ja mam dotaz tady na vas hardcorare...kuci neni to tak trosku masochysmus ? to jako fakt jedna smrt a cau ? to musi bejt prece total pakarna a vsechno musite pizlat 3 hodiny ? nehlede na GR, tam bych asi ze strachu ani nelez...nakej ten reflect, beam pod nohy a cau, levlis, gearujes znova ?
ja osobne se teda potkavam s nazorem od lidi co maj paragon treba 400 a uz rikaj, ze nemaj co delat, ze nevi atd. rozhodl jsem se nagearovat vsechny classy do vsech dostupnejch hratelnejch setu a mam teda podle me co delat do nejmene paragonu 1000...ikdyz je fakt, ze mi to prijde ted dost monotonni...t6 rifty mi prijdou dost "zkraceny a vorezany" nekdy to proste hodi jeden, dva levely a konec...blood goblina jsem nepotkal ani nepamatuju...GR zase jdu, shardy pekny, goldy/xp taky, ale stava se ze treba loot je jen jedna zelenka a to treba jdu s DH kde farmim posledni kus novyho setu (legy) a padaj mi treba boty na barbara atp. ale to uz vem cert...nicmene na barbara treba mi padly od zacatku patche jen 2 kusy novyho setu a stale chybi kalhoty na immortal kinga...pak me ceka komplet WD, kterej je chudacek naprosto zanedbanej :P a myslim ze mam tak na 2 mesice o zabavu postarano....bmw jak jsem whinoval na gifty, tak uz mam 4 v batohu, ale nechce se mi je pouzit na sracky, pac pak vim ze mi hned padne nakej ancient a budu bez giftu :P