• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    Díky ONDRA_PATA, BARTUC, SCHUNA

Já se nějak ozvu :) Včera jsem to vytáhl na t2, ale rád se chvíli povozim. Třeba pár t6 bounty na ring, nebo tak něco. Dneska se mi vrací žena z Irska, tak se budu věnovat jí, ale zejtra určitě něco pokosim

Jinak Wiz je docela sranda, ale když jsem včera viděl, jak to dává BARTUC za monka - IKáčka na jeden skok a to killoval za 3, tak nevim, jestli jsem nezvolil špatně.. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: dnes po paty hodine,mozna driv,budu wiznit
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: diky za info, snad v lete bude na steamu sleva tak to urco koupim :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: wizard nejsem, ale rad te potaham
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: Ked season, tak kludne napis.
    WASQ
    WASQ --- ---
    HOUMI: Hrál jsem příběh a super. Nemám všechno na 100%, ale časem určitě dodělám. No a pak jsem zkusil online a to byl nehoráznej debakl. Šílený loadingy a čekání na každej závod, nebo střílení, nebo cokoliv. Než se načetli všichni lidi.. Hra byla tak děsně rozsekaná, že jsem to znechuceně vypnul. A to jsem dost mulťákovej a jediný singly jsem dycky hrál GTA. Třeba to časem doladí, ale takhle to podle mě nemá smysl. Když si dáš na hraní hoďku a půlku z toho jsou nějaký loadingy :)

btw za koho se můžu na chvíli pověsit v t6? nejlépe nějaký mocný Wizárd.. :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: a dobry ? hrals online ? me to dost laka :D je to jedna z mala her ktera by me dokazala dostat od diabla :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: tak je to spravne :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    522 NOVÝCH. Tak dlouho jsem hrál GTA V.

Zpátky k zabíjení démonů :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak vcera sem testoval novej FD a dostal sem se z GR 46 na GR 49 s tim, ze 50 bych dal taky kdybych nebyl debil :-) imho ted vidim potencial tak kolem 52 - 54 kdyz bude dobrej rift... zatim prad dostavam vselijaky litaci nebo oneshotovaci mrdky, gze pokud bych dostal meele moby se slusnou husotou, tak bych myslim i 55 umlatil... ale to je otazka no... sustain uz mam super, ale kdyz ty moby nechdi na grupu, tak je to trosku problem
    JADE
    JADE --- ---
    STU: jeee Sister_B nj,nj na tu bych zapomel na chuderku...Lojzu, pamatujes ? ! :D to jo...je fakt ze na srazech v netwave se zasedne parilo Diablo I po lanu a pak dungeon keeper :) bylo to krasny, jelo se na sraz a stejne se jen hralo a komunikovalo pres mamedia ! :D
    STU
    STU --- ---
    JADE: sister, jahor, badly, insejn... ;) dobre to byvalo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: pak byli retardovani oni :D
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: je mozny ze jsem retardovanej, vzhledem k veku bych se tomu ani nedivil...ale takhle se tenkrat ty jejich nicknames psaly, pokud teda uz nemam totalniho alszheimera :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: tak ted nevim,jestli tohle bylo cool nebo jsi jen propadal z cestiny :)
    JADE
    JADE --- ---
    tyvoe softex....hyhy,mikyna,miky,atom,browser...mg, kde jsou ty casy ?! :P
    STU
    STU --- ---
    STO78: dobře ty.... je tu ještě někdo koho znam patnact let a nevim ze s nim hraju diablo? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno nevede, protoze nema LoH... uvidim otestuju to, ale zatim se mi nepodarilo dostat se pres GR 47... umiral sem instantne kazdou chvili. treba mi loh pomuze. pokud ne, tak se vratim ke starymu fd s 10% dmg... bohuzel tam misto vit je AS a tenje mi v tomhle buildu taky k prdu :-D ale koukal sem, ze mam srovnatelnej FD xo pouziva Quin69 gze chyba musi bejt nekde jinde :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: v tom pripade starej FD vede :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER:
    HOUMI: mno vit mi tam jaksi zbyla :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: jak pise NYCKER: srat na Vit :P jinak coop ve 4 nehraju nebot nejsou lidi okolo me, rozumnej lidi s gearem a vhodnym charem.... :D
    KORAL: jo presne tohle me bavi asi tak 5min a pak to delam 14dni ptz roztridit vse to je neco :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam