JULIAN: tak alternativni nazor od WD s trochu jinym DoD/Carnevil buildem
poslat odkaz na battlenet ted nemuzu, protoze mam aktualne nahozenej jinej build, ale:
1) BB voodoo se snazim na vysokych riftech (jsem schopny zvladat okolo 45, solo) pouzivat na vsechny elity a dokonce i na vetsi skupiny trash mobu. jedu totiz grave injustice pasivku, takze se mi cooldown celkem rychle dobiji
2) jako aktivatory zuni buffu pouzivam piranhado (imho must-have, protoze ti to hodi potvory na hromadu, a bez toho se efektivne behat neda) a pak grasp of the dead - death is life (dava mi to psy zdarma a navic globy pro gruesome feast pasivku)
obecne jedu:
na levym sipky, na pravym piranhado (spamuju jak jen muzu)
na WASD klavesach BBV, fetish army, grasp (taky spamuju jak jen muzu - fetish syncophanty totiz nabiram pres belt of ptranscendence, abych na ne nemusel plytvat pasivku) a spirit walk
pasivky: pierce the veil, grave injustice (obecne totiz beham agresivne k mobum - minioni te od damage stejne odstitej a takhle muzes neustale spamovat pirane a grasp), gruesome feast a spirit vessel (bez tohohle vyssi rifty prakticky nejdou - treba reflect damage te insta-killuje, ale kdyz ti jen spusti "out of jail pasivku", tak uz pak muzes hrat okolo nej tim, ze pravidelne prestavas strilet. navic se da pouzivat ten trik s convention of elements prstenem, ktery tu nekdo nedavno popisoval)
jinak oproti
MEMORY nepouzivam jako mojo uthkapiana ale zuni, takze pak muzu misto jednoho prstenu nahodit Convention of elements, kterej je neskutecne prisnej (kdyz se s nim clovek trochu szije, tak tenhle prstynek sam o sobe prida nekolik GR levelu)