• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    NJORL: tomu se ale nerika fast GR, ne? :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: kdyz jedes 35 GR a expis, tak kdyz neseberes fialovy globy, tak mas moznost pobit vic mobu ... hlavni zdroj XP
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: coze?
    NJORL
    NJORL --- ---
    kazdej den se clovek uci. ve fast GR se nesmej brat fialovy globy po elitach :) kdyz je neberete, zabijete vice mobu nez prijde boss :) chjo ... proc mi tohle nekdo nerekl driv. je to UPLNE logicke
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: gz, ja vcera male rozkop pc ... 45 na pohodu docela a orlash nakonec... kua drat :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/jade-2109/hero/55470860

Ihned muzes zlepsit
    - Na helmu naroluj misto vita cluster arrow
    - na ramena si vykovej reapers wrasp s cold/dex/vita/chc
    - na pasek dej misto evasive fire vita
    - na kalhotech dej pryc evasive fire a dej tam vita
    - Zeis vymen za Bane of Powerful
    - Cluster Arrow dej na prave tlacitko. Je to Tvuj main attack. Thumble dej na 1.
    - Misto balistics dej Steady aim

... a budes davat solo T6 s prstem v nose

Na co se strednedobe zamerit
    - amu je strasnej. potrebujes lepsi. prvni vec co menit/hledat
    - grander je nanic. AS je pro tento build UPLNE nanic. nesmi byt nikde. je to mrtvej slot
    - misto compas rose najdi avarice band na fast T6 a hledani veci, ktere Ti pomohou

Dlohodoby zaim nema cenu psat :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    JADE: a to je co best of slot luk? best of slot je xbow
    JADE
    JADE --- ---
    STU: no snad, jinak nevim

ONDRA_PATA: no ja prave dogearovaval DHcko a padla konecne solidni ancient kus, tak jsem to hned vodbouch a snad hned druhej rift s ni mi padl best of slot luk zejo...nicmene gift nikde ;[
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    QWOK85: tohle funguje stejne v season i non-season, hardcore i softcore :)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    DAVIDOWITCH: Jasný, jen potřebuješ někoho kdo dává T6 i ve dvouch na klid a běháš za ním. Nejlépe je mít char jako on aby ti mohl házet věci. Nejvíc je expů pak za GR, když seženeš 3 lidi tak to pak letí hrozně, mam pocit že za jeden GR34 sem dal 82-91 paragon. Jo mluvím o HC.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    QWOK85: rekl bych stale firebird nebo archon
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ja jich mel jednu dobu 5 a ted cekam uz 14 dni na gift a slusnou ancient 2h pro barba
    STU
    STU --- ---
    JADE: to prijde.... mam v bedne tri a o vikendu jsem byl zapařit za kámošem v plzni a trosku mu udelal hratelny charaktery.... a taky jsem mu samozrejme daroval oba gifty co mi v patek a v sobotu padly ;)
    JADE
    JADE --- ---
    jsem v hajzlu...vyplacal jsem vsechny gifty a dalsi ne a ne padnout ;[ vzdycky to bylo tak, ze jsem mel standartne 2 v bedne, jeden jsem pouzil a hned padl dalsi ;[ ted uz asi 30 paragonu od pouziti posledniho stale nic ;[
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    QWOK85: Jak tohle funguje? Nekdo te "protahne"? (nikdy sem S nehral)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    Naprostý souhlas s NJORL. Taky jsem naštvaný že NS nejde hrát, protože tam nejsou lidi a celý klan je S. Na druhou stranu dneska sem se rozhodl že teda S rozjedu a za cca 4 hodiny jsem na paragonu 100 a sám už dám T1 tak nevím co maj ty S za smysl.

PS: Co se ted chodí za wiz build? Byl jsem 3 měsíce mimo. Díky
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: naky ty legendy tam budou ;)
    NJORL: odehranejch moc hodin... --> zmena od zacatku :) ciste truhla a muzu si vse zas shromazdovat :D + tam kde ses na non-S se na sezone dostanes vcelku rychle ... chce to mit jen lidi do coopu..

PS je to season cislo 3.... este maj cas vse poladit, ja bych uvital treba delku 3-4 mesice... vic kontentu a tak ;)

BARTOK
    BARTOK --- ---
    Mám zDPS cruse :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    JULIAN: To prvni je bohuzel pravda :) Public jsou casto 4 solo hry z nichz kazda je 4x tezsi. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NJORL: moje zkusenosti jsou z publicu takove, ze jeden bezi tam, druhej onam, treti idluje ve meste.

NJORL: tak tohle urcite bude fungovat lepe
    NJORL
    NJORL --- ---
    Navic kdyz do Chatu napises ze jsi zDPS cruis, klice 35+ mas a hledas partu, tak ji mas do par minut ... je to ted milovana postava vsech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam