• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    konecne mi padlo na monka diabo s wol redukci a zacal jsem resit predelani buildu, nasledne jsem zjistil ze jediny co by ty 2 chary sharovali byl pasek a sutry, udelal jsem si 2. monka :)

akorat resim, ze jsem dost mekkej a obcas dostavam za 90%, takze premyslim jak zvednout preziti, co jedete u wol monka za gemy? jestli teda jede nekdo hc
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: btw vcera se mi povedl craft ancient born's zbrane a chesty :-) az je to skoro skoda na zDPS takova pekna zbran :-) rerollnul sem diru na CDR a pak tam dam douru az padne gift :-) Ancient chestak padla super, se trema dirama, temer cap HP, jen skoda, ze nerollnul secondary missile reduction jako sem mel ted... ale i tak boost jak svina :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEMORY: nastenka,char Voodoo. nemam poison darts na beltu ani offhandu a ted jsem zjistil,ze by melo bejt na bracerech asi spis physical nez poison?
    je tam mnoho prostoru na lepsi drop/roll,ale na to si taky jeste pockam
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    ONDRA_PATA: ukaz build :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: je fakt, ze s monkem mam v podstate neustale 61% dodge chance a navic gem mi pod 70% hp zveda tough jako prase, nicmene porad se cejtim nesvuj s tak malo hp :-D

ted resim, jestli teda prehodit +10% dmg na LoH... moc se mi to nechce delat, protoze ta dmg je ted fakt insane a kdyz to sundam, tak pujde dps dost dolu... Navic s tim AS co mam se i s tema 10k Loh co mam ted krasne healuju, umiram jen kdyz me neco shutne na ranu, nebo se nejak blbe zaseknu...

jinak jak tu nekdo psal, tak ted uz je to u me jen o skillu a ten mam nevalnej, musim trenovat :-) dneska zkusim progress v GR, tak dam vedet, doufam, ze se dostanu aspon k 45 solo :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jj nemesis mam taky a taham je obcas do nizsich riftu, ty stronghamy mam ciste kvuli zvyseni celkovyho dps grupy...

btw vcera konecne GR 50 ve 4 lidech pokoren :-) vim ze to neni v dnesni dobe nic extra, ale me to moc potesilo :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    vcera dala Kadala Dagger of Darts.uz bylo pozde,tak jsem si udelal solo WD rekord na gr42 s rezervou tak na 45 bez ancient gearu.trochu poladit rozvisteni fetisu v dungeonech,aby neflusali do sutru,a bude to fajn.guardan je mrtvej jedna basen
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: hp jsou zbytecnej luxus :) se naberou samy pres paragon %life a proste vsechny redukce ( resis, armor, reduce elit/range/melee ) ti daj vic surv :)
    BARTUC: monk strongy procuje zasadne pres Cyclon strike, nicmene v zDPS se nosi nemesisy kuli rychlejsimu progresu timeru, nicmene je ta alternativa ;)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: mali by pridavat aj ostatnym :

Strongarm Bracers Mechanics - Forums - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12877748181

Strongarm Bracers

Strongarm Bracers - Game Guide - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/item/strongarm-bracers

Proc --
    > Activates when a monster's position is changed through MANY different methods
    > Does NOT activate from the bracer affix "%chance on hit to knockback"
    > DOES stack with multiple players using Strongarm in one group [credit: Ohm who reminded me that when you assume, you make an !@# of you and me! ;)] (http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12506331470#2)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    otazka na strongharm bracers... jak presne funguji? vyplati se brat je do zdps specu? pridava to i ostatnim treba kdyz hodim cyclone stŕike, nebo jen me?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: opravdu? ja tu porad potkavam postavy s 700 - 900k hp, tka si pripadam malinko squishy :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: uplne normalni je 300-400k hp :) resp 400 je max hranice za kterou uz se to nevyplati :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: zatim semto zkousel presne dvakrat (hraju primarne v parte) a dostal sem se na 39 a pak sem zkousel 46, ale tam sem mel totalne nejhorsi skladbu mobu co sem mohl snad dostat, gze sem to nedal o kousek...

HOUMI: i takhle mam rezistu celkem dost, gze v pohode, jakmile dropnu anc katata/boty nebo helmu novou, tak tam diamanty zase hodim, ale mit pod 400k hp mi prijde sileny na cokoliv nad gr 40
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: okamzite tam vrat diamond .... hp si sezen na hlave a FD potrebujes proste Loh, neni o cem diskutovat , hp monkovi staci 300k asi jako kazdymu.... :-P gear peknej, potencial 50+, jen to chce umet hrat a nemit vyje***** a5 moby :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak jsem trosku zabral a vysledek se brzo dostavil. Nerd tabulka r629 s pet buildem (ne moblockouts, ani dod)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    _DOMINIK_: vsak to taky delam porad :) uz nepocitam kolik tisic shardu na to padlo, nicmene zatim mi nedala ani transcendence belt, ani witching hour. A to ne ze bych chtel rovnou ancient, obyc by stacilo :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: uz je tam aktualni dps build
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    JULIAN: belty se daji docela rozumne sockovat od Kadaly...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    _DOMINIK_:
    1)s pasivkama nevim no, GoD s death is life mi prijde super v kombinaci s tou pasivkou na sbirani health globu, ale pak uz tam nemam misto na grave injustice. Jedu vessel, veil, sycophanty. Jedine ze bych si sehnal pouzitelnej hellfire amulet s necim z toho, to bych mohl mit jak grave injustice, tak gruesome feast. Nebo ten belt no, ale ten mi zatim nepadl, tudiz nevim jak moc je realne drzet si s nim plnej pocet fetishu kdyz vetsinu casu plivu sipky akorat.

2) opet, bez injustice je piranhado s 16s CD dost o nicem mi prijde.

a co se ringu tyce tak rorg+unity a pres to u me asi nepojede vlak :( pac HC.
    Takze evidentne to teda chce hellfire, nebo ten belt, no snad dropne, potrebuju ho hlavne do tanku.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    JULIAN: tak alternativni nazor od WD s trochu jinym DoD/Carnevil buildem

poslat odkaz na battlenet ted nemuzu, protoze mam aktualne nahozenej jinej build, ale:
    1) BB voodoo se snazim na vysokych riftech (jsem schopny zvladat okolo 45, solo) pouzivat na vsechny elity a dokonce i na vetsi skupiny trash mobu. jedu totiz grave injustice pasivku, takze se mi cooldown celkem rychle dobiji
    2) jako aktivatory zuni buffu pouzivam piranhado (imho must-have, protoze ti to hodi potvory na hromadu, a bez toho se efektivne behat neda) a pak grasp of the dead - death is life (dava mi to psy zdarma a navic globy pro gruesome feast pasivku)

obecne jedu:
    na levym sipky, na pravym piranhado (spamuju jak jen muzu)
    na WASD klavesach BBV, fetish army, grasp (taky spamuju jak jen muzu - fetish syncophanty totiz nabiram pres belt of ptranscendence, abych na ne nemusel plytvat pasivku) a spirit walk
    pasivky: pierce the veil, grave injustice (obecne totiz beham agresivne k mobum - minioni te od damage stejne odstitej a takhle muzes neustale spamovat pirane a grasp), gruesome feast a spirit vessel (bez tohohle vyssi rifty prakticky nejdou - treba reflect damage te insta-killuje, ale kdyz ti jen spusti "out of jail pasivku", tak uz pak muzes hrat okolo nej tim, ze pravidelne prestavas strilet. navic se da pouzivat ten trik s convention of elements prstenem, ktery tu nekdo nedavno popisoval)

jinak oproti MEMORY nepouzivam jako mojo uthkapiana ale zuni, takze pak muzu misto jednoho prstenu nahodit Convention of elements, kterej je neskutecne prisnej (kdyz se s nim clovek trochu szije, tak tenhle prstynek sam o sobe prida nekolik GR levelu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam