• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jak to kurva děláte? skoro 14 dní s WD a padl mi snad 3x ceremonial knife na grasp of dead, ale jinak posraný meče akorát. teď sice ancient s +%physical, ale třeba kadala mi nedává ani ty meče!! takže jako přehodim na nejsilnější postavu a budu lítat jenom rychlý shardy nebo co...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: prijde mi to naky cely divny ... nikde nebylo psano ze by se melo dostavat stejne , nejses buglej ? :D :P
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    jinak jsem teď ze srandy zkoušel udělat build na farmu T6 s wormwoodem kde nebudu muset nic castit jen chodit a sbirat bordel po zemi a funguje :D
    s dobrym rollem 85% poison dmg (staff, bracer, neck, legs) a 30% locust swarm dmg na shoulderech a cheste

ale stejne je lepsi namaxovat movement speed a prisrat se do party s WW barbarem ;)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    UNCLE_JIMBO: jo tak oprava, nejvíc olajkovanej carnevil build uz tam ma spirit barrage :) takze takle to mam ted uplne stejne

http://www.diablofans.com/builds/53746-2-2-carnevil-dagger-of-darts-50-grift-build
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    STO78: 40+ je za 250

FORTRESS: nj ty DoD ti zavidim :D me jich uz nadropovala hromada ale jedna horsi nez druha.. ted jsem pripojenej pres mobil tak az to pujde muzu zapnout stream, ale vicemene jde jen o to drzet debuff ze Zuni 6setu (na to je mimochodem ten ring taky dobrej protoze to ma stejnej interval, takze hezky vidis na jak dlouho mas debuff kdyz to nahazujes stejne ;)... Co jsem koukal tak na diablo fans v tech buildech na to maj bud blití s runou acid rain, nebo poison haunt, ale to je podle me oboje naprd :D blití stojí hodně many a debuffuje jen tou první vlnou a haunt je dobrej tak mozna na bosse, ale na vic nez jeden target budes castit jenom haunty a na poison dart kterym bys mel delat dmg se ani nedostane.. takze podle me top je spirit barrage s runou phantasm, nevadi ze to neni poison spell, protoze nic z toho co jsem jmenoval neudela dmg.. tyhle srace muzes hodit na zem 3 na ruzny mista a plosne nahazujou to co potrebujes navic kazdym hitem, takze to nezdrzuje a muzes strilet sipky 90% casu
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    UNCLE_JIMBO: Potřeboval bych nějakej stream abych viděl jak to hraješ. I přes to že mám dvě ancient DoD tak mi přijde že to dává malou dmg. Jinak ring je epesní i pro pet WD na physical, když se sejde totem+dotka z gemu+piranado a procnou strongarmy tak fetišové critnou klidně za 600mega (jeden). Včera jsem taky poprvé došel GR50 v partě kde jsme neměli support ani dhčko (2x barb, DPS WD a Wizard). Trošku zkouška jak to bude vypadat až Blizz nerfne Tikadelian.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    STU: 200% elemental dmg na 4s s 12s CD znamena v prumeru 50% na porad (za predpokladu ze to dokazes vyuzit), tolik na zadnym itemu neni takze je to OP jak prase, jen se s tim musis naucit hrat..
    v carnevil poison buildu u WD je tenhle ring neskutecna prasarna... poison element proc ma stejny CD jako piranhado, takže se to hezky kombí a když žeru bosse bez toho zhruba 2-3 miliardy za vteřinu tak za ty 4 poison vteřiny bez voodoočka to udělá klidně 20-30 miliard, takže je to síla.. chce to jen sledovat a využít za každou cenu..

jinak ten ring používám abych se vyhnul reflectu :D vždycky když nahodí reflect poprvé (to mi okamžitě procne spirit vessel) se kouknu jakej je element a když je nařadě znova musím přestat útočit a žiju ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: oki ;) , jak ho nepouzivam tak nvm presne no :) ale beztak jak rikas..... uz se tam nic nevejde :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    QWOK85: to ukazuje kolem postavy myslim ne ? jinak to wizz prsten, ten tezi ze spelu ruznych elementu .....
    NYCKER: co vim, tak se jede ted v tank/supp monkovi :)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    STU: kdyby nějaká ikonka ukazovala jaký element je právě aktivní tak by to šlo užít ale takhle je to k ničemu
    DIOM
    DIOM --- ---
    LADINEK: ten mám na HC monkovi a úplně jsem si ho zamiloval :)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    STU: Ale to není tank já myslel suport barb na nějake GR40+ (HC)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Jeste jedna vec ohledne tank WD. Jedu ted s Haunting Girdle (1 spirit k hauntu navic) a ted mi padnul krasnej ancient Cord of Sherma. Predpokladam sprvne ze ten Cord bude lepsi ?

LADINEK
    LADINEK --- ---
    ONDRA_PATA: mno uprime mi prijde tank na bosse dost k nicemu. Maximalne jeste kdyz spawnuje addy, ale jinak je to spis oser...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: pro WD by byly fajn
    STU
    STU --- ---
    STU: tak parada... vylepsil jsem si osobacek bez Unity :) a padly mi dva prsteny... jsou k necemu?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    LADINEK: to si nevyberes.poison je ideal kvuli bossum,kterejch je nejvic poison.
    navic je stejne nej HF amulet a ten nema nic,takze asi poradnym rollem res na gearu
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Mno tak mi dneska konecne padnul Xephirian amulet :) ale tak nejak po tom co jsem sundal Maras Kaleidoskop zase dostavam kotel od poisnu :D A to nemluvim o tom, ze tu dobu co mam ten Xeph. amulet jsem blesky jeste nepotkal :D

nejakej tip po cem ted jit ? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    STU: jj 5% je zaklad to nesundas
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: smulicka no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam