STO78: 40+ je za 250
FORTRESS: nj ty DoD ti zavidim :D me jich uz nadropovala hromada ale jedna horsi nez druha.. ted jsem pripojenej pres mobil tak az to pujde muzu zapnout stream, ale vicemene jde jen o to drzet debuff ze Zuni 6setu (na to je mimochodem ten ring taky dobrej protoze to ma stejnej interval, takze hezky vidis na jak dlouho mas debuff kdyz to nahazujes stejne ;)... Co jsem koukal tak na diablo fans v tech buildech na to maj bud blití s runou acid rain, nebo poison haunt, ale to je podle me oboje naprd :D blití stojí hodně many a debuffuje jen tou první vlnou a haunt je dobrej tak mozna na bosse, ale na vic nez jeden target budes castit jenom haunty a na poison dart kterym bys mel delat dmg se ani nedostane.. takze podle me top je spirit barrage s runou phantasm, nevadi ze to neni poison spell, protoze nic z toho co jsem jmenoval neudela dmg.. tyhle srace muzes hodit na zem 3 na ruzny mista a plosne nahazujou to co potrebujes navic kazdym hitem, takze to nezdrzuje a muzes strilet sipky 90% casu