• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    JULIAN: tak alternativni nazor od WD s trochu jinym DoD/Carnevil buildem

poslat odkaz na battlenet ted nemuzu, protoze mam aktualne nahozenej jinej build, ale:
    1) BB voodoo se snazim na vysokych riftech (jsem schopny zvladat okolo 45, solo) pouzivat na vsechny elity a dokonce i na vetsi skupiny trash mobu. jedu totiz grave injustice pasivku, takze se mi cooldown celkem rychle dobiji
    2) jako aktivatory zuni buffu pouzivam piranhado (imho must-have, protoze ti to hodi potvory na hromadu, a bez toho se efektivne behat neda) a pak grasp of the dead - death is life (dava mi to psy zdarma a navic globy pro gruesome feast pasivku)

obecne jedu:
    na levym sipky, na pravym piranhado (spamuju jak jen muzu)
    na WASD klavesach BBV, fetish army, grasp (taky spamuju jak jen muzu - fetish syncophanty totiz nabiram pres belt of ptranscendence, abych na ne nemusel plytvat pasivku) a spirit walk
    pasivky: pierce the veil, grave injustice (obecne totiz beham agresivne k mobum - minioni te od damage stejne odstitej a takhle muzes neustale spamovat pirane a grasp), gruesome feast a spirit vessel (bez tohohle vyssi rifty prakticky nejdou - treba reflect damage te insta-killuje, ale kdyz ti jen spusti "out of jail pasivku", tak uz pak muzes hrat okolo nej tim, ze pravidelne prestavas strilet. navic se da pouzivat ten trik s convention of elements prstenem, ktery tu nekdo nedavno popisoval)

jinak oproti MEMORY nepouzivam jako mojo uthkapiana ale zuni, takze pak muzu misto jednoho prstenu nahodit Convention of elements, kterej je neskutecne prisnej (kdyz se s nim clovek trochu szije, tak tenhle prstynek sam o sobe prida nekolik GR levelu)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    WAR_TIN: poradne jsem to nezkousel, mel ho kamos, ale myslim ze by to melo fungovat i na ne, protoze to zvedne tvoji dmg a tim i jejich
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    hele funguje occulus ring i s wd ktere stoji v te bubline myslim na fetishe apod.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    JULIAN: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Memory-2158/hero/58818098
    1) voodoo vetsinou pouzivam jen v parte. na solo spis jedu s Piranhadem. stejne jako menim mojo za zuni a prsten a pak nejedu zombie dogs, ale to spis na vyssich griftech
    2) Acid Cloud je asi nejlepsi. at uz v parte s tankem nebo nekym jinym, kdo to dava nahromadu, nebo i sam s piranama
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MEMORY: ok nekolik otazek:
    1) pouzivas Big Bad Voodoo? Jestli jo, mas zodiac ring? M prijde ze ten skill s sebou vpodstate taham akorat kvuli rift guardianovi, kdekoliv jinde to ma docela chabe pouziti. Elity s problematickejma affixama me vetsinou velice rychle vyzenou z dosahu a i tak si to pak chci setrit na RG takze v druhe pulce riftu to uz nepouzvam.
    2) Co pouzivas na aktivaci 6P zuni? Ja zkousel kde co a zatim mi nic moc nesedne :(
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    nejhorsi jsou tleskaci (svareci)... kdyz klapnou ruce a vyleti z nich ten dlouhej lightning
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    FORTRESS: mě nejvic sere ten novej mrdák z krysama :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DIOM: Tak Perdition a Sand Shaper si vodí skoro každýho. Voracity je taky dobrej voser.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: wut? ja si nic neshazuju, nicmene diablo stranky se aktualizujou dost prapodivne. Vcera jsem treba odlogovaval s DPS gearem, nicmene na v sheetu mam svuj zdps gear... nevim proc to tak buguje, nicmene ja prehazuju mezi gearem a skillama treba 5x za vecer... fakt nemam duvod neco skryvat :-D spis bych se mohl pochlubit ;-)

DIOM: mno me naprosto stabilne instantujou dva typy mobu... prvni sou takovy ty velky svine s x koncetinama jak se rozmachujou jak kdyz holka protrepava cop a druhy sou takovy potvory v suknich jak litaj po mape jak zbesily... ty me proste v gr 40+ naprosto pravidelne zabijeji na ranu a nemam sanci s tim cokoliv udelat (vim, da se uhnout, ale obcas se to proste nepovede :-) )
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    JULIAN: jop
    DIOM
    DIOM --- ---
    a jo..bylo to v partě, takže bez Unity..s Unity bych to dával asi v klidu..to je velkej rozdíl
    DIOM
    DIOM --- ---
    KORAL: no já mám 500k+ HP a včera si mne na GR 47 Perdition vodil jako nic..samo záleží co tam máš za passivky a tak
    KORAL
    KORAL --- ---
    DIOM: Nesouhlasím, já mám kolem 400 a IK na 45 nedostávám ...
    KORAL
    KORAL --- ---
    Irituje mě, jak si lidi shazují výbavu před odlogování, aby se nikdo nemohl náhodou podívat v čem chodí ...
    Viz případ Bartuce :-D;-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    na softcore by monkovi mělo stačit 400k HP..ono je to od GR45+ stejně jedno, dostaneš IK i kdybys měl 1M HP, takže není moc co řešit :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: tak pokud mas na hc 600k, tak to sem docela klidnej :-D rezisty az na physical mam s mantrou taky pres 1400 vsechny... mno musim dropnout ancient boty, katata a shouldery :-) ale s tema amethystama to celkem jde
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: hc monk, cca 600k, resisty kolem 1500, armor asi 13k a ds davam rany kolem 600 mega a v gr, ktery chodim (kolem 35+-) mam spis poblem s prezitim nez dmg :) ale hc je jina hra :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: taky sem to vcera testoval a docela prca :-) jeste nemam doladenej gem a nemam diru v off handu, ze elitky nedavam na ranu, ale i tak je to prca... nicmene je to fakt jen na rychly farmeni shardu a trial keyu a me osobne, kterej ma ve zvyku vetsinu docistovat, tak mi to moc nejde pres prsty :-)

btw vcera sem se vztekal, kdyz sem sel po dlouhy dobe na dps monkovi, ze umiram na ranu a pak sem zjistil, ze mam jen 323k HP... kolik tu tak monci maji hp? Jako jo, davam DS rany za 1 - 1,5mld a pada to krasne i v GR 45+, ale ten survive je fakt tragickej... navic budu muset asi prehodit +10% dmg na LoH, ale to se mi moc nechce :-D Narval sem vcera misto diamantu amethysty do chesty a razem mam pres 400k HP, ale i tak mi to prijde nejak malo... nicmene sem koukal na gear a nemam moc prostoru kde vitalitu rollovat, jedine snad dropnout ancient gear :-(

jak ste na tom vy monkove?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem vcera zjistil,ze jsem ten in-geom kreten spatne prerollnul misto int na dex %dmg. i tak god monk dobrej,krasny T6 do 3 minut i s protahovanim slabsiho v parte. akorat teda nekdy to fakt zmrvim a zaseknu se o neco a pak nemam cooldown na elitku.nekdy je to lehce o nervy
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jede te tu nekdo Carnevil+DoD za WD?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam