• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    STU
    STU --- ---
    tak mi to nedalo a mam sezoniho barbara kdyby neco... diky erx ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    STO78: cely je to udelany jenom tak abys to hral dal :) motivacni system je neskutecne propracovany, takze az budes ztracet posledni nadeji, v tu chvili to padne (nebo taky staci na par dni prestat) :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: tak ja sem treba rad, ze mam vsechny S achievy a sem "videt" da se rcit ze uz udelam jen 1 conquest a dasli nedam ptz hc nebo ptz to je debilni conq ala Sprinter omg :D
    a jinak jelikoz main je monk pokazde tak chvilema ted gearuju ostatni na nonS ktery sem zanedbaval od prvni sezony :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak jsem tak přemýšlel proč jsem to diablo přestal hrát. No včera jsem si vzpoměl. Po založení monka mě to chytlo a ted jsem týden hrál pomalu nonstop.
    Mám výbavu s kterou si T6 dávam s prstem v noce a do GR38 na pohodu. Ale na 42+ už to nestačí. A tak se to zvrhlo na probíhání riftu a GR jen aby padli lepší itemy. vše se bere sprintem, jen aby to bylo co nejdříve zanáma a mohli jsme jít další.

Myslím, že je čas asi to zase zabalit do další sezony :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: nic takoveho nepocituju :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak dnes tal rasha solo GR40 a kdyz jsem to vypinal,tak dala kadala na poslednich 50 shardu halo of arlyse..je to hukot,ale chce to trochu vychytat skill a sehnat ancient gear

v nedeli snad chakram DH
    JADE
    JADE --- ---
    me ty barbari s tocicima dhckama zacinaj taky dost srat...nejde vo to ze clovek nic nevidi, ale proste nemas sanci je stihat...protacim v podstate jen speed up cooldowny a sbiram, ale presto oni jsou o pul az 3/4 dungu dal nez ty...jde vo to, ze oni si to takhle dojedou, ty ani nemas sanci sebrat shardy z bosse, nebo goblina, pac proste nevis kde je a oni to mezitim zavrou...fakof na to :P
    STU
    STU --- ---
    NYRLEM: vidíš.... me cisla rikaj ze při sesti utocich za vteřinu mam v podstate 100% chc porad
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STU: tak cisla jsou cisla, to je spocitane .. a krom toho jsem to zkousel na ptr :D
    STU
    STU --- ---
    NYRLEM: a to mas vypozorovany, nebo sis to vycucal z prstu?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STU: problem s tim prstenem je 5% zakladni cch, takze pravdepodobnost, ze v peti po sobe jdoucich hodech ti alespon jednou nastane, je 25% .. uz dost velka .. navic narazis na to, ze kde sejmes potvory na dve rany, tady teprve cekas, nez ti najede crit chance :)
    STU
    STU --- ---
    NYRLEM: na druhym barovi kde mam 4ik6w pouzivam broken promises diky kterymu si muzu dovolit vytocit vit místo critu a pak je unity opet zbytecnej
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STU: tak ja hraju 4ik6w, takze unitu treba hraju ..
    STU
    STU --- ---
    NYRLEM: hele focus a restriant kombo mi nejak nevyhovuje... vadi mi tam ten primar atak
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STU: skull grasp je nahovno, jelikoz se dmg pricita a nenasobi, takze akorat udelas z 2500% 2800-2900 ... a do ik se ti nehodi kvuli focus a restraint kombu
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: jsem ho taky do dneska videl jenom na obrazku :) a jako vždy když jsem rano zapnul dia, pomyslel jsem si ze je to musthavething a tak mi po prvním riftu padnul :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: dik ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: respekt ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DIOM: ahaaaa,ja ten novej totiz jeste nevidel
    KORAL
    KORAL --- ---
    Yep, barbaři v podstatě ted nic jiného nejedou :) Jen se furt točí a točí a točí .... že jim z toho není blbě :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam