• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: naky ty legendy tam budou ;)
    NJORL: odehranejch moc hodin... --> zmena od zacatku :) ciste truhla a muzu si vse zas shromazdovat :D + tam kde ses na non-S se na sezone dostanes vcelku rychle ... chce to mit jen lidi do coopu..

PS je to season cislo 3.... este maj cas vse poladit, ja bych uvital treba delku 3-4 mesice... vic kontentu a tak ;)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: tak je jasny, ze bych ho nehral v tomhle buildu kdyz bych byl sam zejo :-)

NJORL: ja sezonu zacal hrat z toho duvodu, ze to byla po roce prvni postava, tak sem si to chtel zkusit se vsim vsudy a rozhodne me sere, ze je sezona jen takhle kratka... kadzdopadne do budoucna to planuju tak, ze budu tunit non season barba a v kazdy nasledujici sezone testnu jinej char...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NJORL: sezona je fajn pokud chces zmenu, pro me byla zajimava kdyz byla delsi, cruse jsem na ni vyexpil na pg 300 driv nez vsechny ostatni dohromady na non seazon a taky z nej udelal zatim svoji nejsilnejsi postavu, timhle zpusobem jsem chtel udelat postupne vsechny chary a pokud s kazdym na sezone udelas do pg 400 (coz jeste jde relativne rychle) tak mas na non season cca pg 600+ a pak jsem se chtel vice mene venovat hlavne non season, jenze 2 mesicni sezony mi trochu hati plany pac za tak kratkou dobu s mejma hernima moznostma nejsem schopen tu postavu dotahnout tak daleko aby se to vyplatilo...
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NJORL: me treba bavilo nemit vubec nic a zacinat pekne s prazdnou bednou :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    NJORL: more like: LIDI CO HRAJETE DIABLO. NECHAPU VAS!!!! ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    jako dat na sezonu 2 mesice to byl super tah od blizzu, kterej potvrzuje muj nazor ze sezona je UPLNE nahovno :)

cela tahle hra, alespon jak ji ted vnimam, je dostat se na co nejvyssi paragon level. neustale zacinat znovu na sezone neni pro tuto snahu nic jineho nez zdrzeni.

LIDI CO HRAJETE NA SEZONE. NECHAPU VAS!!! Kdyby byla treba na rok ... podobne jako Ladder v D2, nereknu ani slovo. Ale 2 mesice? lol! :)

Jedine, co Sezony delaj, je ze zneprijemnujou hru NS hracum, ktery nemaj prakticky s kym hrat.
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: zDPS cruis z podstaty na solo moc neni :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: ja dam asi na chvili zase non season, chci to wdcko trochu vysperkovat, 2 mesice mi na to nestaci :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: hehe, tak to musim pockat jeste par dni :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja budu hrat ted denne od cca 10 do 16 hodin.jsem nemocnej a rychly GR dam rad vzdycky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: season bo non season?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: me nejvic laka asi cruss, ale nevim jestli to ma smysl hrat... koukal sem na nejaky buildy a docela me laka ZDPS crus, ale nestiham cist patch notes, tak nevim jak na tom bude v novym patchi a hlavne taky hraju dost sam, tak jestli je/bude ta postava pouzitelna i na solo...

kazdopadne me pekne serou, ze sezona konci tak brzy, konecne muj barb zacina trochu vypadat a v t6 normal riftech 90% mobu oneshotuju a elitky jdou dolu v radu vterin... budu ho muset pak pekne pimpovat dal na non season :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja chtel zkusit toho preboostnutyho barbara, ale kdyz ho ted zas nerfli, tak nevim no :( mozna monka
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    s blizicim se patchem vyvstava otazka, co hrat za season hero? co bude zajimavy a prim a naopak, co bude stat za prd? diky
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    LADINEK: pozdě ... už jsem to celý překopal.)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: proc? vzdyt vetsinu casu s chargem litas mimo moby a dostavat min dmg je mnohem lepsi investice nez mit vic HP. procentualnim doplnovadlum HP je to uplne jedno, ale absolutni (LoH, regen...) vychazej mnohem lip s mensi vitalitou.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: jen tak malo? zrovna u barba bych ocekaval mnohem vic...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: imho chces mit tak 350k HP, zbytek cpat resisty/armor
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem prave utratil 100mil na rollech vilewardu a dostal sem se s furious charge dmg jen na11%. btw co hodnorite jako dulezitejsi u touhg statu, rezisty, nebo hp? mam ted dvoje vilewardy hodne podobny, ale jedny maji all ress a jedny maji vitality, jinak sou doat podobny a nevim jaky obliknout. s tema s allress mam vsechny resy na 900+ nektery pres 1200 bez war cry a hp 560k... s tema druhejma mam vyssi allress o 93 a hp 500k. co myslite?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    MICROSHIT: po dvou hodinach jedes T6 ? hod link na to jsem docela zvedavej. Ja s timhle http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274 jedu T4 a uz to mi prijde neefektivni. Z DH jsme zvyklej v malejch riftech na T6 elity prakticky instantovat (pokud nejsou shielded) ale s WD ten dmg proste neni a pizlat se s elitou pul minuty me nebavi...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jo a zkusil jsem dát sever templářovi, nic :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mám otázku na folowera k reakoru. zvolil jsem templáře, kvůli zabaveni bossa. nejedu vysoký, spíš takový rychlovky GR20-30. a nevim, jestli mu nechávat str na rollu. např. ring s as, cdr, chc s možností přerolovat str
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WRATA: lidi hlasej pozitivni feedback z 2.2 ptr ;) nebavi je hrat ted a chtej uz patch ... blizz posloucha :)
    MIMINO: nemaj bejt dlouhy..... ale 2 mesice jsou malo no .. cekal jsem taky 3 :-/
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jsem taky prekvapenej a docela me to stve ze to je takhle kratky. Co mi ale vadi mnohem vic je ze tam neni napsany proc je to takhle kratky.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WRATA: ciwe docela kratky, cekal bych alespon ty 3-4 mesice, ze to bude, clovek ani nestaci poradne "vyexpit" char a aby zacinal na novo...a to me ten WD ted zrovna neskutecne bavi, to abych to ted hral tech 14 dni v kuse :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam