• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: tak teď už je to jasný :-)..... jo to cdr funguje, stačí rift kde je hodně mrdáků po hromadě a máš rain furt.... jako kdybys měl perma power pylon :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: tak max resouce sem nemel, vcera sem to napravil a trochu se to zlepsilo... nicmene asi predelam preparation na punishment, nahodim nejakej CDR a bude klid :-) Jinak me tak napadlo, ze my se asi ve hre nesejdeme, protoze ja mam to dh seasonal
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    AVATAR: jedina odpoved na tohle je source! :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: to chci :-D

kazdopadne to vypada, ze natalka nakonec snad bude fungovat i u me :-) jeste to musim poladit, ale i s tim stupidne crap gearem co mam uz sem docela i daval dmg :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    pomaha nejak magic find bonus? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: uz chci domu :)
    STU
    STU --- ---
    vstup ve westmarch commonst
    spousta velkejch a nepreberny mnozstvi malejch beden a shrina na shrine ;)
    STU
    STU --- ---
    WRATA: na prvni pokus :) sice jsem se potreboval poradit s diablowiki kde hledat khanduras, ale takhle jsem to necekal :D
    STU
    STU --- ---
    WRATA: jdu hledat :)
    NAVARA: jakou ma wanda vyhodu oproti 2h sekere? Vsak jde u zbrane jen o dps, ne? :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: Jinak teda v praxi to znamena ze najdes kravu ktera casti portal, tu zabijes a vlezes do cow lvlu kterej je plnej shrinu. resplended cheast, krav atp
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    dyztak se omlouvam jestli to tu uz bylo, ale nevite nekdo co znamena ten dnesni event "totally not a cow level?"
    WASQ
    WASQ --- ---
    NAVARA: tak je to trošku na hovno. Založil jsem sezóní kouzelnici protože sexy novej set ze kterýho jí leze "pupek" (ten už mám) a proto, že chci zkusit gameplay s Aether Walkerem - na ten jsem vytočil 22k shardů a skolil spoustu mobů a furt nemám ani transmog. To mě trošku sere, že mě špatný RNG omezuje v tom, že nemůžu hrát to, co bych chtěl
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WASQ: nope, wizny jsou perzekuovaný :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    tyvle 20 riftů, 20 griftů a ani jediná lege wandka (za wiznu :D) to je fakt k posrání. A zrovna zbraň u který by si u kouzelníka člověk řekl, že by mohla padat víc, než ostatní...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    JADE: Imo potřebuješ tu carnevil helmu aby Fetišové flusali jak ty. Pak potřebuješ změnit prsteny. Jinak s tim gearem co máš bys měl dát 47-48. Resp. tu dám i s mojim MoJ buildem.
    DIOM
    DIOM --- ---
    NYCKER: tvl..ten podělanej mečík místo solidního kurzoru je daleko za rozlišovací schopností mých očí..takže jsem za barevnej kurzor víc než rád a že je hnusnej jak noc už nějak překousnu ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ONDRA_PATA: http://pandateemo.github.io/YoloMouse/ - na modrou si dáš kurzor pro pohyb, na červenou mečík na kill a díkyčau.
    Až mě blizzardi nechají potlačit efekty ostatních hráčů, tak se tohodle rád zbavim, ale do tý doby.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam