• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: jop to taky :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Nie SoJ, ale 2x Unity by som odporucal.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    s vodrenejma usima GR53 solo Barbar.

akorat jsem prave zjistil,ze se mi to v noci zdalo :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: ne, akorat sme husto mega prisny :-D

jako ja kdybych mel soj, tak dam imho i tu 39 bo 40, ted dost casto kapu na tom, ze me vetsina blbejch afixu shutne na jednu ranu a hlavne mam 0 elite dmg, coz je taky mega znat
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: mno bylo to prej ohlasen uz na blizzconu a ted to vytahly ze souboru PTR, mozna microtransakce :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    LADINEK: jj o tom je ted 80% gr :) dobra mapa + spravny mobove co jsou neskodny a davaj xpy a doberj guard ---> win

btw videli jste to mojo co vypada jako kocka ? :D bylo to den pred aprilem tak snad to tam fakt bude :))

http://www.diablofans.com/news/48380-kitty-mojo-and-winged-xbow-demon-hunter-survival#comments
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Tak ono asi hodne zalezi co ti to da za creepy. Ja mel minule stesti, ze jsem potkaval jen creepy z A5, ty winged assasin nebo jak se to jmenuje a ty chargujici andely vzdy s reflectem a kdyz nahodou nebyl reflect tak shield :)
    STU
    STU --- ---
    STU: a den na to da bartok 40 s prstem v nose....
    a vubec... nejste vy dva nejaky divny? bartuc a bartok? :D
    STU
    STU --- ---
    BARTOK: tsss neser... jsem prisel na to ze to pravdepodobne bude kvuli fps ;)

BARTUC: ja nedal 40 o par vterin.... jak ja byl vzteklej... tos nevidel :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTOK: hh ja sem s monkem na 44 a co zkousim 45-47 tak proste gr na pikachu.... mno nic, tak v s2 budu videt jen v conquest ladderu :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    JADE: nonseason, vratil jsem se k diablu minuly tyden :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTOK: jaj :-D mno 39 sem nedal asi o minutu, ale to se doladi :-)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    BARTUC: Moc? Toe paráda... já sem na 40tce a stu na 39tce cha cháá :D
    JADE
    JADE --- ---
    UNCLE_JIMBO: no jako super...tak koukam, ze to neni uplne ojedinele, popravde jsem to videl u toho rusa prvne...jedes season nebo non season ? v pripade nonseason zebychom vyhlasili nejake to velikonocni vymytani dabla ? :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NJORL: to ja nevim, nejsem matematik, nevim kolik by dalo +10% :-) ale sem rad, ze mi potvrzujete moji volbu... jinak dneska se mi povedlo dat solo grift 38 :-) vim ze na zdejsi matadory to neni nic moc, ale na to ze to hraju tak mesic, tak sem celkem spokojenej :-)
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: no tak to jsi udelal dobre ne? co blbnes
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno v podstate byla spodni hranice...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: taky bych zustal u maximusu ;) ten roll zavisi na tom kolik byla dmg predtim , ne vzdy je %dmg ta spravna cesta :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: mno, mel sem na nem rollnout +10% dmg a vyslo by to mnohem lip... kazdopadne diky za radu :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Podla mna to mas rollnute fajn. A zostal by som pri maximuse : cca rovnaky base dmg ale +vita +slave (vyborny na single target) a bonus dmg pre fire CotA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam