• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    taky mam lagy, docela casto ted restartujou server kdyz hraju, takze neco tam urcite honej.. pripojeni mam dobry
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: nn..mám jiný připojení..a to je u mne nejsou ani tak lagy, ale jakoby dropy FPS..pravidelně se mi to stává když teleportuju mezi Kadalou a kovářem v A3 městě..včera mne napadlo sundat nastavení zvuku ze 7.1 na stereo a přišlo mi, že to trochu pomohlo a nebo se to prostě jen zrovna nestalo.. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: 1 mld toughness? wtf, ja mam 30 mega (je to teda malo), ale 1 mld bych vzal nevim kde :)

vcera jsem byl okolnostmi (porad nemam daibo na wol build) prinucen udelat na monka skakaci build (padla mi 5. setovka) a byl jsem nadsen, ze to zaclo delat dmg, ale ke stesti mi chybely set ringy a 6. setovka... dal jsem jeden gr, kde mi padl restraint ring a rikam dopici bych potreboval i focus a najednou kamos co byl se mnou, ze ma taky nejakej set ring, a ze je to focus, tak jsem nadsene vykrikl, ze budu mit ringy, nandal sem to a najednou ze mi chybi posledni setovka, takze klasicky pokles nadseni, tak jsem si sel zagamblit a 5. kalhoty byly ty spravny setovy :)

blizzard dotahnul BI nastroje k reseni lootu k naproste dokonalosti, stejny trend je ve wow... proste nic jako random system u blizzu nefunguje (jenom abyste si nemysleli) :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: nemas nahodou upc? pac kluci z klanu co maji upc rikali, ze jim to dela taky... a predevcirem nas to uplne vyhodilo ze hry a nechtelo se to pripojit
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: hehe, na svym stareckovy bych si HC fakt nedal :-D Jako me osobne je to jedno, pac na to abych za ty 2 s umrel bych potreboval mit na sobe aspon 3 packy, prece jen 1,3m HP a 1mld toughtnes neco vydrzi :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: jo..a už jsem si myslel, že je problém na mojí straně. :|
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jop, jsem nekontroloval latenci, ale je to podobny... jenom ja hraju hc, takze je to trosku hc..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: ja mam vylozene zaseky treba na 1 - 2 s a pak vidim drop latence... je to dost neprijemny, pac mi pak umiraj dpska :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: nemam trablebs latenci, ale dejou se mi takovy zvlastni lagy, kdy se zasekne obrazovka a ja se posunu tam, kam jsem miril... deje se to vecer, imho pretizeny servery..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw mate posledni dny (cca 3 dny zpet) problemy s lagy a latenci?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: ja vaznej vztah.uz spolu budem 3 roky
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    co mate porad s tim diablem3?
    WRATA
    WRATA --- ---
    STU: Tak rifty jsou jina vec zejo. Ale teda behat 50tky na pubu je docela o hubu ;)
    STU
    STU --- ---
    WRATA: co mate porad s tim t6? konkretne STO78 beha nejradeji grifty 50+ a problém s tim skutecne nemá jak jsem mel sanci se včera presvedcit. priznam se ze když jsem tam natáhnul dve elity, bylo to uz o usta ;)
    WRATA
    WRATA --- ---
    STO78: Tak je to aktualne FOTM a treba ja hraju barbinu protoze se Spin2Win da zase hrat. Nelibi se ti to? Muzes leavnou. Wizna to dela 100x hur. A jestlize te bilej mob na t6 da na ranu tak bych doporucil snizit obtiznost. Mam naprosto shitnej gear a v t6 riftu jsem schopnej utankovat tri packy elit nehlede na to co maji za affixy a nemam ani Paragan 200
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: hehe to jsem zvedavej :) ja sem hlavne rad, ze aspon nekdo hraje i rano a muzu s nekym zahrat, podstatny je ze jsme oba spokojeny nakonec ;-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jj asi to tak udelam :-) jen ted potrebuju dropnout gift :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: fu :D me daroval Nycker jeden obyc aspon :) ... jinak paklize mas moznost volit mezi %dmg a loh, tak ber loh... nikdy jinde na gearu pro nej neni misto ;) a na wepne je potreba uz jen z principu playstylu ( drzet fist a mackat DS )
    ENDER
    ENDER --- ---
    ja zacal pred tejdnem hrat asi po 2 letech, v minulosti jsem se zarekl ze bych nikdy hc nehral, ale pak sem zjistil ze vsichni kamosi hrajou hc, tak nebyla jina sance... hra je uplne jina, na softcore jedes jenom dmg, obcas umres no a co... tady je neuveritelnej adrenalin potencial a kdyz by mela sepnout pasivka u monka (jeste se mi to do para 200 nestalo, ale parkrat bylo na male), najednou vyleti puls na 150, srdce v kalhotach a tak, hra ma uplne jinej rozmer....

jinak skladuju v truhlach vsechen gear co ma aspon nejakou uroven a tusim ze to jednou prijde.. jinak vylevelovani postavy je otazka mene nez hodiny, takze to nejak pripadne dam, aspon si zkusim jinej char..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak když je zkušenej a nabouchanej HC klan (v ČR ty lidi vidim občas na diablofanscz) co svoje lidi boostne tak tam asi moc velkej rozdíl od SC nebude, akorát se chodí nižší rifty. Chodit to ale v míň lidech as ještě jiný classy s občasnejma tríčkama blizzardích serverů nebo svojeho poskytovatele a narazit na jailer,thunderstorm, frozen tak to asi gg.

Víry od barbara jsou nahovno hlavně u sand shapera :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam