• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: http://pandateemo.github.io/YoloMouse/ - na modrou si dáš kurzor pro pohyb, na červenou mečík na kill a díkyčau.
    Až mě blizzardi nechají potlačit efekty ostatních hráčů, tak se tohodle rád zbavim, ale do tý doby.. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    taky chci zmenit kurzor,vubec ho nevidim.
    tip?
    WASQ
    WASQ --- ---
    DIOM: taky používám :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: budu rad kdyz na me juknes, do ty doby snad nafarmim aspon full natalku :-) ja byvam stabilne po 10. hodine tak na hodku dve, nekdy driv. inv sem ti poslal, tak kdyz me uvidis online, tak pis
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: bohužel mám dnes nočku, potřebuju tě vidět hrát... pak to bude jasný... Dnes mi utekla 50 solo rift..... posledni pack elit reflekt damage, jailer, thunderstrom :-)..... miluju blizz už dvacet let mě zasobuje neuvěřitelnými chemickými látkami..... base jump je nuda jak debil :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: tusim ze jo, nedam za to ruku do ohne a nemuzu si to ted overit, ale snad nejsem takovej idiot :-D resource reduction mam urcite, para mam pres 600, gze mi chybi uz jen posledni cast a resource sem treba u monka daval jako prvni... kouknu vecer, ale v tom by to snad bejt nemelo... fakt nad tim premyslim kde chodim a ne a ne na to prijit v cem delam chybu...
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: a máš v paragonu vyhnanou hatred na max plus resources reduction?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno ja pokud channeluju strafe, tak jsem bez hatred behem par vterin a to strilim evasive na CD... fakt nevim co delam blbe, protoze sem koukal tak na 10 videi s natalkou a nikdo s hatred problem nemel :-D asi sem fakt lama :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    STO78: a hele..taky používá yolomouse cursor..to je věc co mi výrazně vylepšila hraní D3
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: ja teda nvm ale s hatred je to posledni co by mi chybelo :) mozna to bude tim, ze mam RCR na par itemech + ten build sam o sobe dost generuje ... a FnR tak jako tak potrebujes 1x za 5s vystrelit coz doplni idealne hatred + globy .... ja umiram spis na to ze proste dostanu IK, coz me fakt kazi hrani za ranged classy :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: mno hraju si tu na pracujiciho jedince :-D vcera sem ti posilal invite do friendu vecer croon#2431... dneska budu po hokeji ojnlajn
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: jestli teď hraješ tak inv na acuacx#2591
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: mno me spis nejde do hlavy kde delam chybu, ze s tim hatred nevychazim... je tam nejakej figl na to? FnR mam celkem pekne rollnuty, gze ty se mi moc menit nechce, ale urcite to vyzkousim, dekuju za radu :-) porad se s tim hrozne peru, je to desne moc klikani do DH, porad musim smrdlat mysi jak pominutej... nicmene nechapu, kde vemu ty miliardovy crity :-D kazdopadne vcera mi padla helma a nohy od natalky a UE set uz mam taky skoro kompletni, tak to pak nejak otestuju... ejste by to chtelo kridder a mam vystarano :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: tak je to podle dfans gemy simplicity,bane of trapped a gogok
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: ja druhy WD ted sice nemam nahozeny,ale jel jsem to tusim na gogok nebo taeguk,bane of trapped a enforcer.asi ten taeguk tusim.poison dart na pasku,moju a treti kde jde tusim kalhoty.chest a bracery fetish army.cdr se samanovi hodi vzdycky,as taky nepohrdne,naopak.mozna jsem to jel s aughild rameny a bracery,jinak asi strongarmy.
    na profilu mam ted fetish zuni wd a druhej zdps,jinak bych link poslal
    JADE
    JADE --- ---
    lol bych se posral...tak jsem po velkym zaseku jaks taks gearnul posranyho WD :S
    potreboval bych ale radu zde mistniho protreleho WD...ta zDPS kaslu, to me nejak neba...ikdyz paradoxne kamkoliv se clovek logne, hned se ho ptaj aniz by inspectli zda jsem zdps...zkratim pribeh...nejdriv jsem chtel Jade Harvester build podle tohohle navodu...libi se mi jak je to udelany pro imbecila, poradej i jak co nejlepe narollovat, gemy, vsechno...me nejak ty buildy z diablofans nejdou cist...myslim tim, jakej gem nejlepe, na co rollnout bracery/neck poison/physycal atd. atd....no nicmene samozrejme s gearem to slo tak, ze nejdriv napadal Heltooth set, pak zacal padat Zuni...no kdyz uz jsem teda vzdal ze napada Jade Harvest a chybel mi last kus Zuni a ja se prerrolloval ze budu Zuni, napadal zbytek Harvestu :) ptam se teda co je "nejlepsi" Heltooth/Zunimasa/Jade ... a popripade teda ze bych chtel hrat Zuni/Fetish/Poison Darths zda by nebyl link na nejaky imba profil, kde bych si snadno precet jak rollnout bracery a jaky pouzit nejlepe gemy...diiiik ! :P
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: on právě blizz ztoho důvodu změnil start frekvenci strafe....teď stačí občas klik na strafe abys držel taegug activ.....jinak jestli máš conventention of elements ring a cindercoat... tak si ho vem.... plus natalya ring... to by ti mělo vyřešit problém s hatred.... na nízkých riftech ti bude připadat, že je to oproti focus restraint na hovno, ale na vyšších riftech máš zaručeno, že jednou za čtyři sekundy dostanou mrdu.....chci to teď taky zkusit..... zkus místo evasive fire hungering arow serated co generuje 6hatred..... hungerimg arow je super v kombinaci s zen gemem.... hledá si sám cíle a přes celou mapu už je to celkem mrda.... evasive fire je jen kvůli cull of the weak a bane of the trapped, zkus ten arow, singl out pasivku na guardiana a bane of powerfull....srát na cold... fire! :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: jop nic jinyho... nevim co delam spatne, ale musim chvilema prestat strafovat a jen evasive fire, ale tam zase ztratim stacky na taeguku...
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: a tu hatred ti žere jenom strafe?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    dneska sem dal natalce jeste sanci, ale mam fakt problem s hatred a to je imho z toho duvodu, ze ac klikam jak zbesilej evasive fire, tak mi to vystreli tak jednou ze 3 kliknuti a vubec nechapu proc :-/ asi mam fakt levy ruce
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    STO78: měl jsem je ještě před patchem, teď to testuju co je lepší... vyšší as zas lépe generuje hatred.. což je vic strafe což je vic hitů což je CDr.... Hlavně mě osobně přišlo super vysoký As na guardiana s hungering arow s devouring runou.... taky mi přišlo, že čím vic hitů tim vic procuje Zen gem a stun šance.... furt nejsem rozhodnutej, jestli swift nebo taegug.... taegug mám už 67 stacků a to už je znát... Potřebuju vic času to všechno zkusit :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam