• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    pomaha nejak magic find bonus? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: uz chci domu :)
    STU
    STU --- ---
    vstup ve westmarch commonst
    spousta velkejch a nepreberny mnozstvi malejch beden a shrina na shrine ;)
    STU
    STU --- ---
    WRATA: na prvni pokus :) sice jsem se potreboval poradit s diablowiki kde hledat khanduras, ale takhle jsem to necekal :D
    STU
    STU --- ---
    WRATA: jdu hledat :)
    NAVARA: jakou ma wanda vyhodu oproti 2h sekere? Vsak jde u zbrane jen o dps, ne? :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: Jinak teda v praxi to znamena ze najdes kravu ktera casti portal, tu zabijes a vlezes do cow lvlu kterej je plnej shrinu. resplended cheast, krav atp
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    dyztak se omlouvam jestli to tu uz bylo, ale nevite nekdo co znamena ten dnesni event "totally not a cow level?"
    WASQ
    WASQ --- ---
    NAVARA: tak je to trošku na hovno. Založil jsem sezóní kouzelnici protože sexy novej set ze kterýho jí leze "pupek" (ten už mám) a proto, že chci zkusit gameplay s Aether Walkerem - na ten jsem vytočil 22k shardů a skolil spoustu mobů a furt nemám ani transmog. To mě trošku sere, že mě špatný RNG omezuje v tom, že nemůžu hrát to, co bych chtěl
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WASQ: nope, wizny jsou perzekuovaný :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    tyvle 20 riftů, 20 griftů a ani jediná lege wandka (za wiznu :D) to je fakt k posrání. A zrovna zbraň u který by si u kouzelníka člověk řekl, že by mohla padat víc, než ostatní...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    JADE: Imo potřebuješ tu carnevil helmu aby Fetišové flusali jak ty. Pak potřebuješ změnit prsteny. Jinak s tim gearem co máš bys měl dát 47-48. Resp. tu dám i s mojim MoJ buildem.
    DIOM
    DIOM --- ---
    NYCKER: tvl..ten podělanej mečík místo solidního kurzoru je daleko za rozlišovací schopností mých očí..takže jsem za barevnej kurzor víc než rád a že je hnusnej jak noc už nějak překousnu ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: http://pandateemo.github.io/YoloMouse/ - na modrou si dáš kurzor pro pohyb, na červenou mečík na kill a díkyčau.
    Až mě blizzardi nechají potlačit efekty ostatních hráčů, tak se tohodle rád zbavim, ale do tý doby.. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: tak ja sem zhejckanej, navic mam svoji mysku rad a nerad ji nicim :-D sem zvyklej na uplne jinej play stile, nikdy sem dh poradne nehral, takze je to pro me hodne novy a hlavne me sere to, ze nevychazim absolutne s hatred, az prijdu na to cim to je, tak to bude lepsi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja jediny co bych mozna vyzkousel je to lockovani skillu pres numlock... jak ted zkousim ten build na natalku, tak to je asi jedina vec, ktera by mi mohla pomoci zprijemnit hrani :-D Vim ze mam hrat co me bavi, ale tohle je uz otazkou moji osobni cti :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    NYCKER: ja chci jen vyraznejsi kurzor,protoze ho v tom bordelu polovinu casu nevidim proste.zadny jiny vychytavky vazne nechci
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    taky chci zmenit kurzor,vubec ho nevidim.
    tip?
    WASQ
    WASQ --- ---
    DIOM: taky používám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam