• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: hele do para 650 SMK nikdy a krider 3x z toho 1x ancient.a pak behem tydne 3 kukri.
    ale musim uznat,ze 2x krider, 1x kukri a dalsi veci vcetne IK ancient zbrane pro barbara to padlo z parezu a vaz a sudu v T6 riftech
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    JADE: Ja na season vzdy inspectujem WD v public hrach a SMK ma uz skoro kazdy. Myslim, ze sa v 2.2 zvysovala drop chance. Kamos ma para 300+ a ma ho uz 2x.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: je to proste demence, me padl krider na barbine vid :-D
    JADE
    JADE --- ---
    WDcka reknete popravde...Starmetal Kukri, je neco jako Krider pro DH ? tzn ze paragon 615 a neuvidim to ani jednou v zivote dropnout, byt s fakt spatnym rollem (neco jako ten Condemn mec pro Crusadera-padnul jen jednou a fakt fakt hodne mizernej roll)?! :P
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KVIIIK: je to tak 15 hodin na full vybavu no :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    KVIIIK: +- ano
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Včera jsem si to ze zvědavosti zapnul po pár měsících... a do večera nahrál WD 115 para s full Zuni a full Jade, akorát RoRG chybí. Fakt nářez! Hodně sice pomohlo, že mě lvl 1-70 protáhli lidi z klanu a pak jsem s nima chvíli běhal T6, takže to napadalo, ale každopádně soběstačnost na T5 za cca 7 hodin hraní... Jsem takový lucker, nebo je to v sezóně normální?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: ja ti rozmim :-) ty dodatecny atributy sem zminil z toho duvodu, ze rozdil mezi dmg co mas na anc kridderem a 11 disc co mas na neanc dkridderu bude ve vysledku asi plichta, gze pak uz jde jen o osobni preference jakej dalsi stat preferujes, jestli as nebo LoH...

STU: to sou jen hruby cisla zbrane, nicmene u UE musis jeste zohlednit ten multiplikator kterej ti dava set ve vztahu k vysledny discipline co mas
    STU
    STU --- ---
    STO78: ale ja ti rozumim :D ja te chtěl donutit zapnout kalkulačku
    non ancient 2,938,797*1,2=3,526,556 oproti 3,522,624 ancient
    STU
    STU --- ---
    STO78: tak jestli s tim obyc kriderem mas
    Weapon Damage
    979,927
    Elemental DPS
    2,938,797
    Elite DPS
    1,908,310

a s tim ancientem
    Weapon Damage
    1,256,823
    Elemental DPS
    3,522,624
    Elite DPS
    2,287,418

tak 20% rozhoduje jak?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: hele jukni na quinC na youtube... tam je video how to roll max dps bo tak nejak a tam ma i odkaz na spreadsheet, kterej ti to pomuze spocitat, tak to zkus, jestli ti to pomuze... kazdopadne si myslim, ze to bude mezi temalhle dvouma asi plichta a jde jen o to, jestli chces LoH nebo AS... ale v matice nevynikam, gze nedokazu presne rict...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: hele klicem jedem dva crusove a na konich je to otazka minuty jeden warden.ten amu uz je jina kapitola :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    STO78: ja bych to zjistoval proste testovanim. uvidis sam, kde ti litaji vetsi cisla
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU: jinak furnace mi taky do toho buildu nesedi, jak rikas, vecne sem bez fury a vetsinou v tech nejblbejsich chvilkach :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: crusse planuju na dalsi sezonu :-) zahral bych si ho uz ted, ale ted musim jeste dat DH na GR 50 (zatim dva pokusy neuspesny) a pak pimpnout barbinu, tam sem zatim max na gr 41 a to s hodne odrenejma usima :-D
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: hell amu je pribeh sam pro sebe... z cca dvaceti zadnej pouzitelnej... a me ta farma klicu tak nebavi... kdyby alespoň ti bossove byly vyzva, ale....
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: hele to jsem vyresil proste tak,ze mam reapers wraps a hellfire s unforgiving pasivkou.plus samozrejme s paragon body na fury
    STU
    STU --- ---
    ONDRA_PATA: furnance se snazim uz asi tejden znova zaclenit do ww buildu a fakt se mi nedari :/ jsem porad bez fury... včera kadala dala mizernej cindercoat tak to muzu zkusit znovu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jsem o vikendu dojel cruse a vcera jsme dali dva crusove GR47 s 5 minutama v kapse.a to mam dost rezerv v gearu,pomohla ancient furnace z vazy na t6 :)
    STU
    STU --- ---
    WASQ: ono s tou barbinou je to bez snazeni taky max gr45 pak uz zacina soustredeni kdy co odmacknout ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Pánové, tak jsem o víkendu posunul svoje GR hranice na číslo 51 s wiznou bez ancient zbraně. No a musim říct, že jak je tal rasha set momentálně předělanej mi stále přijde jako největší zábava na hraní a nejlíp designovanej set ve hře. Jo musíš sem tam kontrolovat buf, když chceš vytočit DPS na max a jo stojí tě to spoustu klikání a soustředění, ale o tom to podle mě má bejt. Chápu, že pro někoho může right-click spin to win bárbína bejt zábava, ale wiz ftw! :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: a variantu ancient a rollnout na tom ten disc? kolik pridava ten set za jeden bod disc?
    STU
    STU --- ---
    STO78: však si tam muzes vyklikat do inventare cokoliv s jakejmakoliv statistikama... muzes si tam vytvořit itemy a pak je prehazovat jak ve stashi a koukat co delaj staty... :)
    ancient
    legendary
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam