• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    ONDRA_PATA: rasista..wd ma najväčšie kozy :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: cajk, tak asi monk, uvidime podle vejplaty :-DDDD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: to neni problem,monku je tady dost ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja vim ze hrajes jen non-season, samozrejme mi neslo o protahovani nebo tak, spis o konzultaci nad buildama a equipem a tak...
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Esli chcete vidět co se hraje a tak, jukněte na: http://www.diablofans.com/builds
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: season bohuzel nepojedu ani S3 minimalne dokud nebudu mit sloty navic..
    to mam jednoduchy. wizna,dh a monk jsou pekny zensky,za ty hraju radeji a vzdycky se snazim,aby jim to sluselo :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: pokud bys mi s tim byl ochotnej helfnout, tak asi testnu monka a pokud mi to nepujde, tak pojedu lazy crusse :-), ale je fakt, ze kdyz sem pozoroval quina, tak tam bylo fakt asi 6 buildu ruznech co jel a vsechny viable, coz me bavi :-) uvidime no :-) ted jeste rozhodnuti jestli chlapa nebo zenskou :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ja bych ti ho asi doporucil.muzem mlatit palmou T6 rifty,muzes tempest rushem behat rychle bounties a v parte se taky neztratis,vzdyt support monk byl tusim prvni nebo aspon prvni rozsirenejsi support char.
    a pak tu je ten jeho shaolin style :)
    skoda,ze se mi nepovedl nejakej luxusni seven-sided strike build,z toho skillu chciju :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: tak ja non season pojedu stale barba, to je muj main a milasek, fakt me bavi a je to proste takova ta spravna mlaticka :-) ale jak sem tu uz nekolikrat psal, tak chci jet i sezonu a tam se prave rozmyslim mezi monkem a crussem... co tak ctu, tak cruss je vybornej v parte jako zdps, ale jinak neni nic moc a monk je tak nejak uprostred... puvodne sem byl presvedcenej o crussovi, ale vzhledem k mymu stesti s dropem bych ten condemn build v zivote neposkladal, tak asi zkusim spis monka... pokud se viable do party i jako zdps, tak to bude pecka, protoze kvalitnich dps je tu spousta a support se hodi zejo...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ja ho hraju hlavne v parte s DH,kdy bezim,cyclone strikem stahnu na hromadu,oznacim palmou a bazim dal,DH to za mnou jednou ranou rozmeta,kdyz jsi jedu solo T6, tak k tomu pridam WoL sloupy a krajim sam.
    vim,ze je ciste i zdps monk,ale v pulce jsem ho prestal stavet,s patchem muzou zase prijit zmeny.
    prave jsem docetl o support barbarovi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: hmm hmm a myslis ze i na solo hrani ma monk vetsi potencial? ja ho naposledy hral tak pred rokem, mozna dyl, ale kdyz vidim jak to hraje quin69 (coz chapu, ze ja na tyhle urovni niky nebudu), tak me to taky laka, ale nevim jestli cruss nebude pro moje lazy hrani lepsi :-D
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Co se ted hraje za monka a crusadera? (tak ctvrt roku sem vubec na D3 nedaval pozor)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: to jsou oba
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    JADE:
    STU: tak me padnul na sezone, to je fakt, ze tohle asi moc lidi co sezonu nehrali nema...asi ho zkusim pouzit, ale misto ceho toxin nebo gogok ?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: a hlavne jak sem rikal, podminkou pro me je, aby ta postava byla pouzitelna jako support do gr party
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: ja sem prave porad na vazkach, cruss me laka, pac sem ho nikdy nehral a je to takovej badass typek, monk je zase co sem ted posledni dobou sledoval quina dost variabilni a tech pouzitelnejch buildu je tam hafo, ale zase mi prijde jako dost silenej papir :-/
    STU
    STU --- ---
    LADINEK: stejne jako jsem nevidel nikoho pouzivat tohle... ten tvuj sutr mi taky padnul dneska teprve :)
    JADE
    JADE --- ---
    LADINEK: ten sutr mi padl teprve vcera a tak me napada, jestli v non-season neni "novej"...
    BARTUC: ja bych se taky priklanel z osobni zkusenosti k monkovi, Cruss je takovej nemastnej neslanej, az misty hodne nudnej a nic nedelajici, v tomhle patchy bylo naprosto zasadni ziskat povinnou vybavu, jinak naprosto o nicem...pripominam ze dropnout must have helmu, stit, mec a prsten s dobrejma rollama je dost onanisticka zalezitost ;[
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    tak jsem vytvoril tankovaci WD a mam dotaz ohledne sutru. Videl jsem spoustu vicemene stejnejch tankovacich setupu, ale nikdo nepouziva Esoteric Alteration, proc ? :)

Base Effect: Gain 10% non-Physical damage reduction.
    Rank 25 unlocks: While below half Life, your resistances to Cold, Fire, Lightning, Poison, and Arcane are increased by 75%.

me to neprijde jako spatnej kamen. Jinak ted to mam takhle: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274 vim, jeste musim sehnat Blackthorne kalhoty...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: co se me tyce,tak na singl me monk bavi nejvic,za to cruss me jeste ani bavit nezacal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam