• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Rozpadla se mi parta a hledám nějakej "klan" na občasný hraní. Existuje ještě nyx parta/komunita?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: mno mi rekni ktery lidi z endgame nemaj takovej gear :) rek bych ze top100 ho maj vsichni :P holt mel proste stesti, nebo to vsechno dostal, kdo vi ... ta hra je blazniva dost :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: sak nikde neni psano, ze budes-li chodit gr 100+ tak neco dostanes.... praveze naopak je vetsi sanci ze ti to padne na necem nizsim ptz to proste rychle vycistis ..... proste cilem farmeni je najit spravnou efektivitu :) + RNG stoji pri nem :P
    STU
    STU --- ---
    STO78: asi malo blahorecis a moc nadáváš. blizz ma usi všude ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ja ted rozjel fetish WD a docela me to zas chytlo aspon :) sem zjistil ze sem mel schovanej Carnevil i nakej slabsi SMK :) tak ted nabrat zuni a trololo :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: hehe njn lucky boy :-D me gr bavi, protoze je to precejen aspon trosicku challenge... tim, ze nehraju zase tolik je i ten gr 50 pro me fajn zabava a probihat t6 rifty za 2 minuty je proste nuda :-) jediny s cim me bavi chdit t6 rifty je barbina paradoxne prave kvuli jeji jednoduchosti (proste zmacknu jedno tlacitko a jedu dokud rift neskonci :-D, ale tam zase nemuzu farmit itemy co bych chtel :-D ale tak je to fuk, nejak to padne, anc natalka mi padla taky az na 14. pokus vid :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: natalku jsem ted zase zkousel,postavenou ji mam davno a chybi mi dost lepsich rollu,ale ty 2-3 mld jsem taky zahlid :)
    no par dni zpet jsme jeli s kamosem cca 20 GR44 a padlo totalni hovno.a co by se tak nejak hodilo nebylo ancient.nepouzil jsem nic ani na jednu z mejch 12 postav.tak nas to nasralo,ze jsme sli delat normaly na matros a za 10 riftu ctyri shardi goblini, dve goblinni bandy a ctyri pouzitelny veci vcetne SMK,ancient DoD a ancient setovyho moja.od ty doby GR nehraju :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je fakt, ze ja moc normal rifty nechodim, solo hraju fakt minimalne, gze vetsinou chodime GR kolem 40 - 45, ale asi budu muset trochu poladit :-) jako ted uz ta dmg co mam v UE je celkem slusna, ale na natalku to fakt nema... kdyz jedu solo, tak davam bomby za 12mld :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: pokud ti teda padne dobrej ;)
    kdybych vedel,jakej ma drop chance v porovnani se SMK, tak bych ti poradil litat rychly T6 rifty,protoze normal-grift mi SMK padla v pomeru asi 5-1
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja mel dycky nejvic tech palic priblblejch :-D ted uz cekam jen na anc kriddershot a sem spokojenej :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: no podle me od patche snizili drop rate temhle ramenum.to jinak neni mozny.pred patchem jsem jich mel pomalu 12 z 10 krabicek :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jop mel sem to uplne stejne kdyz sem shanel ramena na dh... prijde mi to, ze ta hra fakt presne vi co shanim a neda mi to defka :-D

jinak vcera sem konecne pokoril GR 50 s DH (nutno dodat ze na prvni pokus), coz vim, ze neni zadna velka hitparada, ale me to potesilo (2. char na gr 50 v tyhle sezone), navic s mejma volsovejma rukama je to temer heroickej vykon :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to je k posrani,jak ted z 20 krabicek padne 14 RoRGu a zadny skeleton ramena :D
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    TORUG: jo sorry me to spadlo a uz jsem se tam nedostal :(
    TORUG
    TORUG --- ---
    MEMORY: to vysvetluje ty vcerejsi lagy :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MEMORY:
    Blizzard CS EU on Twitter: "We're currently investigating an issue affecting our authentication servers, which may result in failed or slow login attempts. #BlizzCS"
    https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/status/608767673686704128
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: nechod ubery sam, ber to pres comunity at maj vsici masiny, vic masin vic amu :-) jinak co vim tak 30 je malo xD az to bdue 300 tak pak :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K3BAB: hlavne musis dodat, ze za ten tejden si dal tak 400 paragonu :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NYCKER: Pokud jde jen o T6, tak s přehledem. I když tedy při 4 lidech mi přijde, že už bych to pižlal moc dlouho. Tak 1-2 bych si troufnul. Asi to zkusím, díky za tip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam