• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ONDRA_PATA: chápeš ji dobře, díky
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MALY_BOBIK: lightning,pokud tvou otazku chapu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Pokud jedu lightning pilony u monka tak mám mít teda element nebo lightning?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: runy nie su jedno, switchujes medzi physical a fire
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    BARTUC: jestli mas raekor set tak jsou runy jedno.. pokud nemas raekor set a pouzivas furious charge je podle me nekde chyba ale ne v elementech :)

*nemuzu checknout battle.net tak jenom tak spekuluji
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SUNBEAM: aspon maj co rozvijet, domyslet atd.... teda ne ze by nedostavali od comunity dost napadu i tak .... :D uvidime co prinese stream s vyvojarema pristi tyden ;)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    ty elementy jsou pozůstatek ještě z bety (myslím ta elementární část dmge na zbraních) kdy každý element tehdy byl něčím specifický, ale pak od toho upustili a už to nikdy neřešili (stejně jako původně byly runy na skilly dropovací atd atd)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: perfektni diky :-)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: tyhle elementy na zbraních nemají na nic vliv, snad jen cold zpomaluje, ale nijak se to nezapočítává do skillů
    jediné, co se počítá, pokud máš na itemech +% element dmge
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam dalsi dotaz k elementum. Pokud mam ve zbrani holy dmg, mel bych pouzivat u charge runu s holy atributem? (jestli tam je) nebo to nema vliv?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    FORTRESS: jj leze to desne pomalu :) ja mam DH nonseason a t6 jsem farmil prakticky hned... Ted s WD sice v parte t6 (GR20-30) davam pomerne bez umirani, ale furt to proste neni ono...

ale na druhou stranu za tri dny hrani... http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: jop tyhle dva mam, sice jeste nejsou na 25. lvlu, ale mam je nasazeny ve svy crappy jewellery :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    LADINEK: Enforcer, Toxin a Bane of the powerful mam já, bohužel po 4 hodinách hraní DH s nim mám větší demage než za půl sezony s WD ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Jako WD bys idealne mel mit gogok, toxin a bott. V ruce smk a na hlave hypno helmu. Stat vepredu a drzet vsechny v perma stunu a nechat dh je zdalky uklovat. Pokud se Ti to nelibi tak pozadej blizz at udelaj pro WD poradnej offensive build. :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Jeste mam jednu otazku, co bych mel jako WD mit idealne za legendarni gemy ? Rekl bych ze Toxin a Bane of Powerfull jsou jasny, ale jakej ten treti ? Enforcer ? Gogok ?

btw zkusil jsem asi 5 WD buildu a nejvic me asi bavi to co mam ted...zaby, piranhado a peti :) ten locust swarm me vubec nebavil, ale davam to na vrub tomu, ze mam proste malo dps :(
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: a neteskni, muzes ho dal mazlit mimo sezonu ;)
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: urcite bys mel mit pain enhancer a toxin - davaji DamageOverTime - tzn. vždycky když se ti dobije fsch tak to do nej loupnes a tech par vterin nez se ti dobije kolem nej behas a nechavas působit DOT - kvůli tomu potrebujes zbran s co nejvyšší dmg
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: DOTem myslis poisonem a podobnejma mrdkama? ja kolem nej dycky beham jak picus, na cd hazu ancienty a WoTB + spam chargu... ale tak ja mam jeste obrovsky mezery v gearu, mam malo chd, v podstate zadnej phys/element +% dmg, zadnej +% elite dmg a tak, ale to se snad poladi casem... jen me sere, ze sezona skonci driv, nez se k tomu dostanu a nevim jestli se mi bude chtit rozehravat dalsiho barbika... gze to asi skonci tak, ze budu hrat non season barbinu a season zkusim neco jinyho...
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: firechain te bude zabijet vždycky pokud nebudes mit amu s imunitou na fire. to je proste dany tim ze ty potvory stahnes všechny na sebe a ty jsi uprostřed brutálního firechain komba :) boss se zabiji DOTem, jina moznost s fsch neexistuje :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: nemluvim s tebou minimalne 5 minu abys vedel :-D jinak presne o tohle se ja snazim a je fakt, ze jediny co me zabije tak sou fire chain tusim, jinak to davam v pohode... problem pak nastava v okamziku, kdy dojde na bose, tam je to utrpeni vzdy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam