• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    STU
    STU --- ---
    jsem postrehl ze spousta lidi nepostrehla tuhle tabulku breakpointu pro whirlwind :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: hrajes to jeste? :) to je jedinej cil, kterej blizz ma :)

ad def staty: mam physical resist a k tomu reduce dmg z melee a ranged, k tomu epiphany, dodge, kdy se co vyhodnocuje?
    stejne u elemental resistu, mam monk auru, gem a nevim jakej dmg ve vysledku doatavam...
    JADE
    JADE --- ---
    k tem calculatorum...blizz sam inzeruje nakej tenhle ten...

http://www.d3planner.com/
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: jo tak mi pls rekni na jakym paragonu pada Krigershot ?! mam cca 570 a nevidel jsem ho ani jednou...zrovna tak daibo na WoL, padlo mi jen jedinkrat (ale padlo), zrovna tak mec na condemn crusadera taky jen 1x za 570paragonu a dalo by se vesele pokracovat...na novej set DH jsem utratil tak 10k shardu za kalhoty...vcera teda konecne padly, ale totalne shitovy, takze dalsi uz farmit proste nechci...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: jinak doporucuju projet twich kanal prave quin69, ten typek tam ma spoustu modelu v excelu, ktery ti pomuzou optimalizovat staty... ale obavam se, ze na deff staty tam ma velky kulovy. Ma tam treba jak rollovat zbran, jak maximalizovat dps output a tak
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: myslis jakej vliv maj jednotlivy typy redukce a rezistu na vyslednej toughtnes, nebo jestli je tam nejaka DRC?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: ale prave me zajima jak se stackuji jake redukce a resisty...
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jasny, je pravda ze diamanty mi dmg o tolik nesnizi, ale surv mi vyrazne zvednou...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: o kalkulacce nevim, nicmene sme na tom dostp odobne... mega moc udelaji gemy (ten gem na redukci non-physical dmg mi mnohokrat zachranil prdel) Ja mam ten gear sice non-ancient, ale docela pekne narollovanej, gze skoro vsude mam secondary rezist a navic jeste porad pouzivam diamanty misto emeraldu v cheste a katatech..

jinak koukal sem na nejaky kalkulace dmg a premyslim, co je pro me lepsi na amuletu... muzu mit bud 20% cold dmg (celkem bych mel teda 40% cold dmg) a nebo diru, kde by byl bane of the trapped gem, kterej mi nalevlenej bude davat nejakych 30% dmg navic... teoreticky se prej nevyplati stackovat elemental dmg, protoze s kazdyma dalsima 20% ucinnost klesa, ale nejsem si tim uplne jistej... quin69 to popisuje v jednom videu, nicmene nevim jak presne se to pocita a nevim jak se rozhodnout...
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: ja mam na tom buildu prave 30 a davam crity za 700-900 mega, takze vetsinou vsechno umre driv nez mi to da nejakou dmg, ale postupne navysuju tgh abych neco vydrzel..
    neni nekde kalkulacka dmg redukci?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: je to samozrejme v okamziku, kdy mam vsechno zaply, zakladni tough mam asi 180mil, tohle cislo je s epiphany, dashing strike a evasion z mantry. Pokud mam sebou i barbinu, tak mam skoro 1,4mld :-D nicmene tohle je zDPS build, gze dmg veskera zadna, ale me to neskutecne bavi, zvlast v kombinaci s talrasha sorckou, kdy ja to nataham na grupu a on tam jen pousti slupky :-)

V klasickym dashing strike buildu mam v zakladu neco kolem 45mil tough tusim, ale vzhledem k tomu, ze neustale skacu, tak mam porad skoro 200 mil tough v boji... Imho ten guild je neskutecne broken :-)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    taky mam lagy, docela casto ted restartujou server kdyz hraju, takze neco tam urcite honej.. pripojeni mam dobry
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: nn..mám jiný připojení..a to je u mne nejsou ani tak lagy, ale jakoby dropy FPS..pravidelně se mi to stává když teleportuju mezi Kadalou a kovářem v A3 městě..včera mne napadlo sundat nastavení zvuku ze 7.1 na stereo a přišlo mi, že to trochu pomohlo a nebo se to prostě jen zrovna nestalo.. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: 1 mld toughness? wtf, ja mam 30 mega (je to teda malo), ale 1 mld bych vzal nevim kde :)

vcera jsem byl okolnostmi (porad nemam daibo na wol build) prinucen udelat na monka skakaci build (padla mi 5. setovka) a byl jsem nadsen, ze to zaclo delat dmg, ale ke stesti mi chybely set ringy a 6. setovka... dal jsem jeden gr, kde mi padl restraint ring a rikam dopici bych potreboval i focus a najednou kamos co byl se mnou, ze ma taky nejakej set ring, a ze je to focus, tak jsem nadsene vykrikl, ze budu mit ringy, nandal sem to a najednou ze mi chybi posledni setovka, takze klasicky pokles nadseni, tak jsem si sel zagamblit a 5. kalhoty byly ty spravny setovy :)

blizzard dotahnul BI nastroje k reseni lootu k naproste dokonalosti, stejny trend je ve wow... proste nic jako random system u blizzu nefunguje (jenom abyste si nemysleli) :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: nemas nahodou upc? pac kluci z klanu co maji upc rikali, ze jim to dela taky... a predevcirem nas to uplne vyhodilo ze hry a nechtelo se to pripojit
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: hehe, na svym stareckovy bych si HC fakt nedal :-D Jako me osobne je to jedno, pac na to abych za ty 2 s umrel bych potreboval mit na sobe aspon 3 packy, prece jen 1,3m HP a 1mld toughtnes neco vydrzi :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: jo..a už jsem si myslel, že je problém na mojí straně. :|
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jop, jsem nekontroloval latenci, ale je to podobny... jenom ja hraju hc, takze je to trosku hc..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja mam vylozene zaseky treba na 1 - 2 s a pak vidim drop latence... je to dost neprijemny, pac mi pak umiraj dpska :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: nemam trablebs latenci, ale dejou se mi takovy zvlastni lagy, kdy se zasekne obrazovka a ja se posunu tam, kam jsem miril... deje se to vecer, imho pretizeny servery..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam