• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: jop presne, ja jen cekam na posledni dve casti ze setu razem zacnu davat z 00 nic 12.5k nasobku weapon dmg :-D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: tak dostal jsem od ni aspon dve sunwoku, s tim ze to uz trochu da krajet, ale porad je to nic moc.
    Docela mi ty megabonusy ze setu vadi, mas postavu, ta dela hovno, pak dostanes jeden item (posledni do setu) a razem se dostanes ze situace "doufam ze me z public T6 grupy nevyhodi" do "omg noobove kde ste ja uz mam vycisteny cely patro"
    DIOM
    DIOM --- ---
    hraje tu někdo monka na HC, že bych se mrknul jak to má poskládaný..přemýšlím jak moc si můžu dovolit hazardovat v gearu a skillech :)
    STU
    STU --- ---
    kterej char je podle vas ted nejvic op na singl hrani?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: ja od ni uz dostal helmu (hned v prvni varce) 2x chestu a jedny katata, ale tim to konci, uz mam asi 5x inas boty (jedny ancient), 1x chestu a pasek, ale raiment set nic moc... stejne jako sem mel na minuly sezone s barbinou asi 20x focus/restrait ring set od ni, tak ted zatim nic :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    je zvlastni,jak mi da kadala a rng behem mesice 10ks TnT a behem tydne,kdyz je shanim,ani jedny :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: me kadala dala rukavice jako muj vubec prvni buy od ni v S3, nicmene tim skoncila ,svine.
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    KKORDA: Super...no zatim jsem se k ní nedostal no :))
    KKORDA
    KKORDA --- ---
    BARTOK: čau, tak se konečně daří s Wiznou, kombinace Tal Rashy a Delsere je docela sranda, ještě doplním helmu na slowtime, kterou už mám, a jede se. Co ty a Wizna, nějak ti tam hnije:
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Korda-2615/hero/24215633
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak vcera absolutne epesni grind, diky ID SCHUNA za cca 3 hod skoro 60 paragonu :-) dropl mi krasnej focus a khadala me klasicky nasrala, pac z cca 3k shardu ani jeden kousek raiment setu :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: kde ti padla? pobavilo forum,kde jedni rvou ze za paragon 700 ji jeste nevideli a druhejm padla i v GR11 :)
    JADE
    JADE --- ---
    z technickyho soudku: "Diablo III was unable to find either your .build.info file or your Data folder"... "data_D3 folder was renamed to Data. I had to fix my symbolic links and had no problems after that"...Data folder cannot be found on my computer :P
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: strongy fachaj na chakram ? ja ten build mam este z pre-2,2 for fun :) tak ze bych se k nemu vratil :D
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    WRATA: Cece mluvis jako bys u ni nikdy nestal :) Kdyz to stihnes v casovem limitu tak ti da prece na vyber zda upgradovat gem nebo upgrade Greater Rift Keystonu. Kdyz to nedas v limitu tak pouze upgrade gemu. To co tu popisujou delas z duvodu toho ze chces aby ti Guardian navalil co nejvic gemu/setovek/etc takže za jeden GRK mas vic zabavy:)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    WRATA: urshi je naprogramovana jen jednim zpusobem, takze at delas co delas, vzdycky se dockas toho samyho. bud gem, nebo klic.
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Ten princip jsem pochopil. Me jde o to to co se stane kdyz tohle delas s Urshi. Ona ti da ten vyssi GR key a nic vic nebo ti da ten GR key a muzes si jeste upgradnout gemy a jiny GR key. Popripade je to nekde popsany do detailu? GoogleFU me dneska failuje
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: nope, musis si pamatovat cas kolik ti zbyva... resp ja se juknu kolik mi zbyva do konce a napisu si realnej cas, kdy se musim vratit...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: matne premyslim,jestli ten fialovej bar vidim ikdyz z GR vypadnu a pujdu hledat wardeny
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: uplne normalne... ty tim, ze prolongujes spawn bosse a jeho zabiti tak, aby ti chybelo max 4 min do konce, tak jen simulujes to, ze na twn rift nemas nebo mas jen tip top a tak logicky kdyz zabijes guardiana, tak ti to da jen o keden tier vyssi sutr... jinak se to da delat tak, ze to prosvistis plnou rychlosti a pak dostavas z lvl 1 gr lvl 11 sutr, z toho pak 21, 31 a tak dal. jde o to, ze pokud davas jako max reba gr 41, tak na jeden sutr, za predpokladu prolitnuti riftu muzes mit gr lvl 1, 11, 21, 31 a nakonec 41... je to pomerne efektivni jak na expy, tak na shardy, tak na gemy a legendy...
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    STO78: Můžu vzít cruse nebo DH.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: GR50 bych rad,ale za saska bejt nehodlam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam