• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Podle mě se v partě ten DoD build moc nevyplatí. Do 50tky je podle mě lepší MoJ + SMK i v partě, protože pořád spamuješ totem a buffuješ partu. Navíc děláš i tak obrovskou dmg do guardiana.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jede nekdo DoD WD v parte? nejaky tipy? koukal jsem na zmeny gogok/enforcer, unity/CoE, aughild ramena/skeleton ramena a aughild wrists/lacuni.
    jinak se to asi nelisi?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    To je takové dost pofidérní. S dobrou partu máš za den paragon 200 a lepší gear než jsi měl když jsi hrál sám.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BARTUC: Nový začátek je pro mě silné mínus. Nedosáhl jsem něčeho pracně jen proto, abych to zahodil. A bylo to fakt pracně, do minulého víkendu jsem se plazil příšerně, to až ty nové itemy mi dovolily fakt se rozletět. Konkrétně paragon 355 za celou dobu, z toho poslední týden 60+ a to nehraju nějak víc než dřív, když jsem hrával, jen teď chodím obsah o tolik náročnější, že téměř co GR, to paragon level.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    FORTRESS: plosne jo, ale na single target bombi asi nejvic bublina + orb, paradoxne na vyysich GR me vic dokazou zavarit blby elite packy vic nez samotnej guardian, preci jen je tam sam a pokud ho mam furt skoro ve stunu tak nema sanci...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ETHAN: haje to vic lidi + novej zacatek :-) jinak asi ne...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Tak to vypadá, že hlavní účel, tedy pomoct ženě, by to nesplnilo, protože ta nechce hrát v partě vůbec a nebo jen se mnou :o( Myslel jsem, že její averze vůči partě plynula z toho, že úplní cizáci se chovají naprosto příšerně, ale zjevně se prostě nechce socializovat vůbec a na to jsem nenašel argument. Já sám pomoc tolik nepotřebuju (sice ji vždycky ocením, ale přeci jen jsem na tom apoň tak, že mi build funguje a jen doufám v upgrady, ne ve věci, které jsou pro build zásadní), ale i tak jsem pro si někdy zahrát s někým dalším a moc díky všem, kdo se nabídli.

Jinak oba hrajeme nonseasonal. Season vždycky jen dolevelím, abych měl ty transmogy, ale už mám všechny postavy a některé i dvakrát, tak ta motivace hrát to znovu je malá. Existuje vůbec důvod hrát seasonal postavu za předpokladu, season-specific legendárky mě nezajímají? A navíc, jestli se nepletu, po skončení season začnou padat v normální hře a zase budou nové exkluzivní pro další season.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nejvíc meltuje guardiana v team riftech wizard se star pactem ne?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: natalka :-) samozrejme to davam tim rain of vengeance...

MIMINO: ja sem si spis jen tak rejpnul, sorcku sem nikdy nehral, gze nevim a nemuzu soudit... nicmene kdyz vidim ty bomby co dava ID Schuna, tak sem i s DH tak trochu sad panda :-) Navic ja to zdaleka nemam optimalizovany, rekl bych, ze potencial s trochu slusnym gearem je kolem 10 - 12 mld critu :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no tak za prve DH ma to DPSko stale zdaleka nejvetsi a za druhy, ja mam na ty wizne nizkej paragon a prumernej gear takze 1mld crit mi prijde na WZ v tomto stadiu naprosto v pohode, to nedavam na softu s papirove mnohem silnejsima charama a to IKacko jsem myslel obrazne, pokud davas 8 mld crit a guardian na 40GR ma cca 50 mld HP tak je do 10ti ran dole, coz u DH s AS 3.0 a crit sanci 70% znamena cca 6 sec. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: jakým buildem davas takový rány?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: no pockej, ten ma o dost vic hp ne? ja treba s DH davam naprosto bezne crity za 8 - 9 mld a na gr lvl 40 mi rozhodne jedna rana nestaci...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BARTUC: no zatim jsem si nikde nevsiml, ze by nekdo dal guardiana GR40+ na ikacko :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MIMINO: couece crit 1mld se dava autoattackem :-D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    testnul jsem u wize slow time build a ac zatim nemam nic moc extra gear a par veci je treba zmenit a mam jeste nizkej pargon level tak jsem konecne videl crit 1mld+, ta bublina naklada nehoraznym zpusobem :)
    STU
    STU --- ---
    kdyz vas tu tak ctu tak mam chut oprasit myho wd a zjistim za jak dlouho mi padne aSMK :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WD uz mam gearnutyho celkem slusne tak klidne taky rad potaham neci manzelku :)
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/fortress-1474/hero/58601879
    3x ancient DoD a 2x ancient kukri takze vsechno hodim na zem krome ancient chestky .)
    ENDER
    ENDER --- ---
    HOUMI: urcite maj :) vim ze se to standardne prezentuje vcetne modelu jak to delaji aby hrali lidi dal... samozrejme nejdulezitejsi je to u wowu..
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: zni zajimave :) treba maj... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam