• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    K3BAB: pokud vim tak se strongy stackujou ;)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    K3BAB: + nezmesti sa potom vsetko potrebne :)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SCHUNA: Tak na to pro změnu nemám skoro nic z těch required věcí :D Díky, jdu farmit nebo tak něco.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ETHAN: jj
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Je tohle to, co se rozumí pod support crusaderem (neboli dle dětí sup saderem)?

http://www.diablofans.com/builds/54902-2-2-gr65-critical-blind-support-build-zdps
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    přemýšlím, jestli nezkusit illusory boots pro zdps WD, že by chodil ho elitky neviděli a tudíž nezačli útočit a já bych je mohl ihned překvapit horrify. pak bych shodil aughild a nechal blackthorn. a taky jsem si myslel, že transendence belt je lepší než pasivka a dát jinou pasivku
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    K3BAB: jj to já vim, ale všechny postavy jsem ho musel tak nějak učit, takže nevim nevim :)
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: samozrejme ve vsem mas pravdu, ale zkratka jsem se chtel jen podelit o zazitek z nocniho hrani ;)
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: ja vim, nic neni idealni ;[ jak rikam trolla preziju, ale ten acc ban bych asi jen tak nerozdejchal, musim rict, ze neco podobnyho se mi stalo ve wow a tam jsem jen trollovi vynadal do negru a byl z toho fakt ban na 3 dny a zluta karta...:)
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: ja vim, ale presto tam taky skacou nejakym zpusobem...kdyz jdu sam, tak mas pravdu ze skoro vubec ! :)
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: jo, to urcite, ale tak jelikoz uplne nemam cas to hrat tolik a chci dat para 700 co nejdriv, tak nechci, aby pirsly zadne runy v nivec :) uz jsem i premejslel ze nasadim leorics crown a cervenej gem :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na T6 fakt expy už moc nenasbíráš, jediný co by mě sralo že bych nestihl posbírat modrý.
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: nj me jde hlavne o ty expy zejo...a na tech je bohuzel velkej rozdil kdyz jezdis solo, nebo ve 4ch...muzu kickovat i behem riftu, kdyz to zalozim jo ?! to jsem nevedel...tak zkusim, diky !
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    K3BAB: bohužel jsem zatim potkal jen jednoho support cruse, ale pokusim se pomoct ho postavit kámošovi, dmg cruse má slušnýho, dávali jsme mu ho dohromady. akorát teda nevim, jak moc bude se toho supp cruse naučit :)
    protože bez něj moby na kupu dávat potřebuju, abych nemusel tolik lítat všude možně (v dungeonech je to vpoho, úzký), protože pak bych musel mít právě vysokou movement speed a CDR na jaunt.
    spíš kdybych mohl vidět tvůj build, pořád si nejsem jistej pasivkama, doteď jsem zdps nehrál a chci bejt pro partu užitečnej a né mít špatně rolly a skilly ;)
    JADE
    JADE --- ---
    NYCKER: muzu se noobsky zeptat jakto ?! kdyz to joine nakej takovej hnup, co s nim ? nebo spis to nejoine nikdo, to se mi taky parkrat stalo :)
    JADE
    JADE --- ---
    ja se musim pochlubit jak me vcera nadherne vytocil nakej arcikokot...rikam dam si par public t6 runu pred spanim, tak sem joinul a tam nakej 1000+ para barbin...tak jako vlezu do riftu a nez se mi naloadovalo, tak byl guard tuhej a nikde nic a rift uz se zavira, tak si rikam ok...chyba v loadovani, dame novej...nj tyvole, ale to prase hnusny hned otevrelo hned dalsi a zase...nez se mi to naloadilo, on byl nekde uplne v pici druhym levelu a zase killnull guardiana a hned zavrel...takovou rychlost jsem proste nevidel;[ tzn. ale nemas sanci si sebrat ani gr klic a shardy nic...tak mu slusne pisu, ze je to nahovno, jestli by nemohl pockat, nebo alespon jestli by to nemohl cistit cely...a ten curak me normalne vyfakoval, vyrval do noobu a kokotu, tak jsem mu napsal at chcipne v irl a leavnul...ten zmrd mi pak whispoval ze me reportnul a at se tesim na ban...takze jestli prijdu domu a budu mit zabanovanej acc...sedam na prvni letadlo do francie a zapalim celej blizzard...imho dost mi to vzalo vitr z plachet lezt vubec na nakej public...pac total tragedie, bud jsou tam takovyhle mamrdi, nebo fakt socialky para 100-200 co proste boostujes a hovno z toho ;[ nj jenze farmi paragon 630-700 solo, to bych i tuho taky mohl chcipnout ja zejo ;[ takze fuck this shit ! :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    K3BAB: jo tak to mám postavený viz. nástěnka. měl jsem strongarmy místo nemesis a aughild jsem nemel kvůli skeleton ramenům. aughild se vyplatí víc? CDR se snažim nahnat kde to jde, kvůli tomu mám i ten amulet, protože lepší zatim nemám. to samý prsten, nemám lepší s CDR.
    crimson+born jsem chtěl na mnohem větší CDR, abych mohl častěji běhat spirit walkem a častěji si pomáhat piranhadem na hromadu. až mi popadaj ancient kousky s dex nebo str, bude to lepší, ale pořád preferuju ancient s int než neancient s dex/str kvůli vyšším allres/vit/armor atd..

btw pro toho cruse ideal illusory boots
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: akorát mi to nasadilo brouka do hlavy, jestli tenhle build nebo s blackthornem, co vídám na více hráčích. samozřejmě teď nemám matroš na craft ancientovejch crimson a born setů, ale jakmile se nějakej povede, asi to zkusim
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Včera jsme s BARTUC: jeli pár griftů tak už to snad dostávám do ruky. GR50 je podle mě reálná s dvouma dps (WD/DH) pak už asi jen jako support (54-55)?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Patch 2.2.1 Witch Doctor Stun, no Legacy Gear
    http://www.youtube.com/watch?v=_gQNJrq-RaA

Je to tady každopádně. Docela zajímavá informace pro mě byla ta že čím víc (v případě jednoho supportu jako včera) wd stunuje guardiana tím mu roste tolerance na ten permastun a unlockne se. Tím pádem chápu proč jsme se tam včera chvílema váleli jak kuželky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam