• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: vcera sem koukal na stream typka z ZE a tam jim na zemi lezelo tak 6 kridderu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak jsem tu uz nekde psal, tak hlavni fun faktor tyhle hry je o pohodovym hrani s dalsima lidma... to je vec, ktera me na tom bavi nejvic a ktera me u toho drzi... imho clovek, kterej se dostane na paragon 500 a vys solo je totalni masochista :-D
    JADE
    JADE --- ---
    STO78: njn skoda se rozcilovat...ja si jen vzpomenu na pribeh kdy mi ho na zem z milosti hodil nakej fakt op uber DH co jich mel urcite v ancient variacich nejmene deset...a stacila opravdu pikonanovterina a sebral mi vysneny Krider barb para 150 a zdrhnul ze hry...a ano taky jsme ho boostovali jak dementi asi hodinu v kuse ! :P vsadim se ho nakonec rozebral u kovare :S
    JADE
    JADE --- ---
    jo zkratka je to zkurvene zacyklena estrada o nepadani cehokoliv co clovek potrebuje a tak je to dokola...casem fakt dost nudna zalezitost ;S
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    me na WD 14 dni padala DoD dyka... ted co ji mam tak jen vcera padala dvakrat.
    navic konecne vcera po nevim jake dobe Kurki. sice ne ancient, ale stejne s dobrym rollem... ale pruser je, ze zase nepadaj krychle :(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: jde o to jak efektinve hrajes... ja treba do para 600 hral vyhradne ve dvou nebo ve full parte a farmili sme neskutecnou rychlosti... vsechno je to o efektivite hrani a samozrejme o casu kterej nad tim stravis... cim vic casu tomu venujes, tim vetsi mas sanci, ze ti dana vec napada, nicmene jsou itemy, ktery sou neskutecne rare a je velice tezky je sehnat...

mno a nebo musis bejt luckerska pica co si zalozi postavu a na para 50 ma full anc gear :-D

kazdopadne jakej mate paragon? jak moc hrajete?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Jak vás tady tak čtu, tak by mě zajímalo, jak to vlastně děláte. Měl jsem kliku a na shield bash build jsem měl téměř všechno v bance, tak jsem ho o víkendu zkusil a je to nesrovnatelné s tím, co jsem dělal předtím. T6 s potížemi, grifty tak 25 versus T6 s prstem v uchu a grifty tak do 38 s málo umíráním nebo úplně bez.

Žena hraje WD a chtěla se taky tak nějak pěkně zlepšit, ale pro její ideální build je třeba jakási helma a zbraň a ani po skoro týdnu hraní každý večer nemá ani jedno a to ani v nějaké špatně rollnuté variantě, kterou by nosila jen kvůli legendární vlastnosti. Vy to tady ale popisujete, jako by bylo snadné dropnout cokoliv na přání a vlastně člověk musí plakat už jen když to není perfektně rollnutá ancient věc. Je v tom nějaký trik (jakože třeba v season padají legendárky častěji a všichni jedete season, případně jedete v partě 4 stejných postav a jednoho vybavujete dropy všech zúčastněných), nebo prostě jen hrajete tak moc a tak často, že co je pro vás večer plný dropů, já vidím tak za týden?
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: nemyslim si, ze ten exp bonus je celkom slusny, kedze sa tu bavime o desiatkach miliard exp. na dalsi paragon. ja mam teraz v stashi 5 miliard goldu za celu season, co by mi momentalne nevydalo ani na 1/3 paragonu :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SCHUNA: jako jo,rychlej farm build si taky poskladam,ale vylucuje se to s tim co od toho vyzaduju a tedy gold on hit a expy za goldy.
    neni to doladeny,ale za minutu jsem schopnej mit 5m goldu = 5m expu,coz je jako bonus k dulezitejsimu sbirani uplne vseho na zemi celkem slusny.
    kdyby se mi tam tak povedlo jeste dostat ten goldskin a born set...
    asi zkusim misto offhandu nejakou 2h zbran a ten born tam nejak dostat na ukor aughildu
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele co se lucku na drop tyce, tak se podivejte na her k3bab :-) chcipne na hc, zalozi si dh na sc a zahy po dovrseni lvlu 70 mu padne anc kridder se super rollem, pak mu napada temer komplet anc nataly set a tak :-) proste hovado co vam budu povidat :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jeste mi chybi ten offhand,ale nejak viz nastenka hero Princess
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jinak se snazim poskladat farmici wiznu.
    chci to jet na electrocute - forked lightning se storm armorem a asi thunderfury (nevim jinou 1h light zbran lepsi). goldwrap a goldovej hem s bracerama na exp za goldy. offhand na electrocute. simplicity gem na electrocute,roll kde to pujde.akorat jsem dement zjistil,ze wizna nema generator,takze ty kalhoty na %dmg primar skilu nefungujou :D
    ten electrocute prave kvuli rozbijeni vsech sudu,parezu,kostenejch hromadek atd plus idealne aby to bylo dost silny a nemusel resit arcane power.

musim jeste zkouset co bude ideal a aby to proste poradne litalo.
    nekdo mejaky tipy?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: jj to je fakt.
    moje vyhoda je,ze hraju nejcasteji jen s kamosem a tak si na zem hazime i ancientky nez abychom si je syslili do budoucna,jestli se nahodou nebudou nekdy hodit.
    takhle mi daroval 2x consumable a ja mu je o vikendu vratil,protoze mi padly 4 za hodinu :)
    nerikam,ze me parta nebavi,ale my si takhle sbirame matros,wardeny,bounty a ubery a nakonec si zkusime par GR,kam nas ten den/drop/roll posunul ve spolupraci.
    nejcasteji jedem WD s crusem a me to takhle ve dvou asi vic vyhovuje,na pohodu..
    obcas zmeni char,neco mu vysvetlim,neco mu slozime...obcas to zapne kamoska,tak zas nekoho ucim... :D ja na partu vlastne ani nemam cas :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ENDER: jop :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONDRA_PATA: me všechny flying dragony padly v normál riftech.. a to jich bylo už asi 6... :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: anc krider samozrejme,ikdyz ten byl vlastne darovanej od kamose,kterej nevedel k cemu je :D ale taky Nrift...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jen jednu SMK mi dala kadala,jinak to v podstate vsechno vcetne serpenta,anc. ww kladiva,anc. furnace, anc. DoD i kridera padlo v Nriftu,kdy jsem demolocal vsechno a vsechny vcetne truhel a otaceni mrtvol a na konci riftu posbiral.v podstate nejezdim uz tejden nic jinyho.shard goba potkam co dva rifty a sbiram matros,mnoho matrose.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JADE: ale měsíc hrajes! :)
    me přijde, ze hlavni problém je v tom, ze na začátku je progress rychlej a pak se úplně zastavi... me za 200 paragon lvlu na monkovi v podstatě nic nepadlo...
    JADE
    JADE --- ---
    ENDER: ja jsem nastesti asi zabugovanej a ve fazi demotivace :) protoze proste na vsech charakterech palim shardy jak o zivot asi mesic v kuse a nevidel jsem jediny Krider, jedine Kukri ani jediny Serpent wand ci vlastne cokoliv pouzitelneho...hra je bohuzel ve fazi, kdy se clovek bez dobre...zduraznuju dobre...rollnutyho ancient gearu nikam neposune...a to je zkratka o nicem, takze se da rict ze tim to proste pro me konci...mozna z totalni zoufalosti a krece nazenu tech cca 70 paragonu na 700 abych mel tu posl hvezdicku v portretu (prakticky jedina jista odmena za hrani) a tim to pro me do dalsiho datace nejspis finishuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam