• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Si tě dneska hodím do frendů a mužem spolu zajít a uvidíme :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: mno wizny sou ted hodne hodne silny a barbari taky, nicmene pokud to delas spravne, tak ses na jejich urovni, akorat se vic nadres :-) ja o vikendu zkusim pushnout GR aspon na 48, verim, ze kdyz bude dobrej rift a nebude mi sedet na klinu mala, tak to dam... resp kdybych si rerollnul na FD misto 10% dmg LoH, tak bych to asi v pohode daval i na 50, ale me se libi ta dps :-) az se jednou rozhodnu, ze mym cilem je progress v solo GR, tak to udelam asi :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Problém je, že semnou byl barbar a ten to dával na pohodu ... jak DMG, tak výdrží. Předtím jsem šel s Wizárdem a obdobně .... bylo to docela frustrující :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: hele ja IK dostavam naprosto bezne a to si myslim, ze ten gear mam celkem hodne slusnej... sou 3 typy mobek, ktery me instantujou aniz bych mel sanci cokoliv udelat a je fakt, ze vcera jak sem zkousel, tak v gr 47 me instantovaly i zombici, ale jen obcas a nevim cim to bylo, asi sem jim zrovna nedodgnul :-)

KORAL
    KORAL --- ---
    DIOM: Diome zařid at to tak není máš u mě 10 piv ! :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    KORAL: já myslel, že nedostáváš IK na GR45? :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    no já si včera hrál s buildem a zvedl si DPS. Ale jako na potvoru jsem v GR dostal reflect elity a to po celou dobu, takže sem skočil, dl dmg, vypršela nezranitelnost a chcípl .... Jako je super dávat bomby za 1,4 miliardy, ale když mě blbá mobka na GR 43 dá na ránu i s 600K HP, je asi něco špatně.
    Zřejmě musím but mít více Ancient krámu s rezistama, jak tu bylo psáno, nebo nevím, jak to přežít :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak se mi vcera povedlo od vydani patche pokorit solo GR40+ s kazdou postavou,krom cruse,toho nehraju

WD - jade,pet,carnevil buildy
    DH - natalya,cold sentry,krider light buildy (ten hned po vydani)
    barb - ik ww,reakor? buildy (ten nevim jestli pred nebo po patchi,nejak na hrane)
    wiz - firebird (to bylo hodne o nervy)
    monk - wol,dashing buildy

jasny,az to bude GR50+ mam se teprve chlubit ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: hmm to je zajimava rada :-) to zkusim, stejne sem si chtel zkusit sunwooku nebo innas v nejaky kombinaci :-)

btw vcera sme s ID Schuna behali GR kolem 30 s tim, ze on jel crusse a ja monka a byla to nehoarzna psina a pekna prasarna. Mel na sobe nemesis bracers a dycky na koni nasprintoval dopredu, natahal na sebe hromadu mobu a ja tam pak jen vlitl s DS a boooom, to samy u pylonu a tak :-) pekna cesta na levleni gemu :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno ono tohle plati u low lvl GR. jakmile elitky zabijis dyl jak 10vterin, tak to neni uplne onom nicmene vcera sem na par riftu zkusil ten ingeom a docela fajn vec :-)

kazdopadne sem to vcera malem rozmlatil. asi 20x me zabila debilni krava, ktera prilitla odnekud ze sousedovy televite nebo nevim a to prosim i v GR 30. druha vec co me nasrala byla kadala, ktera mi dala troje ancient BT katata, dvoje ancient innas katata a jen jedny NORMALNI raiment katata... uz sem do ji na tech kalhotach nasypal tak 10k shardu a defka porad nic... nekdo by ji mel vysvetlit, ze takhle se damy nechovaji

btw moznost mit 950 shardu v inventari je moc prijemny :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: s ingeomem cdr tolik nepotrebujes :P
    KORAL
    KORAL --- ---
    NYCKER: Zkouším si s tím ted hrát a asi řešení je mít itemy "Ancint" a hotovo :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Pokud nekomu uz dosly napady co poslouchat k Diablu, jako me, tak sem hledal ve svem archivu a vzpomnel si na tenhle podareny soundtrack, tak tady trochu inspirace :-) (snimek vskutku zajimavy, ale OST Epic, doporucuji cely, u nekterych tracku mam v D3 i husi kuzi :-))

Battleship [OST] #2 - The Art of War
    http://www.youtube.com/watch?v=uvmCyW3OPes
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: tak zatim 46... 47 sem nedal asi o 30s pac sem totalni pica, ale myslim, ze potencial kdyz bude dobrej rift je urcite 49 - 50...
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: ok :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: ja spis myslim, ze to byl luck zacatecnika :-) vubec nebim jak to budu ted zkouset, pac poalednich asi 5 dni mam lagy a latency nad 200 a to je s timhle buildem dost problem... az to zkusim znovu tak dam report :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: sakra to sem bud tak slabej a nebo nemam skill :-d
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: ty solo gr sem zkousel na para kolem 200
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: potřebuji tvůj paragon, abych tě dohnal DMG :-) Itemy máme stejné ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: hele ja sem byl solo zatim presne dva krat. Poprve sem dal tusim 39 nebo 37? ted nevim a podruhy sem byl 46 a tu sem nedal tak o 20s (mel sem moby z 5. aktu a umiral sem na ranu od tech prasat posranejch bo co to instantuje z druhy obrazovky) porad se k tomu odhodlavam, ale zatim se dycky nasel aspon jeden clovek co hral se mnou, gze sem solo nemel prilezitost (v parte me to bavi vic)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam