• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    HOUMI: tak se smrti se pocita .. je to ale o to vetsi zabava .. vsak tu postavu na gr mas za 20 hodin, kdyz prezijes 40, uz mas zalozni gear a vylevlena je skoro hned ..
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: neasi taky syslim vsechno mozny :D proto mam na nonS docela trololo gearnutyho ancient dash monka a furt v top250 :)
    NYRLEM: me s tim hc stves :D ja bych proste umrel jak se znam :D co sem "konecne" vyxpil tak radsi nehraju at si rikam ze to mam vylvlovany :D
    LADINEK: blesky jsou svinstvo pro vsechny :) jen DH vadi jail xD
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYRLEM: mno ja tim ze se s monkem teprve ucim, tak sem to solo ani nezkousel a hlavne aktualne ho mam ladenyho do party, kdy mam 260tis dmg a 15k tough :-) postupne skladam set na rush a uvidime co z toho vyleze, ale bude to trvat, protoze kadila mi zatim nic moc nechce dat :-) ale mam radost, protoze mi padly spirit guardy s docela peknym rollem a vcera celkem pekne rollnutej focus s nativni dirkou :-)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ja potrebuju najit ten amulet "proti bleskum" :) zjistuju, ze muj WD dostava nejvetsi kotel prave od blesku a to je ted asi muj nejvetsi problem.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: strasnej voser :D ale nemuzem chtit vsechno hned :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    BARTUC: ja jsem cvicne dal za 6 minut gr 33 a v parte za 4 minuty 36 .. ale chce to este ancient weaponu a nalevlit gemy .. na hc samo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: *od patku
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: musim se kouknout,mozna jsem ho dal kamosovi,jestli mi ho stihne vratit.

jako GR50+ jsem jeste nejel a solo nad 40 me uz moc nebavi,dost prebiham z postav a snazim se si postavit neco power/fun
    navic ted potrebuju mooooooc matrose,protoze jsem od pahnu postavil Natalii, Dashing monka, solo Cruse no a vcera jsem se rozhodl pohnout s tim WD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: kdybych to jeste vcera nez jsi prisel vedel,tak jsem ten krider (sice neancient) s disciplinou nerozbijel :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja hral v patek vecer a v nedeli odpoledne a dal jsem akorat paragon asi 50 a GR 20 solo...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: co sem tak videl, tak vcera lidi skladali GR 50+... to sou desny prasata :-D My vcera zkouseli ve 3 GR 31 a dvakrat sme pohoreli na stupidnich afixech, ale dneska to vyjde :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DAVIDOWITCH: bounty do levelu 70 (klíče) hard/expert > Torment 1 (sance na trial klic) > recyklace klíčů na nízkejch GR (gemy) > Torment 6 > 30/35 (šance na endgame gear + expy). Řekl bych že dneska už běhaj i paragony 400+
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: Ale prd. Toto jsem okopiroval ja od Tebe. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DAVIDOWITCH: hele uplne napohodu, pokud hrajes v nejaky smysluplny pate, tak das 0-70 za cca 5 hodin hrani uplne v klidu, pak chvilka farmeni a potom gr... vcera sem dal za cca 3 hodky hrani 40 paragonu :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    FORTRESS: Ciste ze zvedavosti, jak se dneska da udelat 0-200 za 2 dny? Vim ze v dobach davno pred tormentem to bylo o tom aby clovek mel dobry gemy od svyho alterega, coz ale sezona asi nepovoli.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ja o vikendu nakoupil redbully a paragon 200 se skoro dostavil. Je fakt ze jestli S3 bude stejne dlouha jako dvoja (snad ne) tak uz bych se na to taky vyprd. Pokud by chtel nekdo boostnout 0-70 tak si me pridejte.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: no jestli mas tenhle gr s 1-2 dny tak je neco blbe :D :P
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYRLEM: bohuzel ale presne :D vlastne veskery zminky o rekordech jsou pouze na sezone....

btw muj duvod proc ji hraju done , mam portret, banner a transmo :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STO78: bez hrat sezonu, tohle uz nikoho nebere :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hele hunteri,jak je to s prsteny restraint+focus vs. prides fall helma? hadam,ze se ta dmg z prstebu vyplati,ale jde hatred nejak snesitelne ukocirovat nebo je to furt na suchu?
    STU
    STU --- ---
    BARTOK: parada, konecne to zacne bejt zajimavy ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam