• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    jsem v hajzlu...vyplacal jsem vsechny gifty a dalsi ne a ne padnout ;[ vzdycky to bylo tak, ze jsem mel standartne 2 v bedne, jeden jsem pouzil a hned padl dalsi ;[ ted uz asi 30 paragonu od pouziti posledniho stale nic ;[
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    QWOK85: Jak tohle funguje? Nekdo te "protahne"? (nikdy sem S nehral)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    Naprostý souhlas s NJORL. Taky jsem naštvaný že NS nejde hrát, protože tam nejsou lidi a celý klan je S. Na druhou stranu dneska sem se rozhodl že teda S rozjedu a za cca 4 hodiny jsem na paragonu 100 a sám už dám T1 tak nevím co maj ty S za smysl.

PS: Co se ted chodí za wiz build? Byl jsem 3 měsíce mimo. Díky
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: naky ty legendy tam budou ;)
    NJORL: odehranejch moc hodin... --> zmena od zacatku :) ciste truhla a muzu si vse zas shromazdovat :D + tam kde ses na non-S se na sezone dostanes vcelku rychle ... chce to mit jen lidi do coopu..

PS je to season cislo 3.... este maj cas vse poladit, ja bych uvital treba delku 3-4 mesice... vic kontentu a tak ;)

BARTOK
    BARTOK --- ---
    Mám zDPS cruse :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: To prvni je bohuzel pravda :) Public jsou casto 4 solo hry z nichz kazda je 4x tezsi. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: moje zkusenosti jsou z publicu takove, ze jeden bezi tam, druhej onam, treti idluje ve meste.

NJORL: tak tohle urcite bude fungovat lepe
    NJORL
    NJORL --- ---
    Navic kdyz do Chatu napises ze jsi zDPS cruis, klice 35+ mas a hledas partu, tak ji mas do par minut ... je to ted milovana postava vsech.
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: Jak nad tim tak premejslim, tak zDPS cruis je idealni postava pro public GRs. protoze je Ti uplne jedno jake lamy mas v parte :) Proste je protahnes a jeste u toho expis jak blazen. Nejvic ze vsech. Kdybych toto vedel driv, tak si take jednoho udelam. Druha vec je zabavnost. Prijde mi to jako prace pro praci no ...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak to aby brzo vydali DLC s druhou truhlou :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: ja k tomu treba pristupuju tak, ze barb kterej bude nonseason bude muj "main" a pak budu mit dycky jednu postavu na season kterou budu testovat a c asem budu mit vse non season :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak S3 je tak brzo asi z toho důvodu že první byla neúměrně dlouhá (asi se jim přes vánoce nechtělo nic moc dělat) a patch s PTR přišli hned 14 dní po S2 navíc PTRko skončilo s dobrými ohlasy. V rozumném rozmezí mi přijdou sezóny smysluplnější než hrát NS kde ty posuny už jsou v rámci několika procent.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: mno ja to mam dost omezeny no, protoze wizna a wd me nelakaji vubec... DH jen o malinko vic, tak mi zbyva jen monk a cruss... crusse sem jeste nehral, tak asi testnu jeho no
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: hele ZDPS crus je podle me porad viable, tam nic nenerfovali, ale netusim. nemam partu lidi s kterejma bych hral a do publicu bych neco takoveho netahal...
    nicmene na crusovi me stvalo to spamovani condemnu, po patchi by mel byt viable jeste shield build s rolandem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: PG 400 je taky muj cil :-) ale zatim to je jeste pres 70 PG lvlu, tak nevim nevim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: tak je jasny, ze bych ho nehral v tomhle buildu kdyz bych byl sam zejo :-)

NJORL: ja sezonu zacal hrat z toho duvodu, ze to byla po roce prvni postava, tak sem si to chtel zkusit se vsim vsudy a rozhodne me sere, ze je sezona jen takhle kratka... kadzdopadne do budoucna to planuju tak, ze budu tunit non season barba a v kazdy nasledujici sezone testnu jinej char...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    NJORL: sezona je fajn pokud chces zmenu, pro me byla zajimava kdyz byla delsi, cruse jsem na ni vyexpil na pg 300 driv nez vsechny ostatni dohromady na non seazon a taky z nej udelal zatim svoji nejsilnejsi postavu, timhle zpusobem jsem chtel udelat postupne vsechny chary a pokud s kazdym na sezone udelas do pg 400 (coz jeste jde relativne rychle) tak mas na non season cca pg 600+ a pak jsem se chtel vice mene venovat hlavne non season, jenze 2 mesicni sezony mi trochu hati plany pac za tak kratkou dobu s mejma hernima moznostma nejsem schopen tu postavu dotahnout tak daleko aby se to vyplatilo...
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NJORL: me treba bavilo nemit vubec nic a zacinat pekne s prazdnou bednou :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    NJORL: more like: LIDI CO HRAJETE DIABLO. NECHAPU VAS!!!! ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    jako dat na sezonu 2 mesice to byl super tah od blizzu, kterej potvrzuje muj nazor ze sezona je UPLNE nahovno :)

cela tahle hra, alespon jak ji ted vnimam, je dostat se na co nejvyssi paragon level. neustale zacinat znovu na sezone neni pro tuto snahu nic jineho nez zdrzeni.

LIDI CO HRAJETE NA SEZONE. NECHAPU VAS!!! Kdyby byla treba na rok ... podobne jako Ladder v D2, nereknu ani slovo. Ale 2 mesice? lol! :)

Jedine, co Sezony delaj, je ze zneprijemnujou hru NS hracum, ktery nemaj prakticky s kym hrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam