• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: natalka :-) samozrejme to davam tim rain of vengeance...

MIMINO: ja sem si spis jen tak rejpnul, sorcku sem nikdy nehral, gze nevim a nemuzu soudit... nicmene kdyz vidim ty bomby co dava ID Schuna, tak sem i s DH tak trochu sad panda :-) Navic ja to zdaleka nemam optimalizovany, rekl bych, ze potencial s trochu slusnym gearem je kolem 10 - 12 mld critu :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no tak za prve DH ma to DPSko stale zdaleka nejvetsi a za druhy, ja mam na ty wizne nizkej paragon a prumernej gear takze 1mld crit mi prijde na WZ v tomto stadiu naprosto v pohode, to nedavam na softu s papirove mnohem silnejsima charama a to IKacko jsem myslel obrazne, pokud davas 8 mld crit a guardian na 40GR ma cca 50 mld HP tak je do 10ti ran dole, coz u DH s AS 3.0 a crit sanci 70% znamena cca 6 sec. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jakým buildem davas takový rány?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: no pockej, ten ma o dost vic hp ne? ja treba s DH davam naprosto bezne crity za 8 - 9 mld a na gr lvl 40 mi rozhodne jedna rana nestaci...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no zatim jsem si nikde nevsiml, ze by nekdo dal guardiana GR40+ na ikacko :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: couece crit 1mld se dava autoattackem :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    testnul jsem u wize slow time build a ac zatim nemam nic moc extra gear a par veci je treba zmenit a mam jeste nizkej pargon level tak jsem konecne videl crit 1mld+, ta bublina naklada nehoraznym zpusobem :)
    STU
    STU --- ---
    kdyz vas tu tak ctu tak mam chut oprasit myho wd a zjistim za jak dlouho mi padne aSMK :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WD uz mam gearnutyho celkem slusne tak klidne taky rad potaham neci manzelku :)
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/fortress-1474/hero/58601879
    3x ancient DoD a 2x ancient kukri takze vsechno hodim na zem krome ancient chestky .)
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOUMI: urcite maj :) vim ze se to standardne prezentuje vcetne modelu jak to delaji aby hrali lidi dal... samozrejme nejdulezitejsi je to u wowu..
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: zni zajimave :) treba maj... :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    NYCKER: chapu, ze se to hracum nechce verit, ale je to obrovskej kseft, takze se nic nemuze ponechat nahode... zkus si najit neco o big data, pripadne o bi resenich spolecnosti teradata, ibm, hp, oracle...

blizz by byl blbej kdyby to nedelal...
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    dalsi vec ohledne "rng" dokonce blizzard potvrdil ve svych patch notes, kdyz napsal, ze nektery legendarni veci, ktery byly vic rare maji od patche zvyseny drop rate. proste blizzard si svuj random drop drzi na uzde jak potrebuje.
    typycky je to treba pro tasker and theo, cindercoat a dalsi veci, ktery byly pro drivejsi buildy nezbytny. ted uz potreba nejsou, tak proc by nepadaly ze? :o) misto nich je rng sance na drop snizena u jinych...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: tohle je zas algoritmus o kterym se vi.... cim dyl nehrajes tim vic ti to tak pada... abys mel jakoze stejne tem co hrajou furt a pada jim to +- stejne furt :)
    MEDAN: urcite neco maj, ale rict to nechtej :D shodnem se na tom, ze gear se da ovlivnit efektivnosti zabijeni a casem ;-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    MEDAN: jasne ze jo :) žádné rng to není :) na BI konferencích se to prezentuje jako praktická aplikace
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    HOUMI: jenze kdyz na zaklade vstupni podminky (napr. jak dlouho jsi nebyl online) vytvoris list dropu (napr. na zaklade seznamu toho, co ti uz na dane postave droplo), ktery maji behem tve hry na zaklade jine podminky (napr. cas straveny ve hre) dropnout z nahodneho moba/predmetu/kadaly, tak to uz moc nahodny neni :o) a ja verim, ze na to ma blizzard jeste mnohem sofistikovanejsi algoritmy, aby si udrzel ruzne typy hracu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ja vam to reknu znova i kdyz tomu neverite :P RNG je silna vec :) si to proste dela co chces a max efektivnosti se zvysi sanci ale furt randoooooom :P

MEMORY
    MEMORY --- ---
    ETHAN: pokud budu farmit, tak mi to určitě nevadí. A jste seasson?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: btw season bo nonseason?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ETHAN: jak jsem rekl,radsi hraju takhle s lidma,co jim muzu nejak pomoct,pripadne neco poradit.takze kdykoli budu ingame,staci napsat.
    pripadne pouzivam teamspeak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam