• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele co se lucku na drop tyce, tak se podivejte na her k3bab :-) chcipne na hc, zalozi si dh na sc a zahy po dovrseni lvlu 70 mu padne anc kridder se super rollem, pak mu napada temer komplet anc nataly set a tak :-) proste hovado co vam budu povidat :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jeste mi chybi ten offhand,ale nejak viz nastenka hero Princess
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak se snazim poskladat farmici wiznu.
    chci to jet na electrocute - forked lightning se storm armorem a asi thunderfury (nevim jinou 1h light zbran lepsi). goldwrap a goldovej hem s bracerama na exp za goldy. offhand na electrocute. simplicity gem na electrocute,roll kde to pujde.akorat jsem dement zjistil,ze wizna nema generator,takze ty kalhoty na %dmg primar skilu nefungujou :D
    ten electrocute prave kvuli rozbijeni vsech sudu,parezu,kostenejch hromadek atd plus idealne aby to bylo dost silny a nemusel resit arcane power.

musim jeste zkouset co bude ideal a aby to proste poradne litalo.
    nekdo mejaky tipy?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: jj to je fakt.
    moje vyhoda je,ze hraju nejcasteji jen s kamosem a tak si na zem hazime i ancientky nez abychom si je syslili do budoucna,jestli se nahodou nebudou nekdy hodit.
    takhle mi daroval 2x consumable a ja mu je o vikendu vratil,protoze mi padly 4 za hodinu :)
    nerikam,ze me parta nebavi,ale my si takhle sbirame matros,wardeny,bounty a ubery a nakonec si zkusime par GR,kam nas ten den/drop/roll posunul ve spolupraci.
    nejcasteji jedem WD s crusem a me to takhle ve dvou asi vic vyhovuje,na pohodu..
    obcas zmeni char,neco mu vysvetlim,neco mu slozime...obcas to zapne kamoska,tak zas nekoho ucim... :D ja na partu vlastne ani nemam cas :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: jop :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: me všechny flying dragony padly v normál riftech.. a to jich bylo už asi 6... :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: anc krider samozrejme,ikdyz ten byl vlastne darovanej od kamose,kterej nevedel k cemu je :D ale taky Nrift...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jen jednu SMK mi dala kadala,jinak to v podstate vsechno vcetne serpenta,anc. ww kladiva,anc. furnace, anc. DoD i kridera padlo v Nriftu,kdy jsem demolocal vsechno a vsechny vcetne truhel a otaceni mrtvol a na konci riftu posbiral.v podstate nejezdim uz tejden nic jinyho.shard goba potkam co dva rifty a sbiram matros,mnoho matrose.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: ale měsíc hrajes! :)
    me přijde, ze hlavni problém je v tom, ze na začátku je progress rychlej a pak se úplně zastavi... me za 200 paragon lvlu na monkovi v podstatě nic nepadlo...
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: ja jsem nastesti asi zabugovanej a ve fazi demotivace :) protoze proste na vsech charakterech palim shardy jak o zivot asi mesic v kuse a nevidel jsem jediny Krider, jedine Kukri ani jediny Serpent wand ci vlastne cokoliv pouzitelneho...hra je bohuzel ve fazi, kdy se clovek bez dobre...zduraznuju dobre...rollnutyho ancient gearu nikam neposune...a to je zkratka o nicem, takze se da rict ze tim to proste pro me konci...mozna z totalni zoufalosti a krece nazenu tech cca 70 paragonu na 700 abych mel tu posl hvezdicku v portretu (prakticky jedina jista odmena za hrani) a tim to pro me do dalsiho datace nejspis finishuje :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    nic jako random drop v diablu neexistuje, ta hra davkuje veci tak, aby vas motivovala pokracovat :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: NYCKER: RNG trololo :D :D ja uz to takle neberu radsi xD malo casu dela divy :D clovek ma pak vic radost i z mensiho xD
    JADE
    JADE --- ---
    :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    STO78: ok, tak to delam dobre :D
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    JADE: potreboval bych poradit, jak spravne tocit haunt, sacrefice a horrify, aby to melo co nejvetsi efekt
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: dneska dve kladiva, dve mam ancient
    a kdyz tu probehlo to chlubeni....
    JADE
    JADE --- ---
    MEMORY: urcite se jich tu par najde :)
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    jede tu nekdo support wd?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---