• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: a variantu ancient a rollnout na tom ten disc? kolik pridava ten set za jeden bod disc?
    STU
    STU --- ---
    STO78: však si tam muzes vyklikat do inventare cokoliv s jakejmakoliv statistikama... muzes si tam vytvořit itemy a pak je prehazovat jak ve stashi a koukat co delaj staty... :)
    ancient
    legendary
    STU
    STU --- ---
    STO78: no jo krider, ale když te nactu, mas v ruce balefire :) však ty si s tim uz dokazes poradit :)
    STU
    STU --- ---
    STO78: ti poradim velice snadno :)

http://www.d3planner.com/ - nacti si svého hrdinu a zmen ten stat...
    když ti tam na ten balefire caster nastavim 10% weapon dmg mas
    Weapon Damage 1,137,656
    Elemental DPS 4,093,740
    Elite DPS 2,366,324

když 8% bonus to elites
    Weapon Damage 1,034,232
    Elemental DPS 3,721,582
    Elite DPS 2,323,299

takze me vychazi 10% weap. dmg lepsi ;)

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dalsi k poslechu a pokud ste videli film tak budete umirat na extazi :-D

Mad Max: Fury Road (Original Soundtrack) Brothers In Arms - Junkie XL
    https://www.youtube.com/watch?v=MgYnKu8RYAU
    WASQ
    WASQ --- ---
    brýtro :)
    STU: Běhal jsem 45+ grifty, abych si zvednul gemy, když je ten grift pro mě špatnej - bogan trapeři, winged sini, spousta střílecích koz, hodně elit na sobě atd, tak není problém 6x chcípnout. 6. smrt = 30s čekání. No a to se mi při mojí noční nepozornosti stalo několikrát i když mi na hodinách na konci klidně 5 minut zbejvalo. Ale o to nejde ne? :))

ENDER: no to určitě jo, ale proto nehraju HC :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    WASQ: mozna by smrt mela mit nejaky vychovny ucinek? :)
    STU
    STU --- ---
    WASQ: davat na pohodu a chcipat na 30s mi nejde do hlavy... muzes to rozvest?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Nebo respektive chápu, že tenhle systém by nemohl fungovat v partě, kde tě někdo může resnout, ale na sólo proč ne?
    WASQ
    WASQ --- ---
    ENDER: co ma party společnýho se solem? :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    WASQ: kvuli party riftum? :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Dementni systém se smrtí v griftech. Párkrát chcípnu a i když furt ten rift dávám na pohodu, tak musim 30s čumět na mrtvolu? Nechápu, že nikomu v blizzu nedošlo, že tohle fakt není zábava. Proč se sakra nemůže ukrojit čas o 30s? Prosím, ať používaj mozky :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    BARTUC: my si to tady jeste pamatujeme.. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: tak jasne, ale ja dostal datac nekdy v breznu tohohle roku :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: no, hram takto zvyknu rast naroky na konfiguraciu, kto by potom kupoval nove zelezo, zejo
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DAVIDOWITCH: mno vzhledem k tomu, ze ten komp je 8 let starej,. tak by to mozna mohlo byt tim... nicmene kdyz sem zacal hrat datac, tak sem hral na plny detaily bez stinu a nemel sem stim sebemensi problem :-/
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    BARTUC: To spis zni jako ze nestiha pocitac, a tudiz doba mezi tim kdy vubec komunikuje je dlouha. Protoze pokud posle ping, ten se vrati za 100ms, ale D3 trva sekundu nez se na to podiva, tak muze reportovat spatne. (Ale je to nicim nepodlozena teorie)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: ja sem zkousel podle nejakyho navodu primo od blizzu ping na eu server a dle jejich diagnostiky bylo vse naprosto v poradku...

me toti udivuje, ze v klidu mam latency kolem 80 - 120 ale ve vypjatych situacich mam klidne pres 1k... coz je divny...
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: ee kdyz jedes public tak bohuzel...maximalne by te mohl zkusit nekdo invitnout, ale rachlo to stejne vsem takze bez sance ;[
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    BARTUC: no porovnani pingu na seznam a battle.net game server neni moc prukazny, kdyz jde o servery v jinym state.. v Heroesech tedka nove funguje po ctrl+alt+f ze ti to napise na kterej presne server si pripojenej (EU8 napriklad) a pak podle toho jde dohledat kde ten server presne lezi a zkusit ping na nej, jenze to je jenom diagnostika a zadny reseni - me treba hrozne laguje cokoliv od blizzardu kdyz jsem k domaci siti pripojenej pres wifi, ale pres kabel je to v pohode treba..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam