• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    BARTUC: To spis zni jako ze nestiha pocitac, a tudiz doba mezi tim kdy vubec komunikuje je dlouha. Protoze pokud posle ping, ten se vrati za 100ms, ale D3 trva sekundu nez se na to podiva, tak muze reportovat spatne. (Ale je to nicim nepodlozena teorie)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: ja sem zkousel podle nejakyho navodu primo od blizzu ping na eu server a dle jejich diagnostiky bylo vse naprosto v poradku...

me toti udivuje, ze v klidu mam latency kolem 80 - 120 ale ve vypjatych situacich mam klidne pres 1k... coz je divny...
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: ee kdyz jedes public tak bohuzel...maximalne by te mohl zkusit nekdo invitnout, ale rachlo to stejne vsem takze bez sance ;[
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    BARTUC: no porovnani pingu na seznam a battle.net game server neni moc prukazny, kdyz jde o servery v jinym state.. v Heroesech tedka nove funguje po ctrl+alt+f ze ti to napise na kterej presne server si pripojenej (EU8 napriklad) a pak podle toho jde dohledat kde ten server presne lezi a zkusit ping na nej, jenze to je jenom diagnostika a zadny reseni - me treba hrozne laguje cokoliv od blizzardu kdyz jsem k domaci siti pripojenej pres wifi, ale pres kabel je to v pohode treba..
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam takovej ajtackej bombonek... mam posledni dobou problem s latency a delayem s tim, ze se to vetsinou vazne na okamziky, kdy mam na obrazovce tunu bordelu... latence mi pak lita nekam k 1k a to je dost na pikacu... je to cca od patche 2.2. nicmene obcas to dela obcas ne... jiny sluzby pres internet sou relativne v pohode a kdyz si zmerim rychlost a latenci, nebo zkousim ping treba na seznam, tak pohoda, ale ve hre to je obcas fakt sileny...

vim ze je to dost vystrel do prazdna, ale nenapada nekoho cim by to molo byt? je to stejny i kdyz sem stahnul grafiku na minimum
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ono když to spadne v partě tak se dá do hry snad ještě napojit. Datadisk by to už chtělo jako sůl, ale podle mě si ještě tak rok počkáme.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: "drz hubu a kup si dalsi datadisk" :D
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: jo v noci to padalo vostosest ;[ me 2x pri zabijeni rift guarda a samozrejme hovno...kompenzace=0 aspon kdyby nekam prisly ty zasrany shardy...njn ale za ty leta me to ani neprekvapuje...a zkus si votevrit hubu :) dostanes acc ban a cau ! :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    zkousel nekdo nejakou dobrou mobilni diablovku?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak vcera na DH GR 49 s tim, ze GR 50 mi utekl asi o minutu a pul (az se mi rollne trochu normalni rift, tak ta 50 padne imho)

pak sem zapnul barbinu, nahodil sem uplne stupidni zakladni gear a GR 40 mi utekl asi o minutu kvuli gnomovi posranymu :-D Jako musim rict, ze pomer gear/vykon barbina rozhodne vede, protoze tam beham s BK zbranema a dex ringama s tim, ze jedinej kvalitni kus gearu mam amulet a t6 sem daval neskutecnou rychlosti a GR 31 kterej sem dal na solo zatim max sem prolitl jak nuz maslem (dalsi key byl 40)

fakt pecka :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: to docela nasere, kámoš měl 5 legend a taky nic
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    R3SP: tak jsem se joinnul do keyfarming a nějak nevim, jak se přidat k ostatním co hledaj nebo zrovna nikdo nehleda :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jaj tak to je na pikacu :-/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: hra spadla kdyz jsem si vysbiral 6 legend z kraviho lvl a po zapnuti hry jsem v inventari nemel nic
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: co se stalo?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    asi jsem blizzardu zaplatil celkem málo peněz. zasranci
    JADE
    JADE --- ---
    on myslel ze juang-do=mec ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: no proto :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: o nic nejde,uz to tu nebudu rozmazavat ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: nope to fakt nechapu, ale to u me dneska neni nenormalni, moje mozkova kapacita je na bodu mrazu :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jezis..to je jedno,stale nechapes co myslim.radsi nic ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam