• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    dalsi vec ohledne "rng" dokonce blizzard potvrdil ve svych patch notes, kdyz napsal, ze nektery legendarni veci, ktery byly vic rare maji od patche zvyseny drop rate. proste blizzard si svuj random drop drzi na uzde jak potrebuje.
    typycky je to treba pro tasker and theo, cindercoat a dalsi veci, ktery byly pro drivejsi buildy nezbytny. ted uz potreba nejsou, tak proc by nepadaly ze? :o) misto nich je rng sance na drop snizena u jinych...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: tohle je zas algoritmus o kterym se vi.... cim dyl nehrajes tim vic ti to tak pada... abys mel jakoze stejne tem co hrajou furt a pada jim to +- stejne furt :)
    MEDAN: urcite neco maj, ale rict to nechtej :D shodnem se na tom, ze gear se da ovlivnit efektivnosti zabijeni a casem ;-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    MEDAN: jasne ze jo :) žádné rng to není :) na BI konferencích se to prezentuje jako praktická aplikace
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    HOUMI: jenze kdyz na zaklade vstupni podminky (napr. jak dlouho jsi nebyl online) vytvoris list dropu (napr. na zaklade seznamu toho, co ti uz na dane postave droplo), ktery maji behem tve hry na zaklade jine podminky (napr. cas straveny ve hre) dropnout z nahodneho moba/predmetu/kadaly, tak to uz moc nahodny neni :o) a ja verim, ze na to ma blizzard jeste mnohem sofistikovanejsi algoritmy, aby si udrzel ruzne typy hracu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ja vam to reknu znova i kdyz tomu neverite :P RNG je silna vec :) si to proste dela co chces a max efektivnosti se zvysi sanci ale furt randoooooom :P

MEMORY
    MEMORY --- ---
    ETHAN: pokud budu farmit, tak mi to určitě nevadí. A jste seasson?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: btw season bo nonseason?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ETHAN: jak jsem rekl,radsi hraju takhle s lidma,co jim muzu nejak pomoct,pripadne neco poradit.takze kdykoli budu ingame,staci napsat.
    pripadne pouzivam teamspeak
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ONDRA_PATA: Od zítra nám mění okna, tak uvidíme, kdy to pustíme (já trochu doufám, že normálně, ale úklid po té akci dostane přednost). Ale rozhodně jsem pro, jen nevím jistě, jestli zítra.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ETHAN: ja si taky jezdim solicko na pohodu a mam jak WD i cruse (nastenka,chary voodoo a hummer) a naopak me docela bavi pomoct vpoho lidem,na public vubecnelezu.ja budu hrat zitra,tak vem zenu a nejakej DoD ji sezenem ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Ja se minuly vikend omylem joinuj do hry s typem para 1600. Ano vydite dobre. A tak jsem mu posral run ze jsem tobod te doby nezapnul. Bohuzel je to ted hra po elitare. A nezajima me.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JADE: ZDPS je pojem, který jsem si musel najít a i po zjištění, co ten akronym znamená, nejsem moudřejší :o)

MEMORY: Díky, toho klidně rádi využijeme. Ale zase nemá moc cenu, abychom tě brzdili. Pro pořádek jsem se přidal tady na nástěnku a večer si tě přidám, i když dneska dorazím docela pozdě.

STO78: Rozhodně je to oboustranný problém. Takoví jako ty mě ve hře nechtějí a já s nimi vlastně taky být nechci, leda by to byli tři takoví a prostě mě chtěli protáhnout, protože já budu ve hře s nimi k ničemu. Ten matchmaking je špatný pro obě strany.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    ETHAN: klidne napiste ingame a muzu vas vzit s sebou... ted hraju spis WD nez sorcku, takze co se mi nebude hodit, muzu dat. esenci mam asi 800, takze to nepotrebuju palit
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: no ja to chapu...je fakt ze me na dps WD taky hrozne dlouho nechtela padnout zadna zbran, pak konecne prisla ancient DoD a vod ty doby pada furt, jak uz tu nekdo rikal...ale to je snad jedinej char, kde mam normalni zbran...pak proste potrebujes Kukri na zdps a hovno, hovno hovno...v zivote jsem tu zbran nevidel na vlastnim monitoru ;[ nic nema cenu whinovat, pro me je to odreagovacka na zimu misto chlastu, v lete mi to nejak zily netrha :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Tohle je zajímavá informace. Sám jsem zkusil hrát v partě, ale často to probíhá tak, že vlezu do hry a když vidí můj paragon level (350) nebo se dozví, že ještě nemám připravený kámen do grifty X (kde X > 40), tak mě s sebou nechtějí. Přitom když lezu do hry, kde chci grifty, tak logicky tam jdu s trialovým kamenem a co si jako parta otevřeme, to budeme všichni mít. Což tedy naštěstí většinou funguje, ale přesto se stává, že se všem těm 700+ paragonům nelíbí, že mám tak málo. Žena na cizí lidi s takovými moresy nemá náladu, takže v zásadě hraje solo nebo se mnou. Paragon má asi 360, tedy vyšší než já.

MEMORY: Jo, DoD dýka a Carnevil jsou ty itemy, co prý nutně potřebuje :o) Kdybych mohl, utrácel bych u Kadaly pro ní, ale bohužel tam jsou věci hned account bound.

Shrnuto a podtrženo nám chybí nějací přátelé, kteří by hráli s námi a víc času stráveného grindem.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: vcera sem koukal na stream typka z ZE a tam jim na zemi lezelo tak 6 kridderu :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak jsem tu uz nekde psal, tak hlavni fun faktor tyhle hry je o pohodovym hrani s dalsima lidma... to je vec, ktera me na tom bavi nejvic a ktera me u toho drzi... imho clovek, kterej se dostane na paragon 500 a vys solo je totalni masochista :-D
    JADE
    JADE --- ---
    STO78: njn skoda se rozcilovat...ja si jen vzpomenu na pribeh kdy mi ho na zem z milosti hodil nakej fakt op uber DH co jich mel urcite v ancient variacich nejmene deset...a stacila opravdu pikonanovterina a sebral mi vysneny Krider barb para 150 a zdrhnul ze hry...a ano taky jsme ho boostovali jak dementi asi hodinu v kuse ! :P vsadim se ho nakonec rozebral u kovare :S
    JADE
    JADE --- ---
    jo zkratka je to zkurvene zacyklena estrada o nepadani cehokoliv co clovek potrebuje a tak je to dokola...casem fakt dost nudna zalezitost ;S
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    me na WD 14 dni padala DoD dyka... ted co ji mam tak jen vcera padala dvakrat.
    navic konecne vcera po nevim jake dobe Kurki. sice ne ancient, ale stejne s dobrym rollem... ale pruser je, ze zase nepadaj krychle :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam