• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WRATA
    WRATA --- ---
    NJORL: Reaper's Wraps jsou wristy a ne ramena :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: jn
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: rolovals diru predpokladam :) docela fesnej mec, zaslouzil by % dmg :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: jj
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: e, vydani je za dvermy... spis ho ted v tejdnu zavrou :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ten MF boost v PTR už asi nezaktivněj, co?
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: btw ten maximus jsi uz roloval?
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: koukam na to a myslim ze to az tak nevadi ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam dotaz, dropnul sem maximus, kterej ma +% fire dmg, rollnul sem k tomu na bracerech +fire dmg a charge prehodil na fire runu u raekor buildu... ostatni skilly ale sou physical... nebude to pro me spis drop dps oproti sultanovi bez +% element dmg a s +% phys dps na bracerech?

diky
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: pockej si na 3 sezonu a na novej set pro wiznu, magnum opus na slow time build vypada dost ultimatne, az mam dilema jestli hrat monka, wizarda nebo se na 3S vykaslat uplne a poradne vytunit chary na softu... :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NJORL: Taxem dneska okradl rodinu a zfoukl ve 4rech první 50tku ou jéééé.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WAR_TIN: hrani z flashky bude pomale. Myslim si ze ani USB 3 neni dost rychle aby to pokrylo potreby. Prinejmensim to tezce prodlouzi dobu nacitani.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    já se chci zeptat na wizarda, jestli tu někdo jede firebirda. řešim jestli serpent sparker + firebird source + magefisty nebo to celý nahradit furnace.
    podle oka ta dmg s furnace vypadala stejně či o trochu míň. pokud budu mít dvě hydry, pak už bych zvážil enforcer gem

nebo nějakej pěknej tip na vyrs + tal rasha
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kuci resil nekdo portable diablo 3 ? staci jen nakopirovat na flashku adresar s hrou ?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    LADINEK: exactly
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    btw, co se stana s plvl na season charu ? expy za vsechny plvl se prictou k nonseason ? diky
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTOK: Kdo vidi s DH crity 800M okrada vlastni rodinu. :) Ted musis mit na prste misto SoJ HF ring +45% exp, misto cinderu marauder carapas a na hlave lorics helmu z rubinem +82% exp. Ano. Dmg je na polovine. :) Ale expi to ja blazen. Drive jsem se koukal na log a rikal jsem si, ze je neco spatne kdyz nemam kill elity. Dnes se koukam na log a rikam si, ze je neco spatne, kdyz ma jinej DH vsechny killy elitek. :) A pak se kouknu na jeho vybavu a taky ze jo. Vetsinou okrada vlastni rodinu. :) jen se v tom nesmi nikdo moc vrtat, protoze zero DPS charaktery jsou ten zvykli dodat 35+ kameny na otevirani vymnou za to, ze ty dodas DPS na to aby oni rychle expili. :)

BTW. Zmaj vcera hitnu 1000 plvl. 35 dni o resetu jeho uctu.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Solo- T6 - danetta set a multishot, GR- cold nebo physical
    V grupě GR - fire... LfB...včera sem tam viděl krity kolem 800M
    STU
    STU --- ---
    NJORL: tak ja to pochopil ;) spis mi slo o investici casu a matrose do prerolovavani veci
    NJORL
    NJORL --- ---
    STU: Ma to smysl jen pokud mas dobrou partu na GR. To je ta co jsem popsal. Pokud hrajes solo nebo mas vetsinou partu solistu tak je cold lepsi:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam