• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: vyskytuje se to jen tam? co konkretne mam hledat?
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: dikes, prsteny jsem jen ""zkousel"jestli to ma nakej vliv...jinak rrog a ten element mam ready...padl i ancient soj ale bohuzel s phys dmg...nicmene psychopati jsou psych dmg, tak si rikam proc ho nepouzit...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    haha ty steaky misto health globu :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: právě teď westmarch commons na poprvý :) díky!
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: nene... je to A5 westmarch commonst. nebyl tam pokazdy, zkousel jsem to pak jeste 3x a nic :) takze trosku toho stesticka ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: takže lze i v riftech jo? ja cekal, ze to bude jen v A1 kdesi
    STU
    STU --- ---
    WAR_TIN: tak tak... je to takovej fialovej mobak, pri ty rychlosti co prolitavam t6 jsem vlastne skoro ani nepostrehl jak to vypadalo... chtel jsem si hodit screenshot ale nestihacka... ostatne jsem rad ze jsem tak tak stihl tu kravu ;) zabilo se to a vyskocil portal jak z goblina
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WAR_TIN: podle myho musis najit tu kravu, zabit ji a pak se ti teprve otevre portal ne?
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    STU: JAK ten vstup vypadal ja sem to prosel an nic ?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: je fakt, ze od ty doby, co sem stastne zadanej a zenatej, tak moje zapesti je dosti ochable :-D
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: na to je dobrý mít power ball a občas si zatočit :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: mno zatim nemam natalku zbran, gze mam jeste hodne co vylepsovat, ale minimalne na ramenou vim, ze cdr mam, pac je pouziju z monka a na zbranich to pak rollnu taky, gze by to uz mohlo neco malo udelat :-) uviidme jak se bude situace vyvijet, ale vcera me to bavilo, ikdyz me po hodine klikani docela slusne bolela pazoura, ale to je otazka treninku :-D
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    BARTUC: tak teď už je to jasný :-)..... jo to cdr funguje, stačí rift kde je hodně mrdáků po hromadě a máš rain furt.... jako kdybys měl perma power pylon :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ACUACX23: tak max resouce sem nemel, vcera sem to napravil a trochu se to zlepsilo... nicmene asi predelam preparation na punishment, nahodim nejakej CDR a bude klid :-) Jinak me tak napadlo, ze my se asi ve hre nesejdeme, protoze ja mam to dh seasonal
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    AVATAR: jedina odpoved na tohle je source! :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: to chci :-D

kazdopadne to vypada, ze natalka nakonec snad bude fungovat i u me :-) jeste to musim poladit, ale i s tim stupidne crap gearem co mam uz sem docela i daval dmg :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    pomaha nejak magic find bonus? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: uz chci domu :)
    STU
    STU --- ---
    vstup ve westmarch commonst
    spousta velkejch a nepreberny mnozstvi malejch beden a shrina na shrine ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam