• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    chce nekdo klice do bety heroes of the storm ?
    JADE
    JADE --- ---
    no me uprimne mi trosku zas unika smysl tech prekopavek, ale jasny chapu, udrzet nas u toho co nejdyl a diky novejm kombinacim vytvorit prostor pro ruzny build/set variace a ne hrat jako ovce vsichni jeden overenej specc per class...ale zase nadruhou stranu se mi nechce zahodit vsechny nafarmeny sety a overeny buildy a zacinat vod zacatku, nehlede nato ze ty stary+novy se do ty posrany stashe uz fakt nevejdou a to jsem plnej i se zalozenyma "protejskama" k mejm charum, ktery vyuzivam jen jako banku...s Kadalou uz nechci nic mit ! kazdopadne rychlej prulet t6 barbar-lehkej nerf...wizna ve firebird 6ks/tal rasha 4 kusy docela boost, monk a dh mi prijdou stejny, crusadera jsem jeste nepustil...jinak zadnej novej kus nepadnul, zadnyho novyho goblina jsem nepotkal, zadnej potion ani gem nevidel :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    kdo to rikal stackovat shardy??
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: uz jedu! :)
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: ale patch uz jede od jedenacti dopoledne... netes se zbytecne ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CUZMAN: uffff,tesil bych se zbytecne domu :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: od patche...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ted me tak napadlo,ze ani nevim,jestli ty novy sety budou od vydani patche nebo zatim pouze v sezone.
    vcera mi samozrejme padly novy gemy a mam takovej pocit,ze neni o co stat
    NJORL
    NJORL --- ---
    no ja si asi budu muset nechat zajit na 2.2 zatim chut. chytlo me Pillars of Eternity. Tak to chci prvne dohrat :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    No nevím zda jet monka a nebo doktora :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NJORL: jak stavel support monka a znicehonic pufff a nebyl matros :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: To vis.

1. support najde na kazde public hre partu
    2. support si 90% veci ukova
    3. supportu roste exp 2x rychleji.

Presto by me to ale nebavilo hrat ... a hraju DH :) Protoze ten to kraji.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: pokud nejsou vylozene zmeny v DH,tak mam ready cold,fire i light gear
    a cold mi prijde lepsi nez fire,jelikoz to drzi v chillu/freezu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    STO78: vždy vše začínám jako dps ale pak mě to vždy ňák přestane bavit a pak končím u supportu který si šperkuju
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: ja to rad krajim :-D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Poraďte co je asi tak nejlepší support? Spíš bych to ladil pro partu než na sólo, stejně bych sólo ani moc nehrál.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MEKKZ: mno ja chci jet dva buildy/sety jeden klasicky na solo, kterej asi budu zatim uprednostnovat, abych si casem mohl farmit aspon GR kolem 35 - 40 a k tomu support build na vyssi GR, kde bych plnil funkci plnohodnotnyho supporta. Je mi jasny, ze je to mega moc gearu a farmy, ale jak sem to dlouho nehral, tak me ta hra fakt bavi, tak verim, ze to casem dam do kupy a pujde to :-) s barbinou ted solo davam GR38 a abych se dostal vejs, tak uz jen cekam na unity a furnace, pripadne ted po patchi kdyz nasadim IK a poladim build, tak treba to pujde vys... nicmene me laka zacit expit novou postavu a pekne si farmit novy itemy + ladit non-season barbinu :-)

Kazdopadne EP mi prijde mega zabavny :-) vubec kdyz sem koukal na monky, tak je to super mobilni potvora a ten support build by mohl bejt fakt funny
    STU
    STU --- ---
    a peknej je ten patch vam povim... se tesim az budu mit cas povrtat se v buildu :) a to navysovani kapacity shardu je vyborny :)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    BARTUC: imho pokud chces jet support party tak jedine Exploding Palm - Impending Doom a k tomu The Fist of Az'Turrasq a Gungdo Gear, bez kterých to nejde. Nesoustřediš na DPS ale na CDR, a jen haziš palmy/cyclon strike a čekáš až jě někdo zabije. Za mě docela zábava skaces po mape cyklonem to hodiš na kupku pak palma na slabyho moba a pak už jen kaboooom.

Jak je to s GR40+ buildem nevim, v sezone sem mel kliku jen na Raiment of a Thousand Storms a Sunwuko mi začalo padat až tak tyden pred koncem sezony ;)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    UNCLE_JIMBO:
    UNCLE_JIMBO: diky moc za info...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam