• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NAVARA: ten goblin me dostal :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K3BAB: hezky dobre, to ten cruss dava takovy prdy? :-)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    K3BAB: (barbar) me funguje lip focus+restraint udelam s tim vyssi GR nez s grandeurem a jednim set bonusem navic - mozna je to tim, ze ten grandeur je shit, nevim..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: god monk biatch :-DDD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jako sice neni ancient,ale celkem peknej roll.ja vlastne taky jeste nevim jak ho vyuziju :D
    STU
    STU --- ---
    Diablo III Character Planner
    http://www.d3planner.com/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ted mi dal kamos in-geom.prej co je to za sracku :)
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: If you want to go really advanced, here's the whirlwind breakpoints : http://i.imgur.com/3BmaOqd.png

What this means is , to give a random example. Having 2.25 Attacks per second is exactly the same for whirlwind as having 2.40 attacks per second, as they're in the same breakpoint range. At those points you can either drop some attack speed without losing aything, or get some more to hit the next breakpoint.

The reason why the breakpoint thing is hard to balance for this build is because of pain enhancer, what some people like to do is to balance the breakpoints around havingg one stack of pain enhancer, so they're balanced for the rift guardian.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ONDRA_PATA: hele mozna nejaky bug s tim kdyz to mas v truhle, ale ja v pohode behal 40 rift s 42 klicem
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JULIAN: protoze se mi behem dvou dnu 3x stalo,ze kamos otevrel grift a me se to ani nezeptalo a pak me to nepustilo.a to mam v truhle 30-49 a on oteviral nejakou 26
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ONDRA_PATA: jde, proc by neslo?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to uz jako nejde platit vyssim gr klicem?
    NJORL
    NJORL --- ---
    ONDRA_PATA: Ze mnoho lidi ma zivot. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: a pro ty hloupejs,o cem to vypovida? ;)
    STU
    STU --- ---
    jsem postrehl ze spousta lidi nepostrehla tuhle tabulku breakpointu pro whirlwind :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: hrajes to jeste? :) to je jedinej cil, kterej blizz ma :)

ad def staty: mam physical resist a k tomu reduce dmg z melee a ranged, k tomu epiphany, dodge, kdy se co vyhodnocuje?
    stejne u elemental resistu, mam monk auru, gem a nevim jakej dmg ve vysledku doatavam...
    JADE
    JADE --- ---
    k tem calculatorum...blizz sam inzeruje nakej tenhle ten...

http://www.d3planner.com/
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: jo tak mi pls rekni na jakym paragonu pada Krigershot ?! mam cca 570 a nevidel jsem ho ani jednou...zrovna tak daibo na WoL, padlo mi jen jedinkrat (ale padlo), zrovna tak mec na condemn crusadera taky jen 1x za 570paragonu a dalo by se vesele pokracovat...na novej set DH jsem utratil tak 10k shardu za kalhoty...vcera teda konecne padly, ale totalne shitovy, takze dalsi uz farmit proste nechci...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: jinak doporucuju projet twich kanal prave quin69, ten typek tam ma spoustu modelu v excelu, ktery ti pomuzou optimalizovat staty... ale obavam se, ze na deff staty tam ma velky kulovy. Ma tam treba jak rollovat zbran, jak maximalizovat dps output a tak
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: myslis jakej vliv maj jednotlivy typy redukce a rezistu na vyslednej toughtnes, nebo jestli je tam nejaka DRC?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam