• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    STO78: měl jsem je ještě před patchem, teď to testuju co je lepší... vyšší as zas lépe generuje hatred.. což je vic strafe což je vic hitů což je CDr.... Hlavně mě osobně přišlo super vysoký As na guardiana s hungering arow s devouring runou.... taky mi přišlo, že čím vic hitů tim vic procuje Zen gem a stun šance.... furt nejsem rozhodnutej, jestli swift nebo taegug.... taegug mám už 67 stacků a to už je znát... Potřebuju vic času to všechno zkusit :-)
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    STO78: myslíš kde?..
    koukám na to v tel, nevím na jakej post odpovídaš.
    KORAL
    KORAL --- ---
    ICARUS: Rychlej pohled :)
    1. Gemy - potřebuješ max abys to kosil rychle. Takže skládej co to dá :)
    2. máš třeba ještě žluté boty .... to si radši nějaké setové ucrafti ve spojení s další části z oblečení.
    3. Ringy a amulet - potřebujes crit hit damage a crit hit chance.
    4. Kuš s dírou a narvat tam zelenej gem maximální
    5. do helmy narvi zelenej gem, budou ti padat primárně zelené genmy, které potřebuješ.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Po par dnech semicasual hrani se citim tak nejak zasekly na mrtvem bodu - GRift max rank je 14 a davam si T2 a to uz delsi dobu. Vetsinu equipu uz mam legendary/top rare a uz nevim, kam bych se posunul dal. Momentalni cil je grindeni riftu a doufani, ze mi padne nejaky uzitecny set.

Posudte sami: http://eu.battle.net/d3/en/profile/IcarusWing-2567/hero/60788611
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: já si bez brzdy už nedokážu představit hrát, furt běhat tam kam nechceš.... jsem zvyklej z Quake mačkat space stokrát za minutu :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: no prave, musim porad drzet space, to je na levacku :-D
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: střely na levým tlačítku střílí jen když máš cíl. jinak musíš držet space.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: to je divný, zkus si dát ten force still na mezerník, držet ho a střílet.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: musim porad drzet space
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: ja kdyz mam evasive fire na levym mysitku jako ty, tak mi to vubec nefunguje :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: vsechno prave nejde :-/
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: jinak v menu musíš mít povolený elective mode.... pak si můžeš dát všechno kam chceš.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: vyzkouším doma a pak ti řeknu... já mám zastavení..force still na mezerníku.. takže strafe brzdim spacem.....a když si dáš na levý tlačítko vault tak stačí držet levý tlačítko furt a spouštět vault mezerníkem..
    dobrý u myši kde máš lock na tlačítka....mrkni na acuacx#2591... Mám teď natalyi myslím.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: hele zkousel sem vsechny mozny kombinace skillu na jednotlivych pozicich, ale nedari se mi to nejak nastavit aby mi to vyhovovalo... problem je v tom, ze na levym mysitku mi to skill nedava automaticky a musim pri tom mackat space, gze dycky ten jeden skill je proste na levacku pro me... tim, ze sem fakt levej jak prase, tak trefovat moba bych dal rain, to je na hovno, potrebuju to mit tak, aby to zacastilo kam potrebuju, gze pro me by bylo idealni, kdybych mohl mit na levym mysitku smoke screen nebo neco podobnyho, ale to me taky nepusti... pak by to pro me bylo pouzitelny, kdy bych mel strafe na pravym mysitku, rain a evasive na 3 a 4 a ss na levym mysitku, ale to nedam no... netusis, jestli je tam nejaka moznost jak to povolit? nechce se mi delat nejaky makra a tak
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ACUACX23: muzu poprosit o link na tvuj profil?
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: máš strafe na pravým tlačítku?.. jako všichni internet hráči?....zkus ho mit na 4ce.... Natálka je top.. dávám crashing rainem mrdy za 12 miliard..... pro mě co hraju jen dh od začátku diabla a používal jsem strafe furt než přišel tower defense M6 je natalya set konečně to co jsme chtěly .... Hlavně mám kontrol nad mrdákama diky rain of vengeance... buď freeze nebo knockback...... UE build je pro ty, který bavil M6, mě nevyhovuje.. dmg dobrá, ale je to spíš do party.... i zdvouma danetama a 96 disciplíny jsem neudělal větší rift než z natalyi a to hlavně proto,že nemáš kontrol...... všechno tě hned zabije, protože stojíš na místě.... a teď se to jede na CD takže taegug pryč a misto něj Swift..... když máš vysoký Cd tak stačí dvě rány evasive fire nebo hungering arow a máš Rain.... s natalyi máš dmg boost do všeho což nabízí spoustu možností... co třeba spike trap bomba na mrdaky která procne po natalyi nebo fan of knives?.. Ue je strašně omezující stejně jako byl M6... potřebuješ jen itemy, skilly jsou daný... a dva sloty skillu máš zacpaný něčím co.vlastně funguje jako pasivka.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: no je to takovy divny ale da se to :) me spis vadi, ze se mi u toho blbe hazi rain.... tedy vlastne ta hlavni dmg :D to ze nevychazis s hatred poladis gearem ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jako uprime nechapu, jak nekdo muze tu natalku hrat nejak dlouhodobe... me pohodine fakt bolela ruka a hlavne nevim proc, ale nebyl sem schopnej udrzet hatred... tocil sem se a strilel na cd jak to slo ale prislo mi, ze to strili nejak pomalu a musel sem se dost casto zastavovat a jen pouzivat evasive fire abych doplnil hatred, ale pak sem musel desne hlidat stacky taeguku a bylo to desne na palici :-D

ted sem koukal na nejakej UE6 build na multishot, tak to zkusim, tam neni treba krider, gze to snad bude fungovat i s necim jinym
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: neco jako tohle http://www.diablofans.com/builds/54579-season-3-unhallowed-demon-hunter-primer-gr45 ale koukam ze stejne to ustupuju light krideru nebo natalce :)
    chakram : http://www.diablofans.com/builds/53693-chakramania-gr-45-unhallowed-essence-patch-2-2
    ONDRA_PATA: se nevytratili, jen lidi prisli na trololo barby ( nepustil bych je nikam nez solo :D ) a nebo na monky kvuli xpum :) PS: M6 se uz moc nejede ptz natalka nebo krider :P
    STU
    STU --- ---
    STO78: mel jsem luck... vyslo mi to uplne akorat :) pracka zacla zdimat pradlo a ja bosse, skoncili jsme uplne stejne, tak mi to prislo strasne vtipny :) do toho jak se ty otacky obcas zvysujou... mno proste ulet :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam