• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    WRATA: Cece mluvis jako bys u ni nikdy nestal :) Kdyz to stihnes v casovem limitu tak ti da prece na vyber zda upgradovat gem nebo upgrade Greater Rift Keystonu. Kdyz to nedas v limitu tak pouze upgrade gemu. To co tu popisujou delas z duvodu toho ze chces aby ti Guardian navalil co nejvic gemu/setovek/etc takže za jeden GRK mas vic zabavy:)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    WRATA: urshi je naprogramovana jen jednim zpusobem, takze at delas co delas, vzdycky se dockas toho samyho. bud gem, nebo klic.
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: Ten princip jsem pochopil. Me jde o to to co se stane kdyz tohle delas s Urshi. Ona ti da ten vyssi GR key a nic vic nebo ti da ten GR key a muzes si jeste upgradnout gemy a jiny GR key. Popripade je to nekde popsany do detailu? GoogleFU me dneska failuje
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: nope, musis si pamatovat cas kolik ti zbyva... resp ja se juknu kolik mi zbyva do konce a napisu si realnej cas, kdy se musim vratit...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: matne premyslim,jestli ten fialovej bar vidim ikdyz z GR vypadnu a pujdu hledat wardeny
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: uplne normalne... ty tim, ze prolongujes spawn bosse a jeho zabiti tak, aby ti chybelo max 4 min do konce, tak jen simulujes to, ze na twn rift nemas nebo mas jen tip top a tak logicky kdyz zabijes guardiana, tak ti to da jen o keden tier vyssi sutr... jinak se to da delat tak, ze to prosvistis plnou rychlosti a pak dostavas z lvl 1 gr lvl 11 sutr, z toho pak 21, 31 a tak dal. jde o to, ze pokud davas jako max reba gr 41, tak na jeden sutr, za predpokladu prolitnuti riftu muzes mit gr lvl 1, 11, 21, 31 a nakonec 41... je to pomerne efektivni jak na expy, tak na shardy, tak na gemy a legendy...
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    STO78: Můžu vzít cruse nebo DH.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: GR50 bych rad,ale za saska bejt nehodlam :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ancient Legendary Leorics Crown mi dneska vypadla :-) Kadala dala :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: jak poradne? dnes jsem zahlid,ze strongarmy nefungujou jak maj
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTUC: A jak to tam funguje po tom co zabijes bosse? Prijde normalne urshi a da ti moznost upgradnout gemy/sutry nebo od ni dostanes ten o jedna vyssi GR kamen a nic vic?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WRATA: asi zalezi co od toho chces, dokud nedavas bezne GR 35+ a necistis T6 rifty s prstem v nose, tak lepsi nez saskovat v GR tutorialu je to dropnout a jet GR 1, 10 atd... dropujou gemy a kdyz mas lvl 1 gem tak nepotrebujes na levleni jet GR25
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WRATA: manipulace s GR... jedes gr 1 tak, abys zabil bose a konci casu a mezi tim farmis treba bounty nebo tak, padne ti gr 2 a zase zabijes guardiana na konci casu (resp je to tusim 4 min do konce a niz) mno a takhle z jednoho trial sutru vytriskas treba 30 GR coz znamena na jeden trial mas mrte legend/gemu/shardu
    WRATA
    WRATA --- ---
    Simvas muzete mi vysvetlit proc vsichni chodej GR 1? Ja mel za to ze cilem je chodis GR co nevyssi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: ten chakram build chci zkusit,ale pak to vidim na vetsi cdr kvuli ss na blizko.on to nekdo brzo vykouma :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: dik.to ale znamena,ze kazdej luk s +12 disc by se hodil,dokud nebude (nikdy) idealni krider?
    takze idealne disc na vsem co jde.uz je mi to jasnejsi
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ONDRA_PATA: protoze set zvysuje multishot damaz za kazdou disciplinu co mas, o 15% tusim.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    chtěl bych se zeptat ohledně toho Krideru s discipline. proč?
    nenašel jsem o tom v práci nic.
    stačí mít těch 12 na krideru nebo musim mít celkově na gearu + z paragonů určitej součet?
    a hádám, že už neni momentálně AS tak nevhodnej atribut, protože mi to rychleji generuje hatred?
    dík
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    HOUMI: tak se smrti se pocita .. je to ale o to vetsi zabava .. vsak tu postavu na gr mas za 20 hodin, kdyz prezijes 40, uz mas zalozni gear a vylevlena je skoro hned ..
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    je horrify control-imparing effect?
    STU
    STU --- ---
    STO78: moc pekny, gratuluju, ja muzu honit maximalne cisla :D takovou peknou grupu v zivote nenajdu

BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: mno mohlo by to byt lepsi kdybych dropnul leoric crown, ale zatim ne a ne padnout :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam