• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: proč? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kurna uz aby ta sezona skoncila :-D
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: hele, kdyz zapnu diablo, deje se mi v hlave toto ...

... co budu dnes delat? Dal bych si nejake T6 behy, je to zabava ...

spustim T6, probiham jako nuz maslem, je to normal obtiznost cca. pada mi spousta goldu ... co s nim? jsou mi vlasne nanic ... pada mi spousta legend ... co s nimi? vlasne mi stejne uz nema moc co padnout ... pada mi material ... SUPER! sbiram material. dobehnu po patnacti minutach do mesta. mam cca 50 gold materialu, 40 modrejch a 30 bilejch ... ehm ... a nemel bych tohle za 5 minut hrani pri speed GR? a jeste bych mel ctvrt paragonu ... seru na to ...

DH L4G speed GR 35+ NS
    DH L4G speed GR 35+ NS
    DH L4G speed GR 35+ NS
    DH L4G speed GR 35+ NS
    DH L4G speed GR 35+ NS
    STU
    STU --- ---
    kdo by dneska hral hry pro zabavu....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: a to te bude bavit?
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: Nicmene tady chlapik pise, ze na PTR je to uplne stejne ... tak nevim.

XP Calc for Torment & GR - Forums - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/16773617835

Jestli to tak bude, tak hned po 2.2. udelam zDPS cruise a budu behat full XP no ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Ja taky. Hra se mi zmenila v praci. :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    slysel jsem, ze v novym patchi prej zrusel ten leveling jak se delat ted pres fast GR. je to pravda? nevite o tom neco? byl bych docela rad kdyby se zase zacalo hrat normalne
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    STO78: jo, jeden z nich jsem já, taky už mi nepad nejmíň měsíc :((( a teď už vím, komu padá za mě :D
    JADE
    JADE --- ---
    ten gift me zacina dost srat...celej weekend nic, az jsem z toho nestesti behem dnesniho odpoledne vecera radeji dolevlil posledni class co mi chybela a barbar Conan je na svete :P jestli gift nepadne nez ho dogearuju, tak na to seru a budu hru povazovat za "dohranou" :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    NJORL: Reaper's Wraps jsou wristy a ne ramena :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: jn
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: rolovals diru predpokladam :) docela fesnej mec, zaslouzil by % dmg :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: jj
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: e, vydani je za dvermy... spis ho ted v tejdnu zavrou :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ten MF boost v PTR už asi nezaktivněj, co?
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: btw ten maximus jsi uz roloval?
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: koukam na to a myslim ze to az tak nevadi ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam dotaz, dropnul sem maximus, kterej ma +% fire dmg, rollnul sem k tomu na bracerech +fire dmg a charge prehodil na fire runu u raekor buildu... ostatni skilly ale sou physical... nebude to pro me spis drop dps oproti sultanovi bez +% element dmg a s +% phys dps na bracerech?

diky
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    ONDRA_PATA: pockej si na 3 sezonu a na novej set pro wiznu, magnum opus na slow time build vypada dost ultimatne, az mam dilema jestli hrat monka, wizarda nebo se na 3S vykaslat uplne a poradne vytunit chary na softu... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam