• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: dik ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: respekt ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DIOM: ahaaaa,ja ten novej totiz jeste nevidel
    KORAL
    KORAL --- ---
    Yep, barbaři v podstatě ted nic jiného nejedou :) Jen se furt točí a točí a točí .... že jim z toho není blbě :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    ONDRA_PATA: Increase the damage of Whirlwind by 300–400% weapon damage. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: jak s barbem vyuzivas skull graspu?
    STU
    STU --- ---
    SKOKY: kazdopadne je to prekonany :) teda alespon mymu barbarovi se nikam nevejde... dneska konecne padnul skull grasp kterej doplnuju elementama a je to narez :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    SKOKY: ze to das sobe, followerovi a jemu jeste das ten follower item co rika ze nemuze umrit :)
    vhodne pro solo gr
    DIOM
    DIOM --- ---
    SKOKY: dmg se dělí na půlku..proto musíš mít 2x unity a token s nesmrtelností, který dáš followerovi společně s jedním kuse unity.. oblíbený kombo
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    nevíte jak mám chápat tuhle větu: All damage taken is split between wearers of this item.
    u
    http://eu.battle.net/d3/en/item/unity
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: jj sc,na hc nemam ani poradnej net
    ENDER
    ENDER --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ENDER: sc.. stalo me to 2 kliknuti, nejdriv nastenka a pak profil...
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: hc nebo sc? :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Si tě dneska hodím do frendů a mužem spolu zajít a uvidíme :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: mno wizny sou ted hodne hodne silny a barbari taky, nicmene pokud to delas spravne, tak ses na jejich urovni, akorat se vic nadres :-) ja o vikendu zkusim pushnout GR aspon na 48, verim, ze kdyz bude dobrej rift a nebude mi sedet na klinu mala, tak to dam... resp kdybych si rerollnul na FD misto 10% dmg LoH, tak bych to asi v pohode daval i na 50, ale me se libi ta dps :-) az se jednou rozhodnu, ze mym cilem je progress v solo GR, tak to udelam asi :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Problém je, že semnou byl barbar a ten to dával na pohodu ... jak DMG, tak výdrží. Předtím jsem šel s Wizárdem a obdobně .... bylo to docela frustrující :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: hele ja IK dostavam naprosto bezne a to si myslim, ze ten gear mam celkem hodne slusnej... sou 3 typy mobek, ktery me instantujou aniz bych mel sanci cokoliv udelat a je fakt, ze vcera jak sem zkousel, tak v gr 47 me instantovaly i zombici, ale jen obcas a nevim cim to bylo, asi sem jim zrovna nedodgnul :-)

KORAL
    KORAL --- ---
    DIOM: Diome zařid at to tak není máš u mě 10 piv ! :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    KORAL: já myslel, že nedostáváš IK na GR45? :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    no já si včera hrál s buildem a zvedl si DPS. Ale jako na potvoru jsem v GR dostal reflect elity a to po celou dobu, takže sem skočil, dl dmg, vypršela nezranitelnost a chcípl .... Jako je super dávat bomby za 1,4 miliardy, ale když mě blbá mobka na GR 43 dá na ránu i s 600K HP, je asi něco špatně.
    Zřejmě musím but mít více Ancient krámu s rezistama, jak tu bylo psáno, nebo nevím, jak to přežít :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam