• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ja rozjel s kamosem sezonu (ja wizna, on crus). Zacali jsme na hard, ale bylo to moc snadny, tak jsme to dali na mastera. bylo to moc snadny, tak jsme nastavili torment I, kterej je tak akorat :)

Mame lvl 52 a ja pouzivam disintegrate (dva paprsky) na skupinky a ray of frost na single cile. Dal frost armor s aurou zpomaleni o 80% a familiara. Electrocute na AP a teleport.

Prijde mi, ze to krajim dost slusne, ale tak je to vzdycky. Takze dotaz: mijim nejaky imba comba, co by me posunuly na t2? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: kvuli tomu smrdlani to prave nehraju
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: link plox
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: mas na to nejakej link? ja sem koukal a aktualne se jezdy bud natalka, nebo to co ty a nebo m6 se sentrynama... ja zatim nemam ani jeden set kompletni, jak sem psal vcera, tak s tim zacinam... jako kdyz sem si prehodil par skillu, tak se to dalo i bez kridderu, ale byla to silena otrava :-) Nejak na to prijdu, stejne to budu hrat jen jako vypln kdyz schuna bude chtit jit na zdps :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: se hraje i multitshot + evasive fire.. to je takova klasika ted :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: sem tě včera vyhlížel na battletu a nedočkal se, tak sem šel spát :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: ok gze bez krideru mam smolik zatim. mno, tak snad padne, na non season barbovi mi padl a mam ho ve stashi, ale to je mi jaksi k prdu. nejhorsi je, ze na nat set mi padla anc chesta a krasna jednorucka do offhandu... mno vudu to muset nejak vymyslet.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak jsem vcera trosku vic testoval ten nat. set a musim rict, ze to neni nic pro me. To neustaly smrdlani mysi a to, ze si nemuzu nabindovat skilly tak jak bych chtel aniz bych si prehazoval mysitka na mysi a podobny ptakoviny me totane odradily od toho to zkouset. Jako je to sranda jeden dva rifty, ale nedokazu si predstavit, ze bych to takhle mel hrat nejak dlouhodobeji.

Zkousel sem teda ten build co postoval STO78: a mam dotaz. Jak se resi proc FnR kdyz tam nemas generator a pak jak jeto s hatred? musel sem si prehodit multishot na nejakej generator a i tak sem to s hatred jen tak tak zvladal, chapu to tak, ze bez kridderu to nema smysl hrat? pokud je tomu tak a nat. set nechci hrat, tak co mam hrat? :-D

diky
    JADE
    JADE --- ---
    LELI: xbox/ps/pc jsou jiny platformy a online hra bezi i na jinejch serverech a nedaj se hrat dohromady...tzn. jak spravne soudis, muzes hrat jen s nekym kdo to ma taky na xboxu...
    LELI
    LELI --- ---
    hele mozna lama dotaz - mam Xbox 360 a diablo 3 CDcko, ze kteryho hraju (kdyz deti nehrajou smouly, takze very casual) - jak muzu upgradovat/hrat s nekym s vama? zatim akorat jedu takovou tu 4aktovou kampan za witch doctora a sem uz dokoncil Hell na lvl 60, takze zbyva akorat Inferno, vcera sem se dozvedel ze se to hraje na nejaky rifty a vsecko je s datadiskem jinak... je tu nekdo s xboxem? :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je fakt, ze kvuli tomu hrajem d3 a ne SC :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: sberatele jsme asi vsichni ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: taky sbiram timhle stylem :D ae uz to musim dost tridit no ... proste potrebuju stash pro kazdej char , at je ten hlavni spolecnej ae ty dalsi at ma kazdej char :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno z barbiny me normalne bolela hlava jak sem to chvilku hral, ze strafe buildu sem ten pocit nemel...

ONDRA_PATA: njn to je pak jasny no .-) ja si ti na monkovi prehazuju pekne a na ostatnich zatim nemam gear temer zadnej, gze pohoda :-) ale stash bych uz ted potreboval vetsi, ale to je spis o tom, ze sem sberatel a rikam si, ze by se mi to jednou mohlo hodit :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: je to mini bonus kterej neni moc poznat :) takze je to posledni vec co by te zajimala ;)
    DIOM
    DIOM --- ---
    ENDER: magic find je úplně k prdu..dřív to bylo možná trochu znát, když se člověk dostal na stovky procent, ale dneska je to o ničem
    ENDER
    ENDER --- ---
    pouzivate nekdo magic find? :) snazim se co nejdriv vybavit od nuly a nevim jestli to ma smysl...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ted si hodlam postavit t6 farm electrocute wiznu,protoze tim electrocutem se da krasne rozbijet vsechen bordel v okoli.se simplicity strenght a depth diggerama by to mohlo jit vcelku dobre,plus offhand na electrocute,kterej se da mj. natocit +%dmg na dost gearu.
    ani nevim,jestli uz takovej build nekdo stavel,ale vcera padla ancient thunderfury,tak by se to mohlo hodit
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: mam plnou truhlu a kazdej char. dvakrat. WD treba jedu 3 buildy plus jsem postavil zdps.
    nebavi me prehazovat vecne polovinu gearu,tak bych mel hezky dashing monka,palm+wol monka a tempest rush monka na t6 farmu a takhle podobne s ostatnima.jen barbara a cruse ted vubec nejedu krom ik ww buildu,reakor je nahozenej na druhym charu a nevim,jestli ten build ma cenu jeste drzet.
    me nebavi se honit za vysledkama,rad zkousim a hraju ruzny buildy,vetsinou totiz solo nebo stavime kamosovi
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: souhlas, ale halvne stash pro kazdej char :)))
    BARTUC: mno strafe v natalce je neco jako waste barbina :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam