• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    ENDER: všude možně na netu, těch zdrojů je spousta.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: blizz to teď mění radikálně všude.... ve Wowku budou zakázány boti na farmu i pvp....já souhlasím...poctivě si všechno odehrát jako za starých časů.
    ENDER
    ENDER --- ---
    kde berete info o pripravovanem patchi?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: to mas pravdu :-) me jen vadi to, ze to delaji za pochodu... takovyhle radikalni zmeny bych delal k nejakym break pointu, jako konec sezony a tak... ale to je detail, kterej nas stejne nemusi zajimat, protoze nevim o tom, ze by tu nekdo trhal rekordy v gr 65+ :-) ja byl maximalne gr 54 tusim
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: to že se do toho blizz sere je důkaz, že na to nesere :-D..... už udělali tolik totálních změn, že další bude jen další :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: mno co sem cetl, tak se chteji zbavit perma cc, coz z myho uhlu pohledu je dobre, je totalni nesmysl, aby to bylo o tom, ze tam nabehnou dva smoulove do davu, vsechno hodi na hromadu a drzi v perma cc a dalsi dva smoulove to smazi s tim, ze zavisi jen a pouze na tom, jak moc dobrej gear maji ty druhy dva smloulove...

co se zdps tyce, tak me treba zdps monk bavi mega moc, je to proste tank... muzu stat ve vsech moznejch srackach, davam grupe tunu dmg navic a drzim ty nejvetsi sracky pokud mozno od nich... me to bavi, protoze je to uplne neco jinyho, nez se jen starat o dmg a vyhybani se vsemu moznymu... konkretne ted me to mega bavi prave v kontrastu s totalne papirovym DH :-)

nicmene souhlasim, ze perma stun zdps je totalni ptakovina, ktera absolutne nici challenge tyhle hry, nicmene si nemyslim, ze je to moudrej krok to menit takhle za pochodu, protoze to totalne rozhaze zebricky a lidi budou hodne rvat. me se to nedotkne, protoze ja nejaky ambice na GR 65+ nemam, pro me je dulezita zabava a pohoda pri hrani a tu si uzivam i pri t6 riftech...
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: to si nemyslím, blizz nechce aby byla možnost zdps... píšou to na všech fórech... jedno jestli wd... nebo to co dělala wizna na začátku diabla.....nebo perma stun může mít dh....prostě hrát to zdps je píčovina...základ diabla bylo vždy to, že je to těžký né, že jen zabíjiš sochy....sry ale mě osobně zdps absolutně vůbec nebaví.... očem to jako je?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: nemas pravdu, chteji zrusit jen perma stun od WD, jinak zdps samozrejme bude dal... nevidim duvod, proc by je meli rusit...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: ten char je telplej z podstaty a ten chlap to je extrem no :-D
    STO78: hele ja si na to taky chvilku zvykal a je fakt, ze stale to nemam uplne doladeny, mam problem s tim, ze RoV mi to obcas nehodi jak chci, ale to je levejma rukama... jinak ta dmg je fakt silena... na jinej build potebuju uz "jen" kridder...

jinak s natalkou sem zkousel gr solo jen tak ze srandy a relativne s prstem v nose sem dal 43 s tim, ze mi chybelo jeste asi polovina casu a to to fakt neumim hrat, gze si myslim, ze az to dostanu vic do ruky, tak budu schopnej dat to samy co s monkem... jeste teda cekam na anc natally zbran (ta defka kadala mi dala uz skoro vsechny anc jednorucky, krome natalky a calamity), gze klasika :-D jeste si zkusim pohrat s gemama, zkusim vymenit taeguk za ten novej s chill efektem... jinak fakt super zabavny sou klasicky t6 rifty, kdy diky ROV zabiju v podstate uplne vsechno :-) neni to tak rychly na trial klice jako monk, ale je to prca :-)
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    STO78: zdps končí,příští patch ho total ruší. Blizz nechce aby ta možnost vůbec byla.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: teplej je ten frajer, ta moje holka je killer numero uno :-)..... nepochopil jsem proč stojí schrbenej jako dement.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak musim konstatovat po cca tydnu hrani DH, ze je to neskutecne teplej char presne jak sem si myslel, ale je to taky fakt super zabava :-) pote, co sem prisel na to jak zmaknout natalku, abych to vubec mohl hrat a pote, co jsem trosku nagearoval, tak me to fakt zaclo bavit :-) aby taky ne, ty crity za 8 mld sou moc prijemny :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STU: funguje to na principu vaultu... tzn kdekoli v adventure modu se muze spawnout krava co spawne port do toho lvlu.... v riftech to ofc neprocne stejne jako v kampani :)
    WASQ: jj presne :) ae tak podle me to je tajnej plan blizzu, jak nam dat modrej matros :D snad to tam nechaj aspon jako rng event stejne jak vault ....
    NYCKER: presne, ja bych ten kurzor nemel uz z principu ze je neskutecne hnusnej a nemoh by to hrat ptz mi proste nesedi do ty hry a trha mi oci xD
    JADE
    JADE --- ---
    tak beham celej den a celou noc jak pica a tu kravu posranou ne a ne potkat ;[ klasika...
    FORTRESS: jj dik za tip...uz to mam nandany a je op proti soj ;S no nakonec je z WD slusna mlaticka :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    JADE: No ale s tim flusacim buildem se jejich dmg mění na poison. On se stejně ani ancient SOJ nevyplatí místo toho elementovýho kterej má obvykle dobrej roll (CHC,Díra)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já jsem našel tu krávu někde v A1 při bounty. Nicméně jediný v čem je tak ten level dobrej je max malinkej nádech nostalgie a to, že nasbíráš plnej inventář modrejch. Toť vše. Thx Blizzard :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: vyskytuje se to jen tam? co konkretne mam hledat?
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: dikes, prsteny jsem jen ""zkousel"jestli to ma nakej vliv...jinak rrog a ten element mam ready...padl i ancient soj ale bohuzel s phys dmg...nicmene psychopati jsou psych dmg, tak si rikam proc ho nepouzit...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    haha ty steaky misto health globu :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: právě teď westmarch commons na poprvý :) díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam