• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    STU
    STU --- ---
    a peknej je ten patch vam povim... se tesim az budu mit cas povrtat se v buildu :) a to navysovani kapacity shardu je vyborny :)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    BARTUC: imho pokud chces jet support party tak jedine Exploding Palm - Impending Doom a k tomu The Fist of Az'Turrasq a Gungdo Gear, bez kterých to nejde. Nesoustřediš na DPS ale na CDR, a jen haziš palmy/cyclon strike a čekáš až jě někdo zabije. Za mě docela zábava skaces po mape cyklonem to hodiš na kupku pak palma na slabyho moba a pak už jen kaboooom.

Jak je to s GR40+ buildem nevim, v sezone sem mel kliku jen na Raiment of a Thousand Storms a Sunwuko mi začalo padat až tak tyden pred koncem sezony ;)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    UNCLE_JIMBO:
    UNCLE_JIMBO: diky moc za info...
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    STU: konečně, zasírá mi to půl truhly :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: hajzli :-D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    BARTUC: patch dnes, sezóna v pátek
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: sem myslel, ze patch bude az se spustenim 3. sezony a ta ma byt spustena v patek ne?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno a co bys doporucil spis? Crusse, nebo Monka? Jde mi o to, abych byl schopen na solo si dat aspon 40 GR (casem) a byl platnej v parte... porad jeste nejsem uplne rozhodnutej, ale spis se ted priklanim k monkovi, protoze mi pripada zabavnejsi nez cruss
    STU
    STU --- ---
    ROFL
    Ramaladni's Gift
    Can now stack to 100
    STU
    STU --- ---
    STU: kolem jedenacty by meli spustit servery, tak si vyridte propustky z prace. fofrem ;)
    STU
    STU --- ---
    PATCH 2.2.0 ALIVE!
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    tak :P
    ONDRA_PATA: za 1. tranksakce zacnou az je blizz spusti... nic oficialniho, to jestli se dostanou i dal je ve hvezdach ale prece se blizz nepripravi o money, ze ;) jinak tam bude to co uz se psalo... kridla,xpy do 70lvl, stash mozna, portrety ...
    za 2. sety budu zpetne zmeneny, jen ty novy kousky se musim pofarmit
    BARTUC: transmog ze sezony se hodi okamzite k mystic, nic vic za to neni :D penant ( plachta ) je v jenom S3 za achivy + portret ---> hrat s3 :)
    BARTUC: crus bo monk, Quin je magor :) nicmene ted konci vsechny serenity buildy po nerfu takze vlastne zbyly 2 buildy na solo + coop do GR ... o T6 se nebavim , to nic neznamanea uz ... rozdil mezi supp crusem a monkem je velkej :) monk hraje speed GR na xpy ... crus high GR na rank, crus ma ofc solo buildy taky a tam jsou si vsechny classy rovny krom intelaku :D

tot vse, se tesim az dojdu z prace a zkusim ten raiment set za monka , mam pripravenej snad celej anc + anc FD s 4,2k dmg :D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    LADINEK: a pokud nemas kukri tak doporucuju Borns sword, vymenit borns chestu za blackhornet a muzes si vzit nejakej ze super pasku, treba cord of sherma s upravenym procem ted bude super, nebo ten co dava dalsi haunt ke kazdymu castu je na poisoned spirit taky dobrej boost.. ale bez kukri potrebujes asi jeste masivnejsi CDR, me to bez ni zatim moc nefungovalo.. a co se mi naopak hodne osvedcilo pokud mas jsou nemesis bracers, klidne s blbym statem udelaj dobrou praci
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    LADINEK: Esoteric neni nejhorsi, ale Moratorium dava prakticky 25% redukci all dmg coz je podle me lepsi... protoze "below half life" v praxi na vetsi obtiznosti znamena mrtvej nebo po procnuti spirit vessel, moc se mi nestává že bych tam tancoval s low HP :D navic v idealnim gearu (kterej jeste nemam) mas na vetsinu elementarnich abilit imunitu, takze staci kdyz ti neda IK jail a vsechno uz prezijes... jinak koukam ze tam mas ted Invigorating gemstone jestli to ukazuje dobre.. tenhle gem se podle mě na WD už vůbec nevyplati, na CC mas vzdycky spirit walk, kromě toho když to děláš dobře žádný CC bys dostavat ani nemel... ja pouzivam moratorium, toxin a gogok jsou "must have", ale sezonni gemy jeste nemam zmakly.. no a samozrejme uvidime jak to bude vypadat po nerfu spirit walku ted, z toho mam trochu strach :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    TRAUCHER: ma osklivej oblicej,masku ji nesundavam ;)
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    ONDRA_PATA: rasista..wd ma najväčšie kozy :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: cajk, tak asi monk, uvidime podle vejplaty :-DDDD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: to neni problem,monku je tady dost ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja vim ze hrajes jen non-season, samozrejme mi neslo o protahovani nebo tak, spis o konzultaci nad buildama a equipem a tak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam