• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Chtěl bych zkusit s kámošem HC season. Nikdy jsme HC nehráli. Jsou někde nějaké aktuální stránky s HC guidy?
    Jaké jsou dobré dua? Monk + ranged? Co Crusader?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA: ja naposledy v carmageddonu. přes přechod i kus silnice
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NAVARA: twe , ted nedavno jsem prave poustel pani s prckem :) ten den se to sralo :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOUMI: a co karma - kdys naposledy pomohl starence pres prechod, hm?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    na druhou stranu za dve hodiny barban na gr45 a to nemam matros na lepsi rolly.boulder padnul krasnej ancientovej hned po 40s od zapnuti z vazy v bounties
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: nejvetsi bug je ovsem RNG, chci dragon.... takze tipuju ze mi padne ke konci sezony, zatimco lidem co hrajou poprvy monka, maj nahrano 20h , tak ho maj uz anc a 3x.... :D

a ano brecim, osvedcilo se mi , cim vic brecim, tim vetsi sance ze to padne xD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: jako bugu tam par je no,asi nejvetsi je kadala :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: jo taky se nam nejak bugoval... umrel tak rychle pres EP ze ani nvm ze to byl rift 40+ :D
    HOUMI: sel jsem se uklidnit do karet... samy vyhry a pak prohra o fous kvuli RNG---> jdu na brko twe :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera jsme sejmuli toho krysiho bosse a on po nas mrtvej jeste skakal :) kamos se nemohl ani portnout z toho kruhu,ale vytriskat z neho uz bohuzel nic neslo
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    se mi hodne dlouho nestalo abych to ragequitnul alt+f4 :))) stacilo jenom zkouset se dostat na ranked bez dragona a chytit vyj.... moby v kazdym patre + nereagujici klavesnice ..... tada celej naskok po 10smrtich v pryc takze enrage a quit :D jdu si koupit GTA ....
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    talrasha + convention je nemalá prasárna :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    UNCLE_JIMBO: Máš pravdu, zkusím to. Hlavně to pozicování těch fetišů je hroznej cocksuck. Občas se zaběhnou, střílej jakoby do hvězdice a úplný peklo je třeba ten cellar z třetího aktu nebo waller monstra.

Jinak známej čech ze -ZE- (první sezonu top1 světově) dostal od Blizzardu odměnu za abusování shard goblina. Account reset. :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mam dost hustej tankovaci build :-D Tanks Not Dead!!!
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: ale neprijde mi to zabavny :) na t6 mam radso SWL vsude ep a tak to krasne lupne jak popkorn a sbirma loot :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jj presne to mam v umyslu :-)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    FORTRESS: zkus to s tou spirit barrage-phantasm, základ celýho buildu je mít všechno pohitovaný nějakým spellem co stojí manu minimálně jednou za 4s (Zuni 6set bonus), bez toho mi hituje armáda kolem 8-10 mega crity a s tím klidně za 100-250 mega podle buffu... hauntem se zbytečně zdržuješ a 20% dmg co ti to dá navíc je jen single target, takže tím v tu chvíli příjdeš o možných 275%dmg na ostatních targetech, protože nejdřív castit na všechno haunty a pak začít střílet šipky je pomalý, nehledě na pomalý procování fetish sychopants :) a taky to chce jednou za čas přestat střílet aby si fetishové popoběhli, často střílí někam do zdi a podobně...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: vsude.... na nonS sem dostal str... ted na S mi dal opet str kamos a pak mi hned padnul dexovej, takze akorad delam trololo spec na farmu T6 :P
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    STO78: já začal hrát po nějaký pauze až teď 2.2, předtim GR nebyly, takže nevim že to kdy bylo jinak ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    kuciii, kde se da dropnout in-geom? je nejaka spesl lokace, nebo musim drazdit kadalu a farmit? diky

btw zkusil sem si se season monkem jen tak ze srandy, kam se v gr dostanu (poprve sem oblikl raiment set a zkousel rush) a dostal sem se na 39 s tim, ze 41 sem nedal asi tak o 2 rany, sem to malem rozmlatil tady
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Trošku op no, a ten druhej je podobně šílenej, škoda že s tim neumim hrát.
    http://i.imgur.com/LVJ7tKv.jpg

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam