• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: to ako crashol cely bnet, hej?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyvolééééé! snad to nebude crash na celej večer
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ETHAN: Alebo proste ta hra bavi a zaujimame sa o vsetky mozne aspekty, tj. aj o to, ake sialene paragony mozu existovat :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ETHAN: Pozitivni je ze nekdo je jeste vic nolife ne my ne? :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    To by mě zajímalo, jak to ovlivní vaši hru, že někdo někde má level milion? Pochopím ještě, že to řešíte u lidí, které potkáte ve hře, protože to do jisté míry ovlivňuje jejich staty a nechcete hrát s někým moc špatným nebo moc dobrým v porovnání s vámi, ale přijde mi, že sledovat úplně cizí lidi, co jsou o světelné roky před vámi vám může tak maximálně kazit náladu. Nic pozitivního to nepřinese, protože si nemůžete říct "toho dám". Nedáte ho, on hraje 12-20 hodin denně.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No já inspirativně koukal na 4 man groupy a někdo od ZE má na sezóně p1440. Já jestli to vytáhnu na tu ušmudlanou 600 budu rád
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    QWOK85: nejakej typek na SC ted tusim taha 1800+
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    Tak jsem horko těžko dotáhl v HC sezoně paragon 650 a říkal si jak nejsem dobrej a v tom přiskočí hráč paragon 1143 :D Někteří lidé asi opravdu nemají život :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    K3BAB: pokud vim tak se strongy stackujou ;)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    K3BAB: + nezmesti sa potom vsetko potrebne :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SCHUNA: Tak na to pro změnu nemám skoro nic z těch required věcí :D Díky, jdu farmit nebo tak něco.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ETHAN: jj
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Je tohle to, co se rozumí pod support crusaderem (neboli dle dětí sup saderem)?

http://www.diablofans.com/builds/54902-2-2-gr65-critical-blind-support-build-zdps
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    přemýšlím, jestli nezkusit illusory boots pro zdps WD, že by chodil ho elitky neviděli a tudíž nezačli útočit a já bych je mohl ihned překvapit horrify. pak bych shodil aughild a nechal blackthorn. a taky jsem si myslel, že transendence belt je lepší než pasivka a dát jinou pasivku
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    K3BAB: jj to já vim, ale všechny postavy jsem ho musel tak nějak učit, takže nevim nevim :)
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: samozrejme ve vsem mas pravdu, ale zkratka jsem se chtel jen podelit o zazitek z nocniho hrani ;)
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: ja vim, nic neni idealni ;[ jak rikam trolla preziju, ale ten acc ban bych asi jen tak nerozdejchal, musim rict, ze neco podobnyho se mi stalo ve wow a tam jsem jen trollovi vynadal do negru a byl z toho fakt ban na 3 dny a zluta karta...:)
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: ja vim, ale presto tam taky skacou nejakym zpusobem...kdyz jdu sam, tak mas pravdu ze skoro vubec ! :)
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: jo, to urcite, ale tak jelikoz uplne nemam cas to hrat tolik a chci dat para 700 co nejdriv, tak nechci, aby pirsly zadne runy v nivec :) uz jsem i premejslel ze nasadim leorics crown a cervenej gem :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na T6 fakt expy už moc nenasbíráš, jediný co by mě sralo že bych nestihl posbírat modrý.
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: nj me jde hlavne o ty expy zejo...a na tech je bohuzel velkej rozdil kdyz jezdis solo, nebo ve 4ch...muzu kickovat i behem riftu, kdyz to zalozim jo ?! to jsem nevedel...tak zkusim, diky !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam