• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    STU
    STU --- ---
    hele tak nevim... o cem ze presne je ta sezona? ze během jednoho dne budu mit para 150 a budu to rezat wastest setem? jako na chvilku to zvedlo naladu když clovek videl jak litaj paragony, ale jako proc? co to udela se stashi když budu mit normal plnou stash a sezonu taky?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: a to je slovo muze :-D Ja si vcera uzival GR v parte, kdy sem mel latency mezi 600 - 1000 a k tomu tak dvouvterinovy zaseky, bylo to velice prijemny :-)

kazdopadne kdyz sem videl jaky zvesrtva vcera pachal ID Schuna s jeho sorkou pote co dropnul ancient serpenta, tak mi vazne bylo nevolno :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    musim rict, ze ten pocit kdy vam sepne pasivka pri hrani hc je k nezaplaceni, ale kdyz vam pak v gr43 spadne net, clovek zacne premyslet o tom, jaka hovadina ho primela hrat hc...
    na paragonu 400 zacinam premyslet o hrani sc.... :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: hele taky jsem to hledal daavno ... nvm jak ted ale nikde nebylo nic no :D
    STU
    STU --- ---
    tak mi to nedalo a mam sezoniho barbara kdyby neco... diky erx ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    STO78: cely je to udelany jenom tak abys to hral dal :) motivacni system je neskutecne propracovany, takze az budes ztracet posledni nadeji, v tu chvili to padne (nebo taky staci na par dni prestat) :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: tak ja sem treba rad, ze mam vsechny S achievy a sem "videt" da se rcit ze uz udelam jen 1 conquest a dasli nedam ptz hc nebo ptz to je debilni conq ala Sprinter omg :D
    a jinak jelikoz main je monk pokazde tak chvilema ted gearuju ostatni na nonS ktery sem zanedbaval od prvni sezony :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak jsem tak přemýšlel proč jsem to diablo přestal hrát. No včera jsem si vzpoměl. Po založení monka mě to chytlo a ted jsem týden hrál pomalu nonstop.
    Mám výbavu s kterou si T6 dávam s prstem v noce a do GR38 na pohodu. Ale na 42+ už to nestačí. A tak se to zvrhlo na probíhání riftu a GR jen aby padli lepší itemy. vše se bere sprintem, jen aby to bylo co nejdříve zanáma a mohli jsme jít další.

Myslím, že je čas asi to zase zabalit do další sezony :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: nic takoveho nepocituju :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak dnes tal rasha solo GR40 a kdyz jsem to vypinal,tak dala kadala na poslednich 50 shardu halo of arlyse..je to hukot,ale chce to trochu vychytat skill a sehnat ancient gear

v nedeli snad chakram DH
    JADE
    JADE --- ---
    me ty barbari s tocicima dhckama zacinaj taky dost srat...nejde vo to ze clovek nic nevidi, ale proste nemas sanci je stihat...protacim v podstate jen speed up cooldowny a sbiram, ale presto oni jsou o pul az 3/4 dungu dal nez ty...jde vo to, ze oni si to takhle dojedou, ty ani nemas sanci sebrat shardy z bosse, nebo goblina, pac proste nevis kde je a oni to mezitim zavrou...fakof na to :P
    STU
    STU --- ---
    NYRLEM: vidíš.... me cisla rikaj ze při sesti utocich za vteřinu mam v podstate 100% chc porad
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STU: tak cisla jsou cisla, to je spocitane .. a krom toho jsem to zkousel na ptr :D
    STU
    STU --- ---
    NYRLEM: a to mas vypozorovany, nebo sis to vycucal z prstu?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STU: problem s tim prstenem je 5% zakladni cch, takze pravdepodobnost, ze v peti po sobe jdoucich hodech ti alespon jednou nastane, je 25% .. uz dost velka .. navic narazis na to, ze kde sejmes potvory na dve rany, tady teprve cekas, nez ti najede crit chance :)
    STU
    STU --- ---
    NYRLEM: na druhym barovi kde mam 4ik6w pouzivam broken promises diky kterymu si muzu dovolit vytocit vit místo critu a pak je unity opet zbytecnej
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STU: tak ja hraju 4ik6w, takze unitu treba hraju ..
    STU
    STU --- ---
    NYRLEM: hele focus a restriant kombo mi nejak nevyhovuje... vadi mi tam ten primar atak
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STU: skull grasp je nahovno, jelikoz se dmg pricita a nenasobi, takze akorat udelas z 2500% 2800-2900 ... a do ik se ti nehodi kvuli focus a restraint kombu
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: jsem ho taky do dneska videl jenom na obrazku :) a jako vždy když jsem rano zapnul dia, pomyslel jsem si ze je to musthavething a tak mi po prvním riftu padnul :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam