• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    LADINEK: Enforcer, Toxin a Bane of the powerful mam já, bohužel po 4 hodinách hraní DH s nim mám větší demage než za půl sezony s WD ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jako WD bys idealne mel mit gogok, toxin a bott. V ruce smk a na hlave hypno helmu. Stat vepredu a drzet vsechny v perma stunu a nechat dh je zdalky uklovat. Pokud se Ti to nelibi tak pozadej blizz at udelaj pro WD poradnej offensive build. :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Jeste mam jednu otazku, co bych mel jako WD mit idealne za legendarni gemy ? Rekl bych ze Toxin a Bane of Powerfull jsou jasny, ale jakej ten treti ? Enforcer ? Gogok ?

btw zkusil jsem asi 5 WD buildu a nejvic me asi bavi to co mam ted...zaby, piranhado a peti :) ten locust swarm me vubec nebavil, ale davam to na vrub tomu, ze mam proste malo dps :(
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: a neteskni, muzes ho dal mazlit mimo sezonu ;)
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: urcite bys mel mit pain enhancer a toxin - davaji DamageOverTime - tzn. vždycky když se ti dobije fsch tak to do nej loupnes a tech par vterin nez se ti dobije kolem nej behas a nechavas působit DOT - kvůli tomu potrebujes zbran s co nejvyšší dmg
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: DOTem myslis poisonem a podobnejma mrdkama? ja kolem nej dycky beham jak picus, na cd hazu ancienty a WoTB + spam chargu... ale tak ja mam jeste obrovsky mezery v gearu, mam malo chd, v podstate zadnej phys/element +% dmg, zadnej +% elite dmg a tak, ale to se snad poladi casem... jen me sere, ze sezona skonci driv, nez se k tomu dostanu a nevim jestli se mi bude chtit rozehravat dalsiho barbika... gze to asi skonci tak, ze budu hrat non season barbinu a season zkusim neco jinyho...
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: firechain te bude zabijet vždycky pokud nebudes mit amu s imunitou na fire. to je proste dany tim ze ty potvory stahnes všechny na sebe a ty jsi uprostřed brutálního firechain komba :) boss se zabiji DOTem, jina moznost s fsch neexistuje :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: nemluvim s tebou minimalne 5 minu abys vedel :-D jinak presne o tohle se ja snazim a je fakt, ze jediny co me zabije tak sou fire chain tusim, jinak to davam v pohode... problem pak nastava v okamziku, kdy dojde na bose, tam je to utrpeni vzdy
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Nevzal by nekdo meho WD http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274 do nejakyho GR ? Uz by to chtelo nejaky legend gemy ktery zatim nemam :(

idealne ted :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: dej si facku :D
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: zkus drzet vsechno zmrazeny nebo ve stunu ;) kolikrat mi elity nestihnout spustit ani afixy :) btw. cvicne jsem zkusil kadalu a za 1k shardu vw a nejaky dalsi leg + sety :P byly skoro stejne dobry jako mam, tak jsem je rozbil :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: jj a seres me :-D me to rollnulo jen 31 :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja jsem svoje prvni VW dostal v public hre. :) A to nemam ani baba. Lezeli na zemi. :) Je na nich 35% k nejakemu skillu. To je asi ten duvod proc to vsichni chteji co?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: njn tak ja sem lama vid, nez to poradne dostanu do ruky to chvilku trva a tak potrebuju trochu vic toughtness :-)
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: th je s furious chargem precenovana polozka ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mno, vsechny ostatni shouldery mi padly nejmin 10x :-D jinak sem vcera zkousel rollovat +10% dmg na zbrani a nakonec sem skoncil na temer top cislech na damage ale ne +%, to mi tam neskocilo ani jednou a uz mam kazdej roll pres 1mil... nicmene 31 + 13 % dmg do charge je kurna znat... ted se zamerim na wristy, abych mel stronghamy s + phys dmg a critem... sice mi timhle preklapenim do dmg dost klesa tough, ale to se snad nejak prezije :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jenom 10k? tak to jsi stastlivec :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: je mi jasny o cem mluvis, mych 10k shardu na jedny vile wardy hovori za vse :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: může, ale good luck with that
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    yaaay konecne mi padly vile wardy :-) sice nic moc roll, ale docela dost je to znat na dmg :-D a ted otazka, muze khadala dropnout soj?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam