• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JADE
    JADE --- ---
    tak barbar dogearovanej s levlenim cca 16h cistyho hrani...s 5set raekorrem a furious charge buildem asi s monkem nejvetsi mlaticka...dh je taky fine, condemn crus taky, ale zkratka neco tomu chybi (mozna trosku gearu), nicmene wizz a wd total nuda....kazdopadne na to asi seru protoze gift nikde a cekat na best of itemy nebo ancienty se mi fakt nechce...t6 se vsema davam s prstem v prdeli a GR na public jsou jak rika NJORL utrpeni a tak nejak me to ani nebavi ;[ no a to byl asi konec pribehu diabla 3 a jeho datadisku...hura na heroes of storm, nebo pockat na tu blizzardi strilecku ?! :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM:
    NJORL:
    SALUSA_SECUNDUS: duvody sou dva. 1. chci uz mit barbinu non season abych mohl parit s diomem a spol a poradne si ji pimpnout, protoze solo me hra bavi do okamziku, kdy normal rifty prochazim jako normal (coz se ted uz deje) a vsichni co mam ve friend listu vetsinou litaj v nejakejch grupach a ja se tam nedostanu, takze udelam bounty, skocim jeden rift, jeden gr a jdu off vetsinou. 2. jak rikate, chci si rozjet v season dalsi char (asi to vypada na crusse) abych mel season i non season char a tak mel sirsi paletu moznosti s kym hrat. Postupne si chci pres jednotlivy sezony vyexpit jednotlivy chary s tim, ze main bude barb na non season a v sezone dycky pojedu jeden dalsi char... vim asi je to uchylny, ale tak co zejo :-D
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NJORL: Spíš to byla narážka na tvůj popis GR..
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTOK: Jak malo staci vid? :) Kousek za Prahou a hned mindrak.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NJORL: Hale kousek od Prahy.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hele to koukas vid? :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTOK: to je zase najaka narazka na Prazskou mluvu? A Ty jsi okaď?
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    NJORL: Hale pocem kam deš :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    SCHUNA: hele nepsane pravidlo je, ze support postavy nosi sutry. v soucasne dobe jim ale dochazeji trial klice. :)

predevcirem jsem bezel s jednou super grupou 900+ barbar, monk a cruis. sranda to byla v tom, ze vubec nechteli, abych se pletl do boje a meli me tam jen na final bosse. :) to me bavilo velmi.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    NJORL: Pri tych speed GR uz mate kluce pripravene, alebo robite trials?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    sazim kilo!
    NJORL
    NJORL --- ---
    DIOM: aby mohl zacit hrat dalsi. vsad se.
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: proč? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kurna uz aby ta sezona skoncila :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: hele, kdyz zapnu diablo, deje se mi v hlave toto ...

... co budu dnes delat? Dal bych si nejake T6 behy, je to zabava ...

spustim T6, probiham jako nuz maslem, je to normal obtiznost cca. pada mi spousta goldu ... co s nim? jsou mi vlasne nanic ... pada mi spousta legend ... co s nimi? vlasne mi stejne uz nema moc co padnout ... pada mi material ... SUPER! sbiram material. dobehnu po patnacti minutach do mesta. mam cca 50 gold materialu, 40 modrejch a 30 bilejch ... ehm ... a nemel bych tohle za 5 minut hrani pri speed GR? a jeste bych mel ctvrt paragonu ... seru na to ...

DH L4G speed GR 35+ NS
    DH L4G speed GR 35+ NS
    DH L4G speed GR 35+ NS
    DH L4G speed GR 35+ NS
    DH L4G speed GR 35+ NS
    STU
    STU --- ---
    kdo by dneska hral hry pro zabavu....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: a to te bude bavit?
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Nicmene tady chlapik pise, ze na PTR je to uplne stejne ... tak nevim.

XP Calc for Torment & GR - Forums - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16773617835

Jestli to tak bude, tak hned po 2.2. udelam zDPS cruise a budu behat full XP no ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Ja taky. Hra se mi zmenila v praci. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    slysel jsem, ze v novym patchi prej zrusel ten leveling jak se delat ted pres fast GR. je to pravda? nevite o tom neco? byl bych docela rad kdyby se zase zacalo hrat normalne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam