• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: koukam na to a myslim ze to az tak nevadi ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam dotaz, dropnul sem maximus, kterej ma +% fire dmg, rollnul sem k tomu na bracerech +fire dmg a charge prehodil na fire runu u raekor buildu... ostatni skilly ale sou physical... nebude to pro me spis drop dps oproti sultanovi bez +% element dmg a s +% phys dps na bracerech?

diky
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: pockej si na 3 sezonu a na novej set pro wiznu, magnum opus na slow time build vypada dost ultimatne, az mam dilema jestli hrat monka, wizarda nebo se na 3S vykaslat uplne a poradne vytunit chary na softu... :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NJORL: Taxem dneska okradl rodinu a zfoukl ve 4rech první 50tku ou jéééé.
    DWAY
    DWAY --- ---
    WAR_TIN: hrani z flashky bude pomale. Myslim si ze ani USB 3 neni dost rychle aby to pokrylo potreby. Prinejmensim to tezce prodlouzi dobu nacitani.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    já se chci zeptat na wizarda, jestli tu někdo jede firebirda. řešim jestli serpent sparker + firebird source + magefisty nebo to celý nahradit furnace.
    podle oka ta dmg s furnace vypadala stejně či o trochu míň. pokud budu mít dvě hydry, pak už bych zvážil enforcer gem

nebo nějakej pěknej tip na vyrs + tal rasha
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    kuci resil nekdo portable diablo 3 ? staci jen nakopirovat na flashku adresar s hrou ?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    LADINEK: exactly
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    btw, co se stana s plvl na season charu ? expy za vsechny plvl se prictou k nonseason ? diky
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTOK: Kdo vidi s DH crity 800M okrada vlastni rodinu. :) Ted musis mit na prste misto SoJ HF ring +45% exp, misto cinderu marauder carapas a na hlave lorics helmu z rubinem +82% exp. Ano. Dmg je na polovine. :) Ale expi to ja blazen. Drive jsem se koukal na log a rikal jsem si, ze je neco spatne kdyz nemam kill elity. Dnes se koukam na log a rikam si, ze je neco spatne, kdyz ma jinej DH vsechny killy elitek. :) A pak se kouknu na jeho vybavu a taky ze jo. Vetsinou okrada vlastni rodinu. :) jen se v tom nesmi nikdo moc vrtat, protoze zero DPS charaktery jsou ten zvykli dodat 35+ kameny na otevirani vymnou za to, ze ty dodas DPS na to aby oni rychle expili. :)

BTW. Zmaj vcera hitnu 1000 plvl. 35 dni o resetu jeho uctu.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Solo- T6 - danetta set a multishot, GR- cold nebo physical
    V grupě GR - fire... LfB...včera sem tam viděl krity kolem 800M
    STU
    STU --- ---
    NJORL: tak ja to pochopil ;) spis mi slo o investici casu a matrose do prerolovavani veci
    NJORL
    NJORL --- ---
    STU: Ma to smysl jen pokud mas dobrou partu na GR. To je ta co jsem popsal. Pokud hrajes solo nebo mas vetsinou partu solistu tak je cold lepsi:
    STU
    STU --- ---
    LADINEK: taky si rikam :) otázka je jestli to ma smysl na tech par hodin/dni ;)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NJORL: jeste nic, jen premejslym, ze prejdu z cold na fire kdyz ho tak vychvalujete :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    LADINEK: a cos na nem menil?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    STO78: arcan barb ? to uz jsem vzdal... :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    mno me krome Ancient Hellrack nepadla snad zadna ancient 2h kuse. Mam jen tu demon masinu co mi dropla hned nejak na zacatku, ale zase ma fire dmg tak, ze bych zkusil ten fire build kdyz ho tak opevujete ? :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/847826
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: balcan caster jsem testoval, ale calamity mi prisla lepsi
    JADE
    JADE --- ---
    NJORL: dikes, no zkusim to...vcera jsem prave behalk s nakym WD co mel stit a pres milion a pul hp a presne tohle delal, ze zastunoval vsechno na jednom miste a ja to je prasil ze zadu...jakze se prosimte jmenuje presna ta must have zbran ?! :) abych to nahodou nesalvagnul :) jinak rozdil fire/cold...cold by jeste mela zpomalovat ne a prave v kombinaci zpomaleni-bane of trapped a Zei stone je ten dmg burst ne ?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam