• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: ja kdyz mam evasive fire na levym mysitku jako ty, tak mi to vubec nefunguje :-/
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: vyzkouším doma a pak ti řeknu... já mám zastavení..force still na mezerníku.. takže strafe brzdim spacem.....a když si dáš na levý tlačítko vault tak stačí držet levý tlačítko furt a spouštět vault mezerníkem..
    dobrý u myši kde máš lock na tlačítka....mrkni na acuacx#2591... Mám teď natalyi myslím.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: hele zkousel sem vsechny mozny kombinace skillu na jednotlivych pozicich, ale nedari se mi to nejak nastavit aby mi to vyhovovalo... problem je v tom, ze na levym mysitku mi to skill nedava automaticky a musim pri tom mackat space, gze dycky ten jeden skill je proste na levacku pro me... tim, ze sem fakt levej jak prase, tak trefovat moba bych dal rain, to je na hovno, potrebuju to mit tak, aby to zacastilo kam potrebuju, gze pro me by bylo idealni, kdybych mohl mit na levym mysitku smoke screen nebo neco podobnyho, ale to me taky nepusti... pak by to pro me bylo pouzitelny, kdy bych mel strafe na pravym mysitku, rain a evasive na 3 a 4 a ss na levym mysitku, ale to nedam no... netusis, jestli je tam nejaka moznost jak to povolit? nechce se mi delat nejaky makra a tak
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ACUACX23: muzu poprosit o link na tvuj profil?
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: máš strafe na pravým tlačítku?.. jako všichni internet hráči?....zkus ho mit na 4ce.... Natálka je top.. dávám crashing rainem mrdy za 12 miliard..... pro mě co hraju jen dh od začátku diabla a používal jsem strafe furt než přišel tower defense M6 je natalya set konečně to co jsme chtěly .... Hlavně mám kontrol nad mrdákama diky rain of vengeance... buď freeze nebo knockback...... UE build je pro ty, který bavil M6, mě nevyhovuje.. dmg dobrá, ale je to spíš do party.... i zdvouma danetama a 96 disciplíny jsem neudělal větší rift než z natalyi a to hlavně proto,že nemáš kontrol...... všechno tě hned zabije, protože stojíš na místě.... a teď se to jede na CD takže taegug pryč a misto něj Swift..... když máš vysoký Cd tak stačí dvě rány evasive fire nebo hungering arow a máš Rain.... s natalyi máš dmg boost do všeho což nabízí spoustu možností... co třeba spike trap bomba na mrdaky která procne po natalyi nebo fan of knives?.. Ue je strašně omezující stejně jako byl M6... potřebuješ jen itemy, skilly jsou daný... a dva sloty skillu máš zacpaný něčím co.vlastně funguje jako pasivka.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: no je to takovy divny ale da se to :) me spis vadi, ze se mi u toho blbe hazi rain.... tedy vlastne ta hlavni dmg :D to ze nevychazis s hatred poladis gearem ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jako uprime nechapu, jak nekdo muze tu natalku hrat nejak dlouhodobe... me pohodine fakt bolela ruka a hlavne nevim proc, ale nebyl sem schopnej udrzet hatred... tocil sem se a strilel na cd jak to slo ale prislo mi, ze to strili nejak pomalu a musel sem se dost casto zastavovat a jen pouzivat evasive fire abych doplnil hatred, ale pak sem musel desne hlidat stacky taeguku a bylo to desne na palici :-D

ted sem koukal na nejakej UE6 build na multishot, tak to zkusim, tam neni treba krider, gze to snad bude fungovat i s necim jinym
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: neco jako tohle http://www.diablofans.com/builds/54579-season-3-unhallowed-demon-hunter-primer-gr45 ale koukam ze stejne to ustupuju light krideru nebo natalce :)
    chakram : http://www.diablofans.com/builds/53693-chakramania-gr-45-unhallowed-essence-patch-2-2
    ONDRA_PATA: se nevytratili, jen lidi prisli na trololo barby ( nepustil bych je nikam nez solo :D ) a nebo na monky kvuli xpum :) PS: M6 se uz moc nejede ptz natalka nebo krider :P
    STU
    STU --- ---
    STO78: mel jsem luck... vyslo mi to uplne akorat :) pracka zacla zdimat pradlo a ja bosse, skoncili jsme uplne stejne, tak mi to prislo strasne vtipny :) do toho jak se ty otacky obcas zvysujou... mno proste ulet :D
    STU
    STU --- ---
    lidi, objevil jsem kouzlo prani pradla u diabla :) mi vyslo zdimani akorat na rg a pri tom whirlwindu ma clovek pocit jak... hmm... kdyby tam byl :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    AVATAR: badass budes, kdyz das na jednu ranu aspon 10 lvlu :-D
    hele ja mam v d3 nahrano uz parset hodin a chapu, ze resit komba ma smysl az od 70 (coz asi nebudu) a ze jsou tu od tojo weby, ktery mi presne reknou, co se momentalne hraje, ale s partakem se tak nak soutezive pretahujem o to, kdo je vetsi badass.

Proto se ptam koneckoncu tady. Jde mi o vase osobni zkusenosti z expeni a ne gr buildy :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno ja asi budu muset na zacatek jet nejakej ten sentry build nebo neco... jako me nejvic bavi monk, ale chce to obcas zmenu a mit dalsi dex char je vyhoda :-) jinak jen diky FnR kombu, amuletu a wh mi sheed dps stoupla na 1,5m coz celkem jde... na to, ze nemam nic kloudnyho temer na sobe :-D uvidime co se z toho vyvrbi a jestli me to bude bavit :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: tak to musim zkusit ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jeste pred patchem vsichni jeli prave DH,ale nejak jsem nezaregistroval,proc se vytratili.porad mam postavenej sentry cold build,kdyby neco ;) me proste bavi kazdej a jsem za to rad
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: crusse pojedu v dalsi sezone, ted mainuju monka, ale chci to prolozit, protoze vetsinou hraju zdps (na dmg sem si uz svoje dosahl) a chtel bych nejaky pure dps prave k zdps wd... vetsina lidi se kterjema hraju maj bud sorcky nebo barbary a dh tam chybi a imho ma nejvetsi dps potencial, tak to chci zkusit, nikdy sem to nehral, ale pro dobro rise znas to :-D jinak taky hodne hraju s jednim max dvema lidma v parte, solo hraju tak z 10%... uvidim co mi napada za prvni set, nicmene zatim nejlip pada natalka, ale tu fakt nedavam :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: ja hraju nejcasteji s kamosem.ja mam fetish WD a on toho roland cruse.kdyz nahazu totemy,haunt a zmenim je v prasata,tak mu litaj cisla kolem 5 miliard.taky nema jeste ubergear.dali jsme spolu par GR48 a potencial je v ancient gearu.ale na dmg je crus solidni volba si myslim
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    AVATAR: Do 70 lvlu se to probíhá co nejrychlejš. Pak uvidíš, ale imo se nejede vůbec nic ze spellů co aktuálně používáš. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    AVATAR: dulezite je to jak to funguje na lvl 70 v gr.. expeni nema smysl resit, vyexpit se da za hodinu kdyz te nekdo z lvl 70 protahne..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja jak sem to predevcirem chvilku zkousel, tak to bylo docela fajne, ale vcera me to cca po hodine uz fakt sralo, navic sem mel dost velkej problem s hatred a trefovanim skillu, potreboval bych to jinak nabindovat, ale to bohuzel nejde tak jak bych chtel, pak by to mozna slo, ale i tak by me asi po delsim jak hodinovym hrani bolela ruka jak pes (uz nejsem nejmladsi :-D ) Uvidim co vymyslim, mam to ciste jako pure dps do party se zdps WD, jinak to hrat moc nebudu, tak to tomu prizpusobim... na solo mam proste myho milacka monka :-)
    ja rozjel s kamosem sezonu (ja wizna, on crus). Zacali jsme na hard, ale bylo to moc snadny, tak jsme to dali na mastera. bylo to moc snadny, tak jsme nastavili torment I, kterej je tak akorat :)

Mame lvl 52 a ja pouzivam disintegrate (dva paprsky) na skupinky a ray of frost na single cile. Dal frost armor s aurou zpomaleni o 80% a familiara. Electrocute na AP a teleport.

Prijde mi, ze to krajim dost slusne, ale tak je to vzdycky. Takze dotaz: mijim nejaky imba comba, co by me posunuly na t2? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam